Fetullah Gülen’in Atatürk Düşmanlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekler zamanla anlasılacak, bu yazdıklarınızı yutacaksınız..bütün dünya anladı Fethullah Gülen'in ne kadar alim zat oldugunu..siz dinazorlar hala anlamadınız. chp gibi yüzünüz hiç kızarmıyor.1940'larda yaşıyorsunuz. devam edin yaşamaya...
1940 larda yaşayanlar belli Allah"la kul arasına girilmez sen hala öğrenemedin bunu doğru yolu bulmak için kul mu arıyosun adam dünyayı dolandırdı sahtekar fettullaaa hala mı uyanamadınız sizide dolandırıcakki aklınız başka türlü yerine gelmez...

kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim

Tartışmalarınızı Saygı sevgi çerçevesinde yapın İnsanların düşüncelerine saygı duyun ki sizede saygılı olunsun bunlar çok basit kurallar arkadaşlar lütfen bunlara uyun bizlerinde işini kolaylaştırın...

1940 larda yaşayanlar belli Allah"la kul arasına girilmez sen hala öğrenemedin bunu doğru yolu bulmak için kul mu arıyosun adam dünyayı dolandırdı sahtekar fettullaaa hala mı uyanamadınız sizide dolandırıcakki aklınız başka türlü yerine gelmez...

kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim

fethullah sizde derin bir iz mi bıraktı ya kardeşim.işiniz gücünüz fetullah gülen.bu adamı yücelten sizin gibi laik kemalist adamlar.

kardeşim gel derdini anlat.yeyip bitirmeyelim birbirimizi bir Türk genciyiz.bu güzel vatanın evlatlarıyız.birbirimizi kırmayalım.

arkadaşlar lütfen kırıcı olmamaya biraz dikkat edelim...

tartışıken birbirimize hakaretler etmemeye özen gösterelim

artık tartışma ,sorgulama ,araştırma ,okuma yetilerimizin gelişmesi lazım

tamam bu dediklerim çok zor ama en azından heves edelim yafff

Siz ve sizin gibiler degil mi atatürkcülük adi altinda herseyi yazip cizen ve söyleyen, insanlarin onurlari ve gururlariyla oynayipta büyük cogunlugu müslüman olan bir ülkede ayrimcilik yapan ? Eger Atatürk yasamis olsaydi sizin gibileri imha ederdi sanirim.Ayiptir günahtir onun bunun cocugunun yazdiklarini ileri sürerek böyle degerli insanlar hakkinda iftira atmak ve böyle üzücü seyler yazmak.Ama dogruya sizin gibi ateistler ve güya Atatürkcüyüz diye gecinenler ne bilsin ayibi günahi.....

fethullah sizde derin bir iz mi bıraktı ya kardeşim.işiniz gücünüz fetullah gülen.bu adamı yücelten sizin gibi laik kemalist adamlar.

be birader sen hiç mi tv izlemiyosun gazete okumuyosun,inanın şu stv denen kanal sırf haberleri veriş tarzından 3 yıl ceza yer normal şartlarda adamlar fanatik taraftar gibi haber yapıyor ve akp nin seçtiği feto müridlerinden oluşan rtük öküz misali bakıyor,atv haberi izleyin şu günlerde basın ahlakı,şeref namus yerlerde nasıl sürünüyor görün,onlar hiç utanmazlar,feto kimdir işte cevabı;
bop projesi anahtar kelime;bir ülkeyi yönetmek için gücü içerde tarikatlara bırak dışarda sana bağımlı olsun,örnek türkiye,bunun adı turuncu-yeşil devrimdir,türkiyenin satılmadık hiçbirşeyi kalmadı akp döneminde hemen bakalım bop projesi ne diyor bu konuda,projeye dahil ülkelerin sermayesinin tamamen yok edilmesi ekonomide dışa tam bağımlılık,örnek türkiye,türkiyede tayyibin başbakan olacağını abd li analistler 97 yılında yazıyor,fetullahın müridleri emniyeti tamamen ele geçirdi valiler kaymakamlar hemen hemen hepsi fetocu hükümet feto sayesinde bu gücü elde etti,fetonun adamları askeriyede bile çok yol katetti herkes askeriyeye giremezler diyor tabirimi caiz görün ama anasını bile ....ler,durum içler acısı vahim,bu savcı,ergenekon savcısı direk olarak fetonun ağacından çıkan meyvedir,polis teşkilatı şu an tamamen ellerindedir ve şu an polis benim gözümde düşmandır.acı ama gerçek şu an bir türk genci olarak şunu söylüyorum ki bu polis benim polisim değil ve bu iktidar yıkılır yıkılmaz devletin bütün kademelerinde çok ama çok titiz kemoterapiler yapılmalı bu kanser temizlenmelidir çok ciddi istihabarat timleri kurulmalı bu fetullah denen teröristin müridleri girdikleri her delikde yakalanmalı ve bu davayı açan savcıya haddi öyle bir bildirilmelidir ki ibret olsun,ayrıca bütün yeşil sermaye tespit edilmeli ve neleri var neleri yoksa kamulaştırılmalı buna gazete ve televizyonlar da dahil,ama bunu yapmak için kudretli bir kemalist iktidar gerek ciddi bir disiplin ve çalışma gerek ve bizi rahat bırakmayacaklar bu ülkede milli demokratik devrimin çarklarına çomak olacağını bilen abd ve ab ve içerdeki aç köpek takımı elinden geleni ardına koymayacak işi ambargoya kadar bizi bi lokma ekmeğe muhtaç hale getirene kadar kovalayacaklar ve bu savaşda halkda bizi düşman bilecek biz onların gözünde hep dinsiz allahsız gomünist olduk ve bunu değiştiremeyiz varsın öyle olsun biz ne dedik bu yola çıkarken halka rağmen halk için,gene öyle diycez bu işde önemli olan stratejidir sadece doğru zamanda doğru yeri ele geçirmeyi bilecek sağlam bir öncü vatansever kitle ve yeterli semaye gerek bunları sağlamak için her vatansever ortaya bu hainlere karşı hem etini hem kemiğini koyacak ve koymalı.

kardeşim gel derdini anlat.yeyip bitirmeyelim birbirimizi bir Türk genciyiz.bu güzel vatanın evlatlarıyız.birbirimizi kırmayalım.

Kırılmam sadece neye cevap verip neye vermeyeceğime bakarım. Eğer seviyemi düşürmem gerekirse uzaklaşmaya çalışırım. Yoksa uzarda uzar. Bir yerde yazdım daha yeni.. Bana bir adım gelene iki adım giderim. Ama dediğim gibi seviye önemli...

Siz ve sizin gibiler degil mi atatürkcülük adi altinda herseyi yazip cizen ve söyleyen, insanlarin onurlari ve gururlariyla oynayipta büyük cogunlugu müslüman olan bir ülkede ayrimcilik yapan ? Eger Atatürk yasamis olsaydi sizin gibileri imha ederdi sanirim.Ayiptir günahtir onun bunun cocugunun yazdiklarini ileri sürerek böyle degerli insanlar hakkinda iftira atmak ve böyle üzücü seyler yazmak.Ama dogruya sizin gibi ateistler ve güya Atatürkcüyüz diye gecinenler ne bilsin ayibi günahi.....

bu arada ben ateistim ve eminim ki bir çok konuda sana insanlık dersi veririm eğer kanunlara göre bir müslüman ateistden üstünse ya da ateistlerle bir problemin varsa açık açık yaz da neymiş bilelim eğer ateist kelimesini hakaret anlamında kullanıyosan ki öyle ama bunu açıkca belirt ki herkes görsün,o zaman ben de müslümanlık üzerinden hakaret etmeye başlarım.

fetoş başa gelse

ne yapar bu ülke için

okulu şimdi yapıyor

başka.......................

Öncü dostum heyecanını anlayıp düşüncelerini paylaştığımı belirtmek isterim ancak başkalarını tahrik etmen haklı olsan dahi onların gözünde haksız olmanı sağladığı gibi bizimde haklı olduğumuz konuda kendimizi savunmamızı engellemekte. O yüzden biraz daha saygılı ve sakin lütfen özel mesaj gönderemediğim için bu şekilde yazdım kusura bakma.

yaw dayı kendi yazdığına kendin inanıyormusun Atatürkçüyüm diye geçinen birisin sen.(sen kesin chp yi destekliyorsundur:D)benim dikkatimi ordaki resimler çekti Orda Musa nın çocukları diye bi kitap koymuşşun merak etme ordaki adamlar sendende Ergün Poyrazdan da daha müslümandır bide bu konuyu açmanda ki sebebi soracam amacın ne senin Fethullah Gülen in ne zararı dokundu size adamın açtığı okullar mı rahatsız etti seni ahlakı mı(sende olamayacak kadar) rahatsız etti.Hani mitinglerde falan olurya provakatör ortalığı karıştırır sende onların sanal ortamdaki halisin Tekrar söylüyorum sen Atatürkçüyüm diye geçiniyosun Atatürk şimdi yaşasaydı senin yüzüne tükürürdü birde dokto_r nickli üye
fetullah gülen (pınar) bir seytandır bi amerikan kopegidir actıgı okullarda tek amac kendine adam yetistirmektir yetistirilen cocukların beynni yıkanır kisiliksiz yapılır ezilir boylece dusunmeden soyleyen yapan bi insan yetistirilir
görüşünde biraz saçmalamış o adam şeytansa senin bu dünyada bi derecen bile yok sen nesin bilemeyiz kendi yazdığınız şeyleri biraz düşünerek yazın kendinizle yüzleşin sorun kendinize bu adam böyle mi gerçekten Öncü06 isimli üye
inanın şu stv denen kanal sırf haberleri veriş tarzından 3 yıl ceza yer normal şartlarda adamlar fanatik taraftar gibi haber yapıyor ve akp nin seçtiği feto müridlerinden oluşan rtük öküz misali bakıyor,atv haberi izleyin şu günlerde basın ahlakı,şeref namus yerlerde nasıl sürünüyor
demiş tamam da orda niçin Kanal D yi Yada Habertürk ü koymadınız Mehmet Ali Birand" ın o objektif yorumlarını mı dinleyelim? (!) bide akp ye yüklenmişsin ya kardeşim haklısın(!) ne güzel dışarda birbirimizi vurup öldürmek varken rahat rahat çayımızı içiyoruz ben şunu diyorum boş konuşmayalım bu milletin %46 yanlış biliyo da sen mi doğru biliyosun
SAYGILARIMLA

Allah idrak vermezse ben ne yapayım size hidayet versin Allah'ım .....

Sizler ki ahir zamanda yaşadığınızı ve ağzınıza alıp dünyalık çıkarlar uğruna çiğnediğiniz kutsalları ve maneviyatı çok yakında kitaplarınızı sol ellerinizden aldığınızda neden çiğnedik bunları diye feryat edeceksiniz.Allah'a ve dinine saldırmak için elinize geçen her doneyi ağzınıza sakız ederek ne kazandığınızı zannediyorsunuz,size madalya mı takacaklar,yoksa bu dünya hayatı sonsuza kadar size peşkeş mi çekildi,yoksa konuştuğunuz ve düşündüğünüz her şeyden sorulmayacak mısınız zannediyorsunuz....?????

Femen ya'mel miskale zerretin hayran yerah ( Kim zerre kadar hayır işlese )
Vemen ya'mel miskale zerretin şerren yerah ( Kim zerre kadar şer işlese ondan sorulacaktır )

Ayeti Celilesini hiç mi okumadınız veya hiç mi duymadınız ?

Yarın çok kısa dünya hayatınızın sonunda ölüm hakikati sizi perçemlerinizden tutup Rabbiniz'in huzuruna fırlattığı zaman O'na ne cevap hazırladınız.

Size o zaman şöyle sorulduğunda ne cevap vereceksiniz;Ey kendi aczini görmeden bana kafa tutmak için onu bunu bahane ederek iman hakikatini ayakları altına aldığı yetmemiş gibi her fırsatta bana ve sevdiklerime saldıran kulum söyle bakalım bugün neyine güveniyorsun kurtulmak için.

Bu vb.sualler için de cevaplar hazırlayın bence

Sizler Akp'nin, Fethullah Gülen'in ,Said Nursi'nin vb.kişi ve kurumların ayıplarını araştırdık ve insanları bunlardan korumaya uğraştık diyerek kurtulamayacaksınız çünki size şöyle denecek;

Siz kendi geminizi kurtarıp garanti altına aldınız mı ki onun bunun gemisinin peşinde koştunuz.
Oysa size akıl ve tefekkür yeteneklerinizin yanı sıra sonsuz nimetler de verilmişti siz bunları heba ettiğiniz yetmezmiş gibi nice kullarımın da akıllarını karıştırdınız işte size azap denecek....

Ya kardeşim sanane ahmet mehmet şunu yapmış bunu yapmış sen varsa aklın Rabbin'e cevap hazırla...

Bu konu bitmez üstelik ahirette de devam eder...,

Ben bir müslüman olarak sizlerin baktığı pencereden bakmam eğer AKP yanlış yapıyorsa sırtımı dönerim,
eğer Fethullah Gülen yanlış yapıyorsa sırtımı dönerim ama Allah'a ve Resul'üne canım pahasına sırtımı dönmem ve onlara inananların kaflarına kötü tohumlar ekmem size son sözüm;

Ak koyun ak bacağından,kara koyun kara bacağından asılır.Anlarsanız kendi yararınıza olur vesselam.....

ne o başka verecek cevap bulamadın mı allahı görürsen söyle de beni ıslah etsin,şimdi gider allaha hakaret etti diye şikayet de edersin sen,inanca saygı değilmi? işte bu sizin inanca insana saygınız, sen bi adamı ateist diye insan yerine bile koymazsan o adamın söyledikleri hiç gücüne gitmeyecek şu dünyaya milyonlarca din milyonlarca tanrı geldi hangisi doğru kimse bilemez sadece inanırsın benimki doğru diye, kimsede sana niye inanıyorsun demez ama işi küstahlığa vurup kesin benimki doğru sen imansız kafirsin moduna geçersen peygamberine de allahına da küfür yedirttirirsin başka da bi işe yaramazsın.

Allah idrak vermezse ben ne yapayım size hidayet versin Allah'ım .....

Sizler ki ahir zamanda yaşadığınızı ve ağzınıza alıp dünyalık çıkarlar uğruna çiğnediğiniz kutsalları ve maneviyatı çok yakında kitaplarınızı sol ellerinizden aldığınızda neden çiğnedik bunları diye feryat edeceksiniz.Allah'a ve dinine saldırmak için elinize geçen her doneyi ağzınıza sakız ederek ne kazandığınızı zannediyorsunuz,size madalya mı takacaklar,yoksa bu dünya hayatı sonsuza kadar size peşkeş mi çekildi,yoksa konuştuğunuz ve düşündüğünüz her şeyden sorulmayacak mısınız zannediyorsunuz....?????

Femen ya'mel miskale zerretin hayran yerah ( Kim zerre kadar hayır işlese )
Vemen ya'mel miskale zerretin şerren yerah ( Kim zerre kadar şer işlese ondan sorulacaktır )

Ayeti Celilesini hiç mi okumadınız veya hiç mi duymadınız ?

Yarın çok kısa dünya hayatınızın sonunda ölüm hakikati sizi perçemlerinizden tutup Rabbiniz'in huzuruna fırlattığı zaman O'na ne cevap hazırladınız.

Size o zaman şöyle sorulduğunda ne cevap vereceksiniz;Ey kendi aczini görmeden bana kafa tutmak için onu bunu bahane ederek iman hakikatini ayakları altına aldığı yetmemiş gibi her fırsatta bana ve sevdiklerime saldıran kulum söyle bakalım bugün neyine güveniyorsun kurtulmak için.

Bu vb.sualler için de cevaplar hazırlayın bence

Sizler Akp'nin, Fethullah Gülen'in ,Said Nursi'nin vb.kişi ve kurumların ayıplarını araştırdık ve insanları bunlardan korumaya uğraştık diyerek kurtulamayacaksınız çünki size şöyle denecek;

Siz kendi geminizi kurtarıp garanti altına aldınız mı ki onun bunun gemisinin peşinde koştunuz.
Oysa size akıl ve tefekkür yeteneklerinizin yanı sıra sonsuz nimetler de verilmişti siz bunları heba ettiğiniz yetmezmiş gibi nice kullarımın da akıllarını karıştırdınız işte size azap denecek....

Ya kardeşim sanane ahmet mehmet şunu yapmış bunu yapmış sen varsa aklın Rabbin'e cevap hazırla...

Bu konu bitmez üstelik ahirette de devam eder...,

Ben bir müslüman olarak sizlerin baktığı pencereden bakmam eğer AKP yanlış yapıyorsa sırtımı dönerim,
eğer Fethullah Gülen yanlış yapıyorsa sırtımı dönerim ama Allah'a ve Resul'üne canım pahasına sırtımı dönmem ve onlara inananların kaflarına kötü tohumlar ekmem size son sözüm;

Ak koyun ak bacağından,kara koyun kara bacağından asılır.Anlarsanız kendi yararınıza olur vesselam.....

Kardes güzel yazmisin ama bunlar senin dediklerinin farkinda olsalardi zaten böyle geyik vari seyler yazmazlardi zaten.Rabbim bunlari affeder insallah..Selametle kendine iyi bak...

tabiki orhun bey kardeşim bunlar benim babamın oğlu değil.3 günlük dünya.hak verir veya vermezsin.benim görüşüm bu.ben dini eğitimle büyümüşüm.hala hayatımı dinim üzerine kurulu.yani dinimi yaşamaya çalışıyorum.ben ne fetullahçıyım ne de bir tarikat.ha benim ve çevremin insanları dindar ve kadınları tesettürlü.ha benim derdim bu laikçilere ve laikliği kullanan insanlara.inan ki ben köylü çocuğuyum.ben askerken ailem beni ziyaret ettiğinde annem ve kız kardeşimi türbanlı olmaları sebebiyle nizamiyeye almadılar.biz hiç böyle şeyler görmedik kardeşim.bu bizim zorumuza gitti.neymiş laiklikmiş.gerçekten çok zorumuza gitti ya.inan ki o gece ağladım sabaha kadar.bizim rejimle mejimle işimiz yok kardeş.ha doğrudur.Atatürke karşı düşüncelerimiz negatif olsa bile bunu alenen ve de şiddetli bir şekilde dile getirmezdik.çünkü netice de o bizim atamızdı.ama bu türban davasıydı.kuran kursların kapatımı,imam hatiplerin puan kırımı olsun beni biraz daha size karşı antipatikleştirdi.o yüzden kardeş siz sizsiniz biz biziz AMA HEPİMİZ BU ÜLKENİZ EVLADIYIZ.

ne o başka verecek cevap bulamadın mı allahı görürsen söyle de beni ıslah etsin,şimdi gider allaha hakaret etti diye şikayet de edersin sen,inanca saygı değilmi? işte bu sizin inanca insana saygınız, sen bi adamı ateist diye insan yerine bile koymazsan o adamın söyledikleri hiç gücüne gitmeyecek şu dünyaya milyonlarca din milyonlarca tanrı geldi hangisi doğru kimse bilemez sadece inanırsın benimki doğru diye, kimsede sana niye inanıyorsun demez ama işi küstahlığa vurup kesin benimki doğru sen imansız kafirsin moduna geçersen peygamberine de allahına da küfür yedirttirirsin başka da bi işe yaramazsın.

Sözlerim senin gibilere değil sen bu toplumun içinde yok denecek kadar az bir azınlığın üyesisin senin gibi hiç birşeye inanmadığına inananlar hep vardı hep de var olacak senin benim kutsallarıma küfür etmen benim inandığım şeyler uğruna tebliğimi ve inandığım şeyleri aşağılamaz ancak seni aşağılar.BUrası bir forum sen fikirlerini yazmakta özgürsün ama bende fikirlerimi yazmakta özgürüm...Ben sana nasıl saygıyla anlatıyorsam sende bana saygıyla anlatmalısın küfür ancak acizlerin işidir etsende şaşırmam ama senin adına üzülürüm çünkü cehenneme girecek her kul için üzülürüz biz,ama sen ve senin gibiler orada yalnız kalmamak için hep yandaş toplama telaşı içinde olursunuz.

İşte sizinle bizim aramız da da böyle bir fark var.........

İfadelerin yanlış.Araştırman yok. Hepsi karalama.Gerçekçi ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri