MozoLe Miяach
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
evet ilk defa bir sözüne ktılıyorum bir şey kanıtlamana gerek yok iftira atmayı adeti olan birine yakışmaz bişeyler kanıtlamak=) salla salla vur duvara =)
insanların Allah adını Peygamber adını duyunca ağlamaları sana saçma gelebilir ama içi Allah peygamber sevgisiyle dolan insalar için olagan bir durumdur neyse sen takma kafana bu tarz şeyleri at iftiranı çekil köşeneXD
cevabını aldıysan demişssin bana verebilecegin bir cevabın olmadıgı için "kanıtlamama gerek yok demişssin" zaten şu yazını okuyan aklı başında herkes senin ne oldugunu anlamıstır fazla söze gerek yok=)
şimdi canın sıkılmasın ben sana iftira atacagın yeni konular bulurum =)
Numaradan ağLamak dindarLık ise çekiLin ben de mesihim..İnan bana sadece kendinizi kandırıyorsunuz bunun ötesi yok,eğer insanLar apo iLe fethuLLah güLen'i bir tutuyorsa oturup acaba neden diye düşünmeniz gerekır..Ama siz sadece hücüm yapmayı düşünüyorsunuz tutarsızca..AkLı başın da kısıLer okuyup yorumLaya bıLır demıssın bu kısıyı,evet hakLısın..Senin yorumLarı 3 iLa 5 yaş arası anLar sadece cunku onLara hitaben yazıyorsun ++ oLarak her sözünün sonuna xD (= =) ) =P vb vb ekLiyorsun senin ciddiyetın bu oLsa gerek..İstedigin kadar yaz ıstedıgın kadar saçmaLama cevap yazmıcam..Zaman kaybından başka bişey değiLsin..Hıı unutmadan tek maçtan yatmanıza üzüLdüm gerçekten hadi ağLayaLım beraber..