tr42fy
Cяεтαn-Tυяκ
Cok sacma bence
1- Destekleyen ve karşısında olan o kadar fazla adam var ki, ülke biraz karışmasın diye Amerika'da, ülkesinden uzakta sürgün hayatı yaşıyor.
2- Zaman'ın tirajı, nt kitap evi, 81 ilde bilmem kaç dershanesi, basım evleri, kitapları vs. yeterli kaynağı sağlar sanıyorum.
3- Hocaların işgüzarlığıdır. Gayet hoşgörülü bir insandır kendisi, kimseyi katletmek için ferman çıkartmaz. Hadi hocaların işgüzarlığı olmasın, öyle bir kelime ağzından dökülse, diğer adam sabah çıkmaz.
4- Fem'de okumuş veya okumakta olan tanıdıkları vasıtasıyla gelenlere, evlerinde kalanlara gayet iyi indirimlerde bulunurlar, doğrudur.
Fetullah Gülen hakkında 5-6 farklı kaynaktan, farklı görüşlerdeki insanlardan birşeyler okudum. İnanın, insan akla yatkın olanı seçmekten yanaysa, sadece kulaktan dolma bilgilerle hareket etmekten yana değilse, çok şey öğrenebiliyor. Deneyin derim...
EMİN OL Kİ ONLARIN ARKASINDA DA ALLAH (cc) VAR.. görelim bakalım ne olacakkk...
arkadaşım terbiyeni takın sen kimsinmki bizi alaha karşı olmakla sucluyosun terbiyesizlik yapma sen nerden biliyosun bizim allaha karşı savaştığımızı bizim savaşımız molla yobazlarla senin gibi vay beni arkamda allah var sizinkibnde yok gibi terbniyesiz terbiyesiz laf edenşler admın lütfen bu mesajı silme direk allahsızlıkla suclanıyorum evet kemalistim aam savaşım böyle KENDİNİ ONU BUNU BİLİP BİLMEDEN CAHİLCE SUCLAYAN İNSANADIR YA ONUNDA MESAJINI SİL YADA 2 MİZİNKİDE KALSIN FORUMDA MESAJ OKUYAN İNSANLAR BUNUN NE OLDUĞUNU GÖRSÜN
Fethullah Güleneygambere Gerek Yok!
Aşağıdaki video herşeyi gayet iyi açıklıyor.. fazla söze gerek yok...
YouTube - Fethullah Güleneygambere Gerek Yok!
Arkadaşım o cümlelerin öncesi sonrası yok mu? Verin o cümlelerin öncesini de sonrasını da ona göre diyelim "Haa...Biz yanılmışız. Bu adam münafıkmış." diye.
Ha...Bunları bu iddiaları savunan sen değil de birde ben araştıracam öyle mi???
Oldu baba...Araştıracam. Senin yarım bıraktığın işi ben tamamlayacam.
gitsin arabistanda yaşasın peygamberimizn yaşadığı yerlerde nede amerika ?
Gidemez kardeş, giderse Kellesini uçururlar.
Prof.Dr.Erdal Atabek niye gidemez diye açıklamış.