Fethullah’ı soruşturan savcı gözaltında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Destekleyen ve karşısında olan o kadar fazla adam var ki, ülke biraz karışmasın diye Amerika'da, ülkesinden uzakta sürgün hayatı yaşıyor.

2- Zaman'ın tirajı, nt kitap evi, 81 ilde bilmem kaç dershanesi, basım evleri, kitapları vs. yeterli kaynağı sağlar sanıyorum.

3- Hocaların işgüzarlığıdır. Gayet hoşgörülü bir insandır kendisi, kimseyi katletmek için ferman çıkartmaz. Hadi hocaların işgüzarlığı olmasın, öyle bir kelime ağzından dökülse, diğer adam sabah çıkmaz.

4- Fem'de okumuş veya okumakta olan tanıdıkları vasıtasıyla gelenlere, evlerinde kalanlara gayet iyi indirimlerde bulunurlar, doğrudur.

Fetullah Gülen hakkında 5-6 farklı kaynaktan, farklı görüşlerdeki insanlardan birşeyler okudum. İnanın, insan akla yatkın olanı seçmekten yanaysa, sadece kulaktan dolma bilgilerle hareket etmekten yana değilse, çok şey öğrenebiliyor. Deneyin derim...

Hocam Eski Yorumlara tekrar bakınız, konu hakkında objektif araştırma yapmaya çalışacam
saygılar.. .

EMİN OL Kİ ONLARIN ARKASINDA DA ALLAH (cc) VAR.. görelim bakalım ne olacakkk...

arkadaşım terbiyeni takın sen kimsinmki bizi alaha karşı olmakla sucluyosun terbiyesizlik yapma sen nerden biliyosun bizim allaha karşı savaştığımızı bizim savaşımız molla yobazlarla senin gibi vay beni arkamda allah var sizinkibnde yok gibi terbniyesiz terbiyesiz laf edenşler admın lütfen bu mesajı silme direk allahsızlıkla suclanıyorum evet kemalistim aam savaşım böyle KENDİNİ ONU BUNU BİLİP BİLMEDEN CAHİLCE SUCLAYAN İNSANADIR YA ONUNDA MESAJINI SİL YADA 2 MİZİNKİDE KALSIN FORUMDA MESAJ OKUYAN İNSANLAR BUNUN NE OLDUĞUNU GÖRSÜN

Türkiye de Fethullah Gülen in sevilmemesinin asıl sebebi ;
Dini bir lider olması ve bir kesimi temsil etmesi , yoksa ajan , misyoner vs böyle karalamaları kimse yapmaz , Zekeriya Beyaz mesela hep gündemde baş köseye oturtuluyor oysa söyledikleri dine zıt ve insanları şirke sürüklüyor ama o insanlara sevdirilmeye çalışılıyor ...
Fethullah Gülen ve Nur Cemaati bildiğim kadarıyla parayı MÜSİAD daki iş adamlarından karşılıyor ayrıca küçük esnaf ve gene anadolu insanı da yardımcı oluyor özellikle öğrenci evlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için , Cemaate bağlı ya da yakın insanlar tarafından işletilen dershaneler var bunlar da çok büyük katkı sağlıyor , Genel de bu dershanelerin derecesi çok yüksek ve Türkiye de derece elde ediyorlar her sene , derece elde edebilecek öğrencileri ya da dershane de daha önce bulunmuş öğrencileri daha ucuza dershaneye kaydediyorlar
Amerika konusuna gelince , gerçekten ideolojik açıdan en rahat ülke ABD ne yazıkki...
Arabistana gitsin demiş bazıları , islam sadece arap kavmine gelmedi ve güneş de batıdan doğacak öyle değil mi?
Türkiye de daha kızlarımız dini inancı gereği başını örtemezken , Arabistan da kadınlar ehliyet alamazken , İran da çok evlilik yasal ve kadının buna itiraz hakkı bulunmazken hangi 'müslüman' ülke Fethullah Gülen in yaptıklarını yapacaklarını kaldırabilir?

Arkadaşım o cümlelerin öncesi sonrası yok mu? Verin o cümlelerin öncesini de sonrasını da ona göre diyelim "Haa...Biz yanılmışız. Bu adam münafıkmış." diye.

Fethullah Gülen:peygambere Gerek Yok!

Aşağıdaki video herşeyi gayet iyi açıklıyor.. fazla söze gerek yok...

YouTube - Fethullah Gülen:peygambere Gerek Yok!

Adam peygamber efendimizi tanımayanlara da merhametle yaklaşmayı söylüyor , nitekim Yunus Emre de yaratılanı severiz yaratandan ötürü demiyor mu , ayrıca yazının belli bir yerinden birkaç cümleyi alıp yorum yapamazsınız mesela , içkili iken namaza yaklaşmayın yerine namaza yaklaşmayın diye almak olmaz...

Herkes kelime-i tehvidi esas alarak çevresine bakışı yeniden gözden geçirmeli ve ıslah etmelidir.Hatta kelime-i tehvidin ikinci bölümüne , yani "Muhammed Allah'ın resuludur" kısmını söylemeksizin ikrar eden kimselerede merhamet nazarıyla bakılmalıdır.

F.Gülen:Hoşgörü ve Diyalog İklimi s.241

Alıntı:Kuran devamlı Allah'ı bırakıpta bazılarımız bazılarımızı rab edinmesin diyor.Dikkat edin , bu mesajda Allah'ın resulu yoktur.

Gülen'in sağkolu Ahmet ŞAhin 17.04.2000 Zaman Gazetesi

Alıntı:Mühim olan kelime-i tehvid inancıdır.Hz.Muhammed'i kabul ve tasdik ise şart olmayıp bir kemal mertebesidir

araştır bu kitabı başıda sonuda neyse farketmez... sölemiş herşeyi.. anlatmış....

Ha...Bunları bu iddiaları savunan sen değil de birde ben araştıracam öyle mi???
Oldu baba...Araştıracam. Senin yarım bıraktığın işi ben tamamlayacam.

Ha...Bunları bu iddiaları savunan sen değil de birde ben araştıracam öyle mi???
Oldu baba...Araştıracam. Senin yarım bıraktığın işi ben tamamlayacam.

naparsan yap o senin sorunun... ben iddia falan ortaya atmıyom.. adam böle bişeyi yazmış kitapta...
anlayan anladı zaten ...
sabaha kadar savunsanda onu umrumda olmaz.. ben göreceğimi gördüm duyacağımı duydum ..
ayıktın mı????

Tamam. Sen ne görmek istiyosan onu gör, ne duymak istiyosan onu duyda yalnız sakin ol. :)

Gidemez kardeş, giderse Kellesini uçururlar.
Prof.Dr.Erdal Atabek niye gidemez diye açıklamış.

Doğru söylüyorsun kardeşim abd den başka bir yere gidemez hele arabistana girer girmez alırlar kellesini çünkü ülkenin bütünlüğünü bozuyor okullar kurup kendine muritler yetiştiriyor o kadar seviyor türkiye yi gelsin çeksin cezasını yetiştirdiklerinin affını çıkaracakları günü beklemesin..

1.geleceğiyle ilgili bi haber çıkmştı, ülke ayağa kalktı az daha laiklik gidiyordu...bi de gelse nolur kim bilir.
2.gönül zengini insanlardan... tahmininden çok daha fazla kişi var.
3.onu söylemiş olma ihtimalinin olmadığını bir iki konuşmasını dinlesen anlarsın.
4.her oluşumda kendine yardımcı olanlara aynı şekilde yardımcı olması normaldir. sen onlara ne verdin de indirim istiyorsun?

niye arabistan da okullar açmıyor niye oraya gitmekten korkuyor bu hain.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri