Fethullahçı Kafa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seviyeyi iyice düşürdünüz, Tartışmada Lakap takma çocukların veya cahillerin işidir
Sevginiz yoksa sevgiye saygınız olsun
Burayı fazla kokuttunuz bye

Madem Allah (c.c) görüyor. O zaman her bulduğu fırsatta Allah'ı anlatmaya çalışan birini kötülemeyelim. Eğer o kötü niyetliyse zaten peşinden gitmiyorsunuz gidenlerde tamamen iyi niyetle gidiyorlar Bunuda Allah (c.c) biliyor eğer art niyetli olanlar varsa onuda Allah (c.c) biliyor. Bırakın kimin ne yapıp ne yapmadığına bunların hükmünü vermek bize düşmez. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz. Ben şunu bilirim ameller niyetlere göredir. Yeter ki yapılan işte niyet iyi olsun. Kötülük bile yapmış olsanız bilmeden olduğu için ve iyi niyetle yapıldığı için karşılığı elbet alınacaktır. Ameller niyetlere göredir.

Aç herkese açabildiğin kadar sineni;
İnançla geril ve insana sevgi duy,
Kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Biz yaradılanı severiz yaradandan ötürü...

Hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum ve sizleri de saygıya davet ediyorum.

ZAMAN AYRILIK DEĞİL BİRLİK ZAMANI!

Madem Allah (c.c) görüyor. O zaman her bulduğu fırsatta Allah'ı anlatmaya çalışan birini kötülemeyelim. Eğer o kötü niyetliyse zaten peşinden gitmiyorsunuz gidenlerde tamamen iyi niyetle gidiyorlar Bunuda Allah (c.c) biliyor eğer art niyetli olanlar varsa onuda Allah (c.c) biliyor. Bırakın kimin ne yapıp ne yapmadığına bunların hükmünü vermek bize düşmez. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz. Ben şunu bilirim ameller niyetlere göredir. Yeter ki yapılan işte niyet iyi olsun. Kötülük bile yapmış olsanız bilmeden olduğu için ve iyi niyetle yapıldığı için karşılığı elbet alınacaktır. Ameller niyetlere göredir.

Aç herkese açabildiğin kadar sineni;
İnançla geril ve insana sevgi duy,

Biz yaradılanı severiz yaradandan ötürü...

Hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum ve sizleri de saygıya davet ediyorum.

Yazın ilk harfinden son harfine göre dogru.Sorun iyi niyetli sarıldıgın bir işin altından,bir çok uyarıya ragmen ihmal gösterip,kötü bir amele vesile olursan orada olacaktır ve sonuçta kötü niyetlinin vebalinin yanında seninde vebalinin olabilme ihtimalidir.Tabi ki herkes gibi sizinde aklınız var ve bildiginiz yolda gitmektede hürsünüz İnşaallah bütün bu uyarıyı yapanlar yanılmış olmalılar ki Ülkemiz ve Dinimize bir halel gelmez ve herkezin hakkında en hayırlı yolda budur.Yeter ki biz yanılmış ve iftira atmış olalım çünkü herşey için en hayırlı olacak olan bu...

Daha önce yazılanlar genelde kulaktan dolma şeyler.Bir bilinmeyen konusunda,fikir sahibi olabilmek için iyice araştırılması ve eldeki verilerin iyice irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum.Türkiye üzerine çok oyunlar oynandı ve oynanıyor.Yaradanım eger hatam varsa beni affetsin ama bana göre bu oluşum emperyalizmin hizmetindedir.Belki cemaatinin çogu neye hizmet ettiklerini bile bilmiyorlar.Ben Fethullah Gülen'e hiç inanmıyorum ve güvenmiyorum.Neden bu kanıya vardım?Hangi dini liderimiz yada hocamız ABD,İngiltere,İsrail ve Vatikanla bu kadar içli dışlı ve Dinler arası diyalog saçmalıgının, hangi Müslüman arkasında durabilir?İnceleyin Dinler arası diyalogunu da ondan sonra konuşun.http://fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=start.php
Ayrıca bu zatın yıllarca Amerika'ya baglayan ne olabilir?Özellikle 11 Eylül saldırısından sonra başkanının bile haçlı orduları lafı geçebilen bir amerika sözde radikal İslam taraftarı görünen birini,ülkesinde barınmasına izin vermekle kalmaz üstelik onu korur?Hiç mi bu ülkede ilahiyat profesörlerimiz yokta,bu ilk okul mezunu hafız(yanlış anlamayın lütfen kimseyi küçümsemek gibi bir derdim yok) için üniversitelerinde kürsüler açılır?Fethullah'ın arkasında bulunup destekleyen ülkeler,neden bizim diger bütün degerlerimize saygı göstermeyi bırakın,saygısızlıkta yarışırlar?Ve bunları yaparkende kendi dinlerinden bıkkınlıkları var da fethullah'ın İslamı yaymasını isterler üstelik bizim ülkemizde misyonerlik faaliyetleri son hızla giderken?Hakkında o kadar suçlama varken neden gelip kendisini aklamayı düşünmez?Daha ne türlü bir belge istenebilir ki birlikte hayır işlemek amacıyla kurdukları oluşumun kötü amaçlara dogru nasıl kaydıgını beyan eden hem arkadaşı,hemde defterini tutan adamın suçlamalarından başka?Hiç mi nedenini merak etmiyorsunuz Ugur Mumcu,Bahriye Üçok,Ahmet Taner Kışlalı,Muammer Aksoy,Necip Hablemitoğlu ve bunlar gibi nice ortak özellikleri Atatürkçü olan aydınlarımızın arka arkaya şehit edilmelerinin nedenlerini?Bunun gibi daha bir çok sorulara cevaplar bulmak istiyorsanız aşagıdaki linklerden de yararlanabilirsiniz.

http://dinlerarasidialog.blogcu.com/3575886/
http://fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=start.php
http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php?news=612
http://hanifislam.com/hablemitoglu/fethullah_sucduyurular.htm
http://www.naksilik.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
http://hanifislam.com/hablemitoglu/semdinli_komplosu.htm
http://www.diyaloghaber.com/makale.asp?s=3

kardeşime teşekür ediyorum lafı başka yere çekmek yerine bunları çürütün o zmn

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur!

Ülkemizin üstünde çok büyük oyunlar oynanıyor, işte biz bir birimşzle uğraşacağımıza uyanık olup ülkemize karşı oynanan oyunları ortaya çıkarmaya çalışalım ama bunu yaparken de varsayımlarla hareket edip birbirimize olan bağlılığımızı zedelemeyelim.

Ben Fettullah Gülen beye saygı duyuyorum çünkü yurt dışında açılmış olan kolejlerde yetişen nesiller çok güzel Türkçe konuşuyorlar ve Türkiye sevdalısı olmuşlar. O çocuklar ileride ülkelerinde iyi bir yere geldiklerinde Türkiye ye faydalarının dokunacağı kesindir.

Zaten ülkemizin çöküşünün en büyük nedeni ülkemizde açılan yabancı okullardır. Bir Fransız kolejinde okuyan öğrencinin Fransa ya bakışı nasıl olur düşünürseniz? Zaten rahmetli Ecevit te bu okullara destek olmadı mı?

Sadece bu okullar için bile Fethullah Gülen beye saygı duyulur unutmayın bu okullar onun eseri. Amerikan uşağı olan biri dünyanın her yerine Türk kolejleri açtırıp İstiklal Marşı nı okutmaz.

Yabancı devletler Osmanlı İmparatorluğunu nasıl yıktılarsa aynı emellerini çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ni parçalamak için uğraşıyorlar. Uyanık olalım ve birbirimizle uğraşmayalım. Kim bu ülke için hizmet ederse ona canım feda! Kim ki bu güzel ülkeye zarar veriyorsa bilsinki karşısındayım.

Aç herkese açabildiğin kadar sineni; İnançla geril ve insana sevgi duy,

ya bak ne yazdım yukarda tmm da çok güzel o adamı övüosunuz bana da delil istendi delil koydu arkadaşımız onu çürütün delil istiodunuz kaldı ki bu ülkede insanları kandırmanın en kolay yolu din istismarıdır. yoqsa sorarım size tarih boyunca dünya üzerinde hangi İslam büyüğü son derece lüks evlerde özel korumalar eşliğinde bir eli yağda bir eli bağda yaşadı ? sanırım cevap açık

dikkat et sana da basmasınLar sırma saç

söylediğin laflara dikkat et ... konu gittikçe amacından sapmaya baslamıs gördüğüm kadarıyla..daha önceki mesajlarda general abimin belirttiği gibi Necip Hablemitoğlu'nu,Ahmet Taner Kışlalı'yı,Uğur Mumcu'yu,Bahriye Üçok'u kimler öldürdü acaba bi cevabı olan varsa yazsın .. yazamayan da fetoş u savunmayı bıraksın artık ...

“Ölülerden medet ummak, medeni bir cemiyet için, şindir(lekedir). Efendiler ve ey millet, biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz. En doğru en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

30 Kasım 1925 tarih ve 677 sayılı kanunla tekke, zaviye ve türbelerin kapatılması kabul edilmiş ve birtakım unvanların kullanılması yasaklanmıştır.

okudugunu anlama yeteneğine sahipseniz yukarda yazan paragrafı da anlayabileceğinizi umuyorum ve hepinize iyi günler diliyorum...

2005 ten berı burdayım kımseyle boyle sacma sapan bısey ıcın polemıge gırmedım ozellıkle deLi Kurt senınle de gırmıcem .. mod arkadaslara rıca edıyoreum bu konu kapatılsın.. hatta bıdaha acılmamak uzere kaldırılsın..

Allah belanızı versin fetullah gülen gibi bi adama bu yazılar yazılıorsa Türk milleti cahilliğin son nktasında demektir cahil kafalar boş kafalarn heruyerde kandırılmaktadır. Allah ıslah etsin sizleri.

ahaha feytullahcılar hackhell ı de basmıs...

LAFA BAK FEYTULLAHCILARMIŞ ALLAH SENİN BELANI VERSİN NE DİYİM SİZİN GİBİLERİ YÜZÜNDEN TÜRKİYEDE KAN EKSİK OLMIYICAK.

arfy o çok sevdiğin Fethullah Gülen e para kazandırma o zaman okumasaydın üniversitesinde (!) :)
ne oldu sabancının koçun nesi vardı da geldin Fatih e :)

KİŞİsel TartiŞma - Hakaret - Ve Konunun Amacindan ÇiktiĞi İÇİn KapatilmiŞtir:..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri