Fethullahçı Kafa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya abi kendi müritliğiniz size kalsın yazmayın buraya bu adamı savunan cümleler gençleri zaten ders çalışma bahanesiyle eğitim öğretim laflarıyla kandırıyolar

ya müritlere anlatmak zor....
sadece şunu söyleyeyim bu adam niye Türkiyeye gelemiyorda bizim en büyük düşmanımızda saklanıyor...

laik demokratikTürkiye Cumhuriyetinin rejimini değiştirme istemi olduğundan suçlu....
ben bunu bilir bunu söylerim...2 yıl körfeze gittim tanıdımda bunları...sırf ben Atatürkçüyüm diye dışlandım... Çanakkale meseleside geçmiş arada onun içinde söyleyeceklerim var
bu tip cecmaat okularında nedense çanakkaledeki askeri başarı dan bahsedilmezde ermişlerden hurafelerden bahsederler...
yok efendim ermiş mermileri tutmuş geri göndermiş filan..orda M. Kemal ATATÜRK ün ve Türk askerinin askeri dehası var ..askerin iman , inanma gücü var...ermişler yok...

cumhuriyet ve laiklik elden gidiyor deyip, cumhuriyetin ve laikliğin arkasına saklanıp, bu ülke için hiç birşey yapmayan devletin sırtından geçinen asalak insanlar bunlar cahil insanlar, Füze yapıp aya giden insanda dahil ALLAH'a inanmayanların alayı cahil...

cumhuriyet ve laiklik elden gidiyor deyip, cumhuriyetin ve laikliğin arkasına saklanıp, bu ülke için hiç birşey yapmayan devletin sırtından geçinen asalak insanlar bunlar cahil insanlar, Füze yapıp aya giden insanda dahil ALLAH'a inanmayanların alayı cahil...

var sende bir sorun :vur

ne yani fetoşa (fettullaha) inanmayan Allah'a da mı inan mıyor demek

pardon selçukalt gerikalmış ileriyi çok iyi gormus ve şimdi bize akıl veren hazretleri
boş bulunduk :p

ne insanlar var ya

bu konu uzar gider cemaattekilere dar kafalı dıyenler amerikada para alıyo dıyenler amerikan ajanı dıyenlere bir sorum var ya değilse(ki muhakkak degil) bunun hesabını nasıl vereceksın ha ya gercekten sadece amacı dine hizmetse cumhuriyetle hiç bir kavgası yoksa bunların hesabını nerde verceksınız ben herkesın dusuncesıne saygılıyım sevmıyebılırsınızTEKRAR SÖYLÜYORUM ELİNİZDE KANIT YOKSA KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE BİRİLERİNİN HAYALİ YAZDIGI KİTAPLARLA İNSANLARI KARALAMAYIN HAKARET ETMEYİN BURDA KISA BİR HİKAYE ANLATAYIM
ZATIN BİRİ AMA ALLAH DOSTU BİR ZAT KENDİSİ BİRGÜN TALEBESİYLE EVEİNE GİDERLER ODALARINDAN KEDİNİN CIKTIGINI VE AGZININ CEVRESININ BEYAZ OLDUGUNU GORURLER ODAYA GİRİP BAKTIKLARINDA YOGURT KABINDAN KEDININ AGZI KADAR YER YALANMIS TALEBE DERKI KEDİ YOGURTU YEDI DER ALLAH DOSTU ZAT HAYIR GÖZÜNLE GÖRMEDEN ONU ŞUÇLAYAMASSIN.... ÇÜNKÜ ELİNDE KANITIN YOK SALLAMA BİLGİLERE GEREK YOK DOSTLAR ALLAH HEPSİNİN HESABINI SORACAK İŞALLAH

ha pardon fetoş bey hasta onun için abd de değilmi??

niye gelemiyor Türkiyeye...
ha
bir videosu vardı
ne demişti orda birşeylerin olgunlaşması lazımmış

orda dur bakam fetoş bey
senin rejim değiştirme zeminini sağlatmayacak TÜRK gençleri var

ozaman bende şöyle anlatayım :

benim arkadaşım fem dersanesindeydi .. yeni başlamıştı .. yurtttan abiler karar almış , ertesi gün sabah namazını sultanahmet'de kılıcaklarmış..

neyse herkes yatıyor .. sabah oluyor ve uyananlar çoktan ayakta , uyanmayanlar tek tek uyandırılıyor . arkadaşımı uyandırıyorlar .. ve kalkmayacağını vede kılmayacağını söylüyor .. önce sakin bir tepki .. ne diyorsn LAn sen oluyor :D sakince ama :D sonra kıcını dönüp yatıyor arkadas gene .. biraz sert nazik :D tartaklanıyor ama nazikce (:) gene kalkmicaını söylüyor .. bir sürahi su dökülüyor .. kalk ulan diye .. ama nazikçe :D sinirlenip ıslak ıslak yatmaya devam ediyor .. bu sefer yataktan aşşa çekiliyor ve yere atılıyor :D ama kibarca atılıyor :D

sora arkadasım kalkıyor ve söve söve ordan cıkıyor .. bir dahada girmiyor :D

dinimiz " hoş görü " ve "kolaylıklar " dini "herkesin müslümanlığı kendine " ... değil mi?

fakat saolsunlar fettoşcu arkadaslar bizi cehennemde marmara cırası gibi yanmaktan korumak için bizi bizden fazla düşünüp yardım etmeye çalışıyorlar ...

aaa aşk olsun çok kötüsünüz .. bizi düşünen "güzel ahlaklı" ve feettoşun Liderliğinde bize yardım eden insanlar hakkında kötü konuşuyorsunuz ..

çok KAKA çocuklarsınız :D

not : ananinn boooww ... ben şimcik yancak mıyım yoksa :D böyle yüzlerinden " NUR " akan insanlar hakkında böyle konustum diye :D

var sende bir sorun :vur

ne yani fetoşa (fettullaha) inanmayan Allah'a da mı inan mıyor demek

pardon selçukalt gerikalmış ileriyi çok iyi gormus ve şimdi bize akıl veren hazretleri
boş bulunduk :p

ne insanlar var ya

kendini bu şekiLde mi mutLu ediyorsun?
birine fetoş de diğerine hazret
bence avatarınLa özdeşLeş sessiz ve yazısız kaL
insanLara isim Lakap aLay edeceğine
sadece ceketin görünsün yeter..
ne insanLar var yaa..!

ozaman bende şöyle anlatayım :

benim arkadaşım fem dersanesindeydi .. yeni başlamıştı .. yurtttan abiler karar almış , ertesi gün sabah namazını sultanahmet'de kılıcaklarmış..

neyse herkes yatıyor .. sabah oluyor ve uyananlar çoktan ayakta , uyanmayanlar tek tek uyandırılıyor . arkadaşımı uyandırıyorlar .. ve kalkmayacağını vede kılmayacağını söylüyor .. önce sakin bir tepki .. ne diyorsn LAn sen oluyor :D sakince ama :D sonra kıcını dönüp yatıyor arkadas gene .. biraz sert nazik :D tartaklanıyor ama nazikce (:) gene kalkmicaını söylüyor .. bir sürahi su dökülüyor .. kalk ulan diye .. ama nazikçe :D sinirlenip ıslak ıslak yatmaya devam ediyor .. bu sefer yataktan aşşa çekiliyor ve yere atılıyor :D ama kibarca atılıyor :D

sora arkadasım kalkıyor ve söve söve ordan cıkıyor .. bir dahada girmiyor :D

dinimiz " hoş görü " ve "kolaylıklar " dini "herkesin müslümanlığı kendine " ... değil mi?

fakat saolsunlar fettoşcu arkadaslar bizi cehennemde marmara cırası gibi yanmaktan korumak için bizi bizden fazla düşünüp yardım etmeye çalışıyorlar ...

aaa aşk olsun çok kötüsünüz .. bizi düşünen "güzel ahlaklı" ve feettoşun Liderliğinde bize yardım eden insanlar hakkında kötü konuşuyorsunuz ..

çok KAKA çocuklarsınız :D

not : ananinn boooww ... ben şimcik yancak mıyım yoksa :D böyle yüzlerinden " NUR " akan insanlar hakkında böyle konustum diye :D

Çok acıklı bi hikaye valla FEM dersanesin de mi kalıyorlarmış FEM dershanesin de yatakhane mi varmış.. Peki o abilerin densizliği ise büyün topluma mı mal edilmeli sence.

valla siz laftan anlamassınız ha biz diyoruz tamm saygılıyız goruslerınıze ınanmayabılırsınız ama üslübunuza dıkkat edın artık sınırı astınız yarın bir gün işallah allahtan temennim sizin inandıgınız bı davayada ( ama bu cumhuriyet degil cunku ona emın olun sizden cok biz inanıyoz) birileri gelır sacma yalan dolan iftiralarla satasırlar ancak ozaman anlarsınız benım kendini cumhuriyet sevdalısı sanan ama amerıkanın oyunnuna gelen kardeslerım

Nasıl yaşarsan öyle inanırsın, Nasıl inanırsan öyle yaşarsın, Türkiyedeki inanç kültüründeki ayrım bu...

Çok acıklı bi hikaye valla FEM dersanesin de mi kalıyorlarmış FEM dershanesin de yatakhane mi varmış.. Peki o abilerin densizliği ise büyün topluma mı mal edilmeli sence.

acıklı değil aksine insanın tamamen karamsaarlaşmasına sebep bir hikaye , değil olay ..

inanmamakta hürsünüz .. ki ben size nasıl inanmıyorsam ((-;
yaşadıklarımızı anlatıyoruz ((-;

2.olarksa : sadece o abilerin dengesizliği değil o abi olayı dengesizlik ..

bu sekilde sana bir sürü fem dersanesi hedef gösterebilirim .. hea ama o da onların dengesizliği ... hep dengesizlerde bize denk geliyor canım :D

bin tane dersane de 3-5 tane çürük var hepside bana rastlamış :D

şans işte :D

HAAA
güzel yaklaştın
amerikanın oyunu ben amerikanın oyununa gelioyorsam
bnm burda yerdiğim feto niye abd ye sığınıyor...
acaba hangisi amerikanın oyunu??

adamın adı feto , fettoş kaldı :p ehuehuehu

HAAA
güzel yaklaştın
amerikanın oyunu ben amerikanın oyununa gelioyorsam
bnm burda yerdiğim feto niye abd ye sığınıyor...
acaba hangisi amerikanın oyunu??
kardes amerıkan malı kullanıp nıye orda yasıyo dıye ınsanlara ıftıra atıp amerıkan ajanı deme hakkın yok sen kullan vatanı milleti birbirine dusurmek ıstıyenlerın mallarını ayrıca bende kullanıyorum mecburuz sonra orda yasıyomus yok soyleymıs yok boyleymıs avrupa da yasa avrupanın ajanı afrikada yasasa afrika nıjn ajanı iran da yasasa işte seriat istiyo TÜRKİYE DE ZATEN RAHAT VERMIYOSUNUZ BUTUN DAVALARINDAN AKLANMISTIR AYRIYATEN SALLAMA BILGILERLE BURDA KONUSMAYALIM BİDE GECMISSIN NIYE AMERIKADA YASIYO SİZİN GİBİ BAGNAZ İNSANLAR OLDUGU SÜRECE TÜRKİYE BİR YERE VARMAZ AYRICA BAGNAZLIK SADECE DİNDE OLMAZ KARDESİM BENIM UYMAYIN SU AMERIKANIN OYUNUNA GELMEYIN YAZIK GENÇLİĞİNİZE

ben ajan demedim
fetodan olsa olsa kukla olur...
herkes sallıyor beyni yıkanmış müritler biliyor...
aklandıysa gelse ya Türkiyeye
neden gelmiyor??

ArkadaŞlar Fethullah GÜlen İ En İyİ Anlayanlardan Bİrİ Sayin BÜlent Ecevİttİr Tarİhİmİzde Mevlana, Ahmet Yesevİler Gİbİ İnsanlar GelmİŞtİr Sende Bu Özellİklerİ GÖrÜyorum DemİŞtİr. Herkes Fethullah GÜlenİ Anlayacak DeĞİl Elbet Bİnlerce İnsan DoĞru Kabul Edİyorsa Oturup DÜŞÜnmek Gerekİr Ön Yargi Varsa Bu Olmaz Objektİf Olmak Bİze YakiŞir. Ahİret İnancini YÜkseltme Hedefİ Çok İyİ Bence. Ahİret Yoksa Mesele Yok DÜrÜst İnsan YetİŞİr Kİmsenİn Kaybi Olmaz Ya Ahİret Varsa O Zaman İnanmayanlar Kaybedecektİr Mesele Bu Kadar Basİt

zaten fetoşun cehennemde en sıcak yeri hazır...
cayır cayır....
bu kadar insanı kandırmak....Allah (C.C.) görüyor..

Pkk nın yayın organı roj tvye konuk olan cumhuriyet gazetesinin bir yazarı değilmiydi
Şimdi zaman gazetesi cumhuriyete saldırmak istese ne gerek var bu kahpeliği manşete taşısa cumhuriyet ne cevap verebilir diplomasi adınamı Pkk lı şerefsizlerin televizyonundaydı aydınlık adınamı
Sözüm ona aydın yazarları
Komik oluyo Bu cumhuriyet Önce kendi kapısındaki pislikleri bi gözden geçirsin

el-kaidenin 2. lideri sayılan adamın elini öpen de senin fetoşunun yetiştirdiği adam değil mi ?
kaldı ki örgütün abd ye çalıştını 10 yaşındaki kardeşim bile biliorken :D tabi senin ulu kanalın şu sırlar dünyası fln filan şehitleri anlatan kanalın seçtiği başbakanın örgüt liderini öperken çekilmiş resmini göstermio dürüstlük bumudr ? polis meslek yüksek okulu sınavı soruları müritlerine dağıtmakmıdır terörist kim sen söle bakalım ümmetin senin tarikatın terörist

Daha önce yazılanlar genelde kulaktan dolma şeyler.Bir bilinmeyen konusunda,fikir sahibi olabilmek için iyice araştırılması ve eldeki verilerin iyice irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum.Türkiye üzerine çok oyunlar oynandı ve oynanıyor.Yaradanım eger hatam varsa beni affetsin ama bana göre bu oluşum emperyalizmin hizmetindedir.Belki cemaatinin çogu neye hizmet ettiklerini bile bilmiyorlar.Ben Fethullah Gülen'e hiç inanmıyorum ve güvenmiyorum.Neden bu kanıya vardım?Hangi dini liderimiz yada hocamız ABD,İngiltere,İsrail ve Vatikanla bu kadar içli dışlı ve Dinler arası diyalog saçmalıgının, hangi Müslüman arkasında durabilir?İnceleyin Dinler arası diyalogunu da ondan sonra konuşun.http://fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=start.php
Ayrıca bu zatın yıllarca Amerika'ya baglayan ne olabilir?Özellikle 11 Eylül saldırısından sonra başkanının bile haçlı orduları lafı geçebilen bir amerika sözde radikal İslam taraftarı görünen birini,ülkesinde barınmasına izin vermekle kalmaz üstelik onu korur?Hiç mi bu ülkede ilahiyat profesörlerimiz yokta,bu ilk okul mezunu hafız(yanlış anlamayın lütfen kimseyi küçümsemek gibi bir derdim yok) için üniversitelerinde kürsüler açılır?Fethullah'ın arkasında bulunup destekleyen ülkeler,neden bizim diger bütün degerlerimize saygı göstermeyi bırakın,saygısızlıkta yarışırlar?Ve bunları yaparkende kendi dinlerinden bıkkınlıkları var da fethullah'ın İslamı yaymasını isterler üstelik bizim ülkemizde misyonerlik faaliyetleri son hızla giderken?Hakkında o kadar suçlama varken neden gelip kendisini aklamayı düşünmez?Daha ne türlü bir belge istenebilir ki birlikte hayır işlemek amacıyla kurdukları oluşumun kötü amaçlara dogru nasıl kaydıgını beyan eden hem arkadaşı,hemde defterini tutan adamın suçlamalarından başka?Hiç mi nedenini merak etmiyorsunuz Ugur Mumcu,Bahriye Üçok,Ahmet Taner Kışlalı,Muammer Aksoy,Necip Hablemitoğlu ve bunlar gibi nice ortak özellikleri Atatürkçü olan aydınlarımızın arka arkaya şehit edilmelerinin nedenlerini?Bunun gibi daha bir çok sorulara cevaplar bulmak istiyorsanız aşagıdaki linklerden de yararlanabilirsiniz.

http://dinlerarasidialog.blogcu.com/3575886/
http://fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=start.php
http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php?news=612
http://hanifislam.com/hablemitoglu/fethullah_sucduyurular.htm
http://www.naksilik.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
http://hanifislam.com/hablemitoglu/semdinli_komplosu.htm
http://www.diyaloghaber.com/makale.asp?s=3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri