flowerange
New member
ya abi kendi müritliğiniz size kalsın yazmayın buraya bu adamı savunan cümleler gençleri zaten ders çalışma bahanesiyle eğitim öğretim laflarıyla kandırıyolar
cumhuriyet ve laiklik elden gidiyor deyip, cumhuriyetin ve laikliğin arkasına saklanıp, bu ülke için hiç birşey yapmayan devletin sırtından geçinen asalak insanlar bunlar cahil insanlar, Füze yapıp aya giden insanda dahil ALLAH'a inanmayanların alayı cahil...
var sende bir sorun :vur
ne yani fetoşa (fettullaha) inanmayan Allah'a da mı inan mıyor demek
pardon selçukalt gerikalmış ileriyi çok iyi gormus ve şimdi bize akıl veren hazretleri
boş bulunduk
ne insanlar var ya
ozaman bende şöyle anlatayım :
benim arkadaşım fem dersanesindeydi .. yeni başlamıştı .. yurtttan abiler karar almış , ertesi gün sabah namazını sultanahmet'de kılıcaklarmış..
neyse herkes yatıyor .. sabah oluyor ve uyananlar çoktan ayakta , uyanmayanlar tek tek uyandırılıyor . arkadaşımı uyandırıyorlar .. ve kalkmayacağını vede kılmayacağını söylüyor .. önce sakin bir tepki .. ne diyorsn LAn sen oluyor sakince ama sonra kıcını dönüp yatıyor arkadas gene .. biraz sert nazik tartaklanıyor ama nazikce ( gene kalkmicaını söylüyor .. bir sürahi su dökülüyor .. kalk ulan diye .. ama nazikçe sinirlenip ıslak ıslak yatmaya devam ediyor .. bu sefer yataktan aşşa çekiliyor ve yere atılıyor ama kibarca atılıyor
sora arkadasım kalkıyor ve söve söve ordan cıkıyor .. bir dahada girmiyor
dinimiz " hoş görü " ve "kolaylıklar " dini "herkesin müslümanlığı kendine " ... değil mi?
fakat saolsunlar fettoşcu arkadaslar bizi cehennemde marmara cırası gibi yanmaktan korumak için bizi bizden fazla düşünüp yardım etmeye çalışıyorlar ...
aaa aşk olsun çok kötüsünüz .. bizi düşünen "güzel ahlaklı" ve feettoşun Liderliğinde bize yardım eden insanlar hakkında kötü konuşuyorsunuz ..
çok KAKA çocuklarsınız
not : ananinn boooww ... ben şimcik yancak mıyım yoksa böyle yüzlerinden " NUR " akan insanlar hakkında böyle konustum diye
Çok acıklı bi hikaye valla FEM dersanesin de mi kalıyorlarmış FEM dershanesin de yatakhane mi varmış.. Peki o abilerin densizliği ise büyün topluma mı mal edilmeli sence.
kardes amerıkan malı kullanıp nıye orda yasıyo dıye ınsanlara ıftıra atıp amerıkan ajanı deme hakkın yok sen kullan vatanı milleti birbirine dusurmek ıstıyenlerın mallarını ayrıca bende kullanıyorum mecburuz sonra orda yasıyomus yok soyleymıs yok boyleymıs avrupa da yasa avrupanın ajanı afrikada yasasa afrika nıjn ajanı iran da yasasa işte seriat istiyo TÜRKİYE DE ZATEN RAHAT VERMIYOSUNUZ BUTUN DAVALARINDAN AKLANMISTIR AYRIYATEN SALLAMA BILGILERLE BURDA KONUSMAYALIM BİDE GECMISSIN NIYE AMERIKADA YASIYO SİZİN GİBİ BAGNAZ İNSANLAR OLDUGU SÜRECE TÜRKİYE BİR YERE VARMAZ AYRICA BAGNAZLIK SADECE DİNDE OLMAZ KARDESİM BENIM UYMAYIN SU AMERIKANIN OYUNUNA GELMEYIN YAZIK GENÇLİĞİNİZEHAAA
güzel yaklaştın
amerikanın oyunu ben amerikanın oyununa gelioyorsam
bnm burda yerdiğim feto niye abd ye sığınıyor...
acaba hangisi amerikanın oyunu??
Pkk nın yayın organı roj tvye konuk olan cumhuriyet gazetesinin bir yazarı değilmiydi
Şimdi zaman gazetesi cumhuriyete saldırmak istese ne gerek var bu kahpeliği manşete taşısa cumhuriyet ne cevap verebilir diplomasi adınamı Pkk lı şerefsizlerin televizyonundaydı aydınlık adınamı
Sözüm ona aydın yazarları
Komik oluyo Bu cumhuriyet Önce kendi kapısındaki pislikleri bi gözden geçirsin