Fethullahçı Kafa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thorpedo

New member
Reaction score
0
Fethullah Gülen ABD'de CIA ve FBI 'ın denetiminde yaşıyor müritleriyle birlikte...

Gülen ABD'de ama avukatı Türkiye'de...

Gülen'in avukatı Fethullah Gülen'le ilgili açıklamalarıma "düzeltme ve yanıt metni" gönderiyor...

Fethullahçı Zaman gazetesi ise Cumhuriyet'i hedef alan reklamlar yapıyor...

"Cumhuriyet'e dinciler saldırmış...", "...Meğer saldıranlar çeteymiş..."

Aslında hedefleri laik demokratik Cumhuriyet!..

Fethullahçı Zaman gazetesi hem köktendincileri aklamaya çalışıyor hem de Cumhuriyet'e saldırıyor...

Cumhuriyet 'e atılan bombalar ve Danıştay saldırısı...

Saldırgan Alparslan Arslan ne demişti yakalandığı gün:

"Saldırıların amacı, Allah'ın dinine, peygamberine, Müslümanlara, alçakça hakaretlere ceza vermektir... Davanın milliyetçilerle, derin devletle ilgisi yoktur..."

Alparslan Arslan Danıştay'a saldırısında yargıç Mustafa Yücel Özbilgin 'i öldürmüştü...

Cinayetin nedeni belliydi...

"Sıkmabaş..."

Akit gazetesi "kamusal alanda sıkmabaş" a geçit vermeyen yargıçların fotoğraflarını birinci sayfadan manşetten şu başlıkla vermişti:

"İşte o üyeler..."

Sonuç bir ölü, dört yaralı...

Fethullahçı Zaman gazetesi niçin bu kanlı vahşeti ve Cumhuriyet 'i hedef alan yayınlar yapıyor?

İşin içinde iş var da ondan!..

Alparslan Arslan'ın, Malatya 'daki canilerin, Hrant Dink cinayetini tezgâhlayanların arkasında Fethullahçıların olması...

Yargı aşaması sürdüğü için derinliğine girmiyorum, bu kadar yeter. Anlayan anlamıştır...

"World Media Group AG" uluslararası bir şirket. Almanya'da "Zukunft" dergisi, "Line Travel Agency" adlı turizm acentesi, baskı ve dağıtım hizmetleri veren "Sunprint&Vertrieb" şirketi de var Fethullahçıların...

Bir de yuvalar ve derslikler açmışlar...

Pek çok eyalette Almanya 'da yaşayan çocukları okulöncesi eğitiyorlar . Okula gidenlere de buralarda hem ders çalıştırılıyor hem de Almanca öğretiliyor...

Aylığı 50 Avro ...

Oysa Almanya 'da bu gibi merkezler Türklerden ayda 350 Avro alıyorlar...

Gördünüz mü aradaki farkı!..

Çocuklar bir süre sonra Fethullahçıların egemenliği altına giriyor; "ablalar" ve "abiler" böylece Atatürk ve laik Cumhuriyet düşmanı çocuklar yetiştiriyor...

Az daha unutuyordum. Fethullahçıların "World Media Group AG" ortaklarını merak etmişsinizdir sanırım.

İşte adları: "Faik Gök ve Mustafa Altaş..."

2006 yılında "Zaman" Avrupa'da "World Media Group AG" oluyor. Frankfurt'taki tesisleri Johnn Hinrich Nagel 'den Fatih Gök ve Mustafa Altaş satın alıyor 3 milyon 300 bin Avro 'ya...

Sudan ucuza kapatılıyor binalar...

Peki kimdir Fatih Gök ve Mustafa Altaş? Banka kredisi mi alıyorlar, alıyorlarsa kimler kefil oluyor?

İngiltere, Almanya, Belçika, Hollanda Fethullahçıların 7 yıl içinde yayıldıkları Avrupa ülkeleri...

Parasal güç nereden geliyor, kimler yönetiyor, Türkiye üzerine ne planlar çevriliyor, Büyük Ortadoğu Projesi'nin hangi ayağındalar bunlar?

Fethullahçılar her yerde... Siyasette, ekonomide, medyada, yargıda, üniversitelerde...

Boğaziçi Üniversitesi Fethullahçıların "kurtarılmış bölgeleri" nden birisi...

Fethullahçıların gerçek yüzünü kim ortaya çıkardı?

Cumhuriyet gazetesi!..

O zaman Cumhuriyet'e saldırıp, köktendincileri koruyacaksın...

Hem de yargı aşamasında!..

Birinci afiş : "Cumhuriyet'e dinciler saldırmış..." İkinci afiş: "...Meğer saldıranlar çeteymiş..." Üçüncü afiş: "Tam anlamak için... Tamamlamak için Zaman..."

Cambaza bak cambaza!..

İki gün sonra 29 Ekim...

Fethullah Gülen, Zaman gazetesine şöyle bir açıklama yapabilir mi?

"Ben laik demokratik Cumhuriyetin ve Atatürk devrim ve ilkelerinin savunucusuyum, ABD emperyalizminin Ortadoğu'yu kan gölüne çevirdiğine inanıyorum. ABD, Irak 'tan geri çekilmelidir."

Böyle bir açıklama yapmasını bekliyorum Gülen'den!..

Dünkü "İranlı Gazeteci" başlıklı yazı, Bahman Nirumand' ın "İran" adlı anı kitabından alınmıştır. Kitabın geniş özetini Hürriyet gazetesinden Soner Yalçın bir süre önce ayrıntılarıyla yazmıştı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HİKMET ÇETİNKAYA-CUMHURİYET
27.10.2007

ozzy güzel bi yazı walla
güzel nalatıyo fethullahın ne kadar şerefsiz olduğunu
ben de fethullahla ilgili bi kitap okumuştum var ya hiç de stvde falan gösterdikleri gibi değil herif:)

Şu rojda programa cıkan yazarın gazetesinden birimi yazmıs bu yazıyı, güzel ...

[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]sana bişey diyim mi asıl sen amerıkanın oyununa gelmıs bir vaziyettesın onlarda bunu ıstıyo sadece dini yaymaya calısan bir ınsanla cumhurıyete karsı en ufak bır hareketi bulunmamıs ve ispatlanamamıs bır ınsanla kendini cumhurıyete baglı sanan senın gıbı arkadaslarla ınsanları bır bırıne dusurmeye calısmaktadır senın arkadaslarda bu oyuna gelmektedır arkadsım müslümansan eger kısılere ıftıra atmaktan vazgec tamm mı kulaktan dolma bilgilerle konusma ben hem müslümanım hemde cumhurıyetı senden cok savunurum ayıp be bırakın bu işleride işinize bakın zaman a laf atıyosun senın o laf attıgın zamana deniz baykal ne dedı cumhuriyetın kendı capında en buyuk savunucusu zaman okurken yalan olmadıgı bilerek okuyorum İFTİRA KENDİNİ TÜRK DİYE ADLANDIRAN MÜSLÜMAN OLMASA BİLE O KİŞİYE YAKIŞMAZBIRAKIN YA BU İŞLERLERI ASIL DAR KAFALI OLAN BİŞEYE SAPLANMIS KALAN SİZLERSİNİZ FETULLAH GÜLEN HOCAMIZA LAF ATMAKLA EMİN OLUN BİR YERE VARAMASSINIZ AYRICA KULAK DOLMA VE İFTİRALARLA DOLU BU SEYLERE PRİM VERIRSENIZ SONUNUZ PEK HAYIRLI OLMAZ İLERİDE PİŞMAN OLACAGINIZ VE BU PİŞMANLIGIN SİZE HİÇ FAYDA GETIRMEYECEGI SÖZLER SARF ETMEYIN ARKADASLAR ALLAH CÜMLEMİZİ AFFETSİN

güzel paylaşım fakat :D bu muritlere bunu kabul ettiremezsin o adam sağlık sorunları yüzünden abd fln filan :D yani ne yapsak onlar kabul etmez bu kdr dar görüşlü

asıl saldıran biri varsa o cumhuriyet gazetesidir goz gore gore yalan haber yapıyolar gecende yok nurcuların okulunda yapılan canakkale ile ilgili oyunda birtane bayrak atatürk resmi yok dediler ak parti millet vekilide bu oyunu izlemeye gitti falan filan diye yazmıslar arkadasım ben oyunda oynuyodum her yer bayrakla atatürk resmiyle doluydu akparti milletvekilide kızını izlemeye geldi gelmesin mi adam dedi bu sadece bir tane ornekti cumhuriyet bunun gibi bircok uydurma haber yapıo sırf karalamak icin

asıl saldıran biri varsa o cumhuriyet gazetesidir goz gore gore yalan haber yapıyolar gecende yok nurcuların okulunda yapılan canakkale ile ilgili oyunda birtane bayrak atatürk resmi yok dediler ak parti millet vekilide bu oyunu izlemeye gitti falan filan diye yazmıslar arkadasım ben oyunda oynuyodum her yer bayrakla atatürk resmiyle doluydu akparti milletvekilide kızını izlemeye geldi gelmesin mi adam dedi bu sadece bir tane ornekti cumhuriyet bunun gibi bircok uydurma haber yapıo sırf karalamak icin
ne demiştim yorumsuzum anlayın siz :D

Yazılanların noktasından virgülüne kadar katılıyorum.Bana göre Türkiye Cumhuriyetine kasteden,emperyalizmin kuklasıdır fethullah Gülen ve Türkiye'nin tek derin devlet oluşumudur.Ülkemi ve dinimi seviyorum diyen ve yarın ülkemizin bir şekilde egemenligine kastedildiginde pişman olmak istemeyenler lütfen bu oluşumu iyi araştırsınlar göreceklerdir ki parçalar bir araya geldiginde,Türkiye Cumhuriyetine nasıl kastedildigini göreceklerdir.Yalnız araştırma yapanlar,biraz Fethullah medyasının biraz dışına çıktıktan sonra yapsınlar çünkü yeniden tarih yazmışlar ve yazıyorlar.Atamıza ve Cumhuriyetine ihanet edenler kahraman,kahramanlarımız da ne yazık ki hain durumuna düşürüldüklerini görebilirsiniz.

Aynen Oyle Oyle Murat 1905 Arkadsim İftara Atip Cumhurİyetİn Arkasina Saklaniyolar Boyle Kendİnİ KÜltÜrlÜ Sanan Arkadslarda BİŞey Var Sanip Konusuyolar Yazik Cok Yazik

güzel paylaşım fakat :D bu muritlere bunu kabul ettiremezsin o adam sağlık sorunları yüzünden abd fln filan :D yani ne yapsak onlar kabul etmez bu kdr dar görüşlü

Hayatımda sadece lise 2 de iken kısa bi süre o cemeatin içinde bulundum, bulundum derkende ders calısmaya gittim, sonra anlaşamadım ve aralarından ayrıldım sebebi ise sigara içmeme karısıyorlardi ve sonra bende sagda solda onların hakkında ters konusuodum
- adamlar sigarama karısıo kimki onlar anam babam karısmıo die

Ama sonra gördümki saldırılar cok ve biraz daha inceledim, o cemeatten olan arkadaslarla az daha takıldım dertleri tasaları ne die hiç kötü birşey duymadım görmedim

Sonra dedim bide bunların tv si var onu izleyim, 5.boyut ve sırlar dünyasını izledim, 2 programdada sürekli iyilik yapmayı kötülüğün dönüp dolaşıp yapana gelecegini ögrendim ve beni cok etkiledi, hangi tv bu tip programlar yapıyor heç rating kaygısı işte magazin agır basıyor,
Ayrıca o kadar laf ettiğiniz tv nin programlarına bir bakın bakalım Ölümsüz Kahramanlar die bi programları varki prime time da ve şehitlerimizi anlatıyor hangi tv boyle bi program yapıyor.

Pkk nın yayın organı roj tvye konuk olan cumhuriyet gazetesinin bir yazarı değilmiydi
Şimdi zaman gazetesi cumhuriyete saldırmak istese ne gerek var bu kahpeliği manşete taşısa cumhuriyet ne cevap verebilir diplomasi adınamı Pkk lı şerefsizlerin televizyonundaydı aydınlık adınamı
Sözüm ona aydın yazarları
Komik oluyo Bu cumhuriyet Önce kendi kapısındaki pislikleri bi gözden geçirsin

Hayatımda sadece lise 2 de iken kısa bi süre o cemeatin içinde bulundum, bulundum derkende ders calısmaya gittim, sonra anlaşamadım ve aralarından ayrıldım sebebi ise sigara içmeme karısıyorlardi ve sonra bende sagda solda onların hakkında ters konusuodum
- adamlar sigarama karısıo kimki onlar anam babam karısmıo die

Ama sonra gördümki saldırılar cok ve biraz daha inceledim, o cemeatten olan arkadaslarla az daha takıldım dertleri tasaları ne die hiç kötü birşey duymadım görmedim

Sonra dedim bide bunların tv si var onu izleyim, 5.boyut ve sırlar dünyasını izledim, 2 programdada sürekli iyilik yapmayı kötülüğün dönüp dolaşıp yapana gelecegini ögrendim ve beni cok etkiledi, hangi tv bu tip programlar yapıyor heç rating kaygısı işte magazin agır basıyor,
Ayrıca o kadar laf ettiğiniz tv nin programlarına bir bakın bakalım Ölümsüz Kahramanlar die bi programları varki prime time da ve şehitlerimizi anlatıyor hangi tv boyle bi program yapıyor.

iki sene önce öss sınavına gireceğm gece -"bu tarikatçılar o sıralar alt dairemiz de kamplarını kurmuslardı"-,neyse o gece saat gece yarısını gecmesine ragmen bangır bangır sohbetler edip,hu çeken,komsusuna saygı diye adlandırabileceğimiz davranıştan zerre kadar yoksun bu insanlardan mı bahsedioruz?

kendilerini uyardıgımızda dayılanan , kavga etmeye yönelen bu insanlar ; iki namaz kılıp , 30 gün oruç tutyolar die müslümanlar da , biz değiliz demekki..eğer islam buysa tamam ben müslüman değilim zaten ....

Öss sınavına 3 gün kala kesinlikle hiçbir cemaat evinde program olmaz kaldıki gece yarısı huu çekmeler

Nur cemaati üyelerinde tedbir diye adlandırılan bir olay var
Onlar zikir yaparken Kesinlikle seslerini yükseltmezler

Gaipten ses duymak böyle olsa gerek (=

Öss sınavına 3 gün kala kesinlikle hiçbir cemaat evinde program olmaz kaldıki gece yarısı huu çekmeler

Nur cemaati üyelerinde tedbir diye adlandırılan bir olay var
Onlar zikir yaparken Kesinlikle seslerini yükseltmezler

Gaipten ses duymak böyle olsa gerek (=

söleyiverde tarikat tüzüğünü değistiriversinler bi zahmet bari ... baksana herkes kafasına göre davranıo o zaman ...

Bu forumda nelerini gördüm biliyomusun nestor vardı bi rektör keşke türkler müslüman olmasın diye bi konuşma yapmıştı
Annem ordaydı arkadaşlar öyle bi şey söylememiş rektör irticacılar yalan söylüyo dedi yemin billah etti annesini öne sürdü
Yarım saate kalmadan Rektörün ses kaydı internette dönmeye başladı
Bende o gün anladım insanların düşman oldukları dine ve o din adına bi şeyler yapmaya çalışan insanlara olan düşmanlığı gözünü o kadar karartmışki birileri annesini öne sürüyo birileri gaipten sesler duyuo

Ünlü aristokrat Müslüm gürsesin bir sözü var
Hayalle yaşarken gerçek dünyada
Zamanı içmişiz haberimiz yok
(=

yav arkadaslar ben bu hocacilari bir turlu anlamiyorum hayatinizda bunlara gerek mi duyuyorsunuz yani sen simdi fethullah ci olmasan gunaha mi girecen yada muslumanlik ortadan mi kalkacak neler sacmaliyorsunuz benim en yakin arkadasim babasi hocaci diye evine gitmiyodu bu agir baskilari herkes biliyo yeter artik savunmayin su adami ataturk ne demis beni turk hekimlerine emanet ediniz ne isi var o zaman abd de her zaman diyolar cocugunuzu imam hatipe gonderin diye ama kendi cocuklari abd de okuyo gemicik aliyolar askerlik yapmiyolar olacak ismi ya siz gercekten ustune basilan merdivensiniz yeter gidin kendinize xp yukletin o bile sizden cok sizi düsünüyo

Kendisi hakkında çok bilgiye sahip değilim
Ancak birçok kişi gibi öss zamanı evlerine takılmıştım
neler mi oldu herşey rica ile zorlama yok, huu falanda yok zaten onlar menzillerde olur(bildiğim kadarıyla)
Bir de evlerinin kapısı daima açık ;)
ama kapıdan çıktığın zaman 1-2 defa davet gelebilir onada da gitmezsen unutulursun (kendimden biliyorum:D)
+Savunan insanlara cahil gözüyle bakıldığını fark ettim ama tam tersi içlerinde eğitim düzeyi düşük kimseye rastlamadım
+Seveninin sevmeyeninden fazla olduğu birisi bu kişiler hakkında direk olumlu yada olumsuz yorum yapılması yanlış belgeli kaynaklı vb yorum yapılmalı...

adam dini kullanarak insanları;
zombileştirip köle haline getiriyor
o ne derse kanun olarak algılanıyor
tıpkı koyun sürüsü gibi oluyor zombileştirdiği insanlar
aa ne ilginç amerika da yaşıyor parasını amerikadan alıyor
neden mi..
çünkü amerika dini istiyor biliyorlar ki dine karşı gelinmez
bu ve bunun gibi adamları kullanıp insanları zombi haline getiriyor
bu sayede istediği ülkeyi (insanları yerine koyun sürüsü olan ülkeleri) rahatça yönetiyor...

buyrun örnek fettullahçık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri