feryall Siyah KoLtuk'ta

tavuk mu yumurtadan cıkar yumurtamı tavuktan:):):)

bende istiom :melek

feryall im çok fesfeseli biridir. kuaförde garibim ayşegül ablayı deli etti :durdurun

iyi yönü. kuzu gibi. çok datlu :utan

soruma geliorum.. kuzucum kısmetse maxi şirine ikili bigün olurda eğer evlenirlerse [:vur] senle 1 hafta Kopuk da dahil eve yerleşelimmi.. yerleşirsek eniştem bizi evden atarmı :sigara:

aha da sordum.buyrun :melek

vesvese haaaa :eek:ha:vur bi kere o kzı bana asırı makyaj yaptı kendimi hatırla sevgiliden cıkmış gibi hisetttim amasonra simle falan hallettik bi de bana kıme benzeidn sen deyip o dizideki kıza benzetince zua ben hiçbişiye bensmemiştim halbuki ama yok yok ii olmuştu valla :D

neyse gelelim bir hfatlık ev gezisine yok canım ilk bir hafta rahatsız etmıcem :Z ondan sonra boıl bol yani :D evden atarmı konusuna gelince:D atar valla tokat atar tekme atar hava atar evden atar :Z

vesvese haaaa :eek:ha:vur bi kere o kzı bana asırı makyaj yaptı kendimi hatırla sevgiliden cıkmış gibi hisetttim amasonra simle falan hallettik bi de bana kıme benzeidn sen deyip o dizideki kıza benzetince zua ben hiçbişiye bensmemiştim halbuki ama yok yok ii olmuştu valla :D

neyse gelelim bir hfatlık ev gezisine yok canım ilk bir hafta rahatsız etmıcem :Z ondan sonra boıl bol yani :D evden atarmı konusuna gelince:D atar valla tokat atar tekme atar hava atar evden atar :Z

bende öle düşünüorum.1 haftadan sonra sabah kahvaltısı akşam yemeği olmak üzere onalrdayım.. + arada da yatıya :sigara:

ee kolaymı kız aldı bizden acısını çıkarmak lazım :sigara:

Hmm bı soruda ben sorıyım bakalım...Hayatta asla yanlız bırakmıcagın kısıler var mı?Mumkunse Isımlerı? :D
evet var ailem ve öğrencilerim inş. sevdiklerimi yalnız bırakmam :D
bı tanede benden...Hayatında ıyıkı yapmısım dedıgın bır sey varmı??
evet var iyi ki lise de yurda gitmişim :) iyi ki bazı insanalrı tanımışım .. ii ki ablanım canım :D
bana sevmeyi anlat esip qeçmeyi anlat :p
anlatamam sevmedım hiç sevdim sandım bi kere aldanmışım :D
bana saç bakımı anlatırmısın :)

analtırım kuşum senden öğrendım ya :durdurun
badem yagı papatya yagı ve cam terebentin yagı sürüom :W:W:W süper iprek gibi oli pelinim :D Allah razı olsun valla süper oldu senınkıler zaten süper :D

ahauhau hiç sıkıştırmıosunuz ya :D ne kolay sorular bunlar :Z

sen kaşındın :)

seni ne zaman evlendiriyoruz saclarda uzadı yok mu bi aday aday yoksa nası bi aday araıosun :D

FeryaLL :D

İsminiz ney Kaç yaşındasınız.Nerede Okucanız veya okuyonuz.Hayat arkadaşınız warmı.En Cok nelerden HoşLanırsın.vb vb:D

KandiLiniz mubarek olsun.Bu arada

puahahhahaha yarışmacı arkadaslara basarılar da diliyim mi :D ahuahauhauahauhauhauahuahau

adım feryal ferhan marmara üniversitesi teknik ogretmenlik bölümü son sınıf ögrencisiyim artı stajer ögretmenım :D hayır hayat arkadası derken :Z haytta birlikte oldugum mu eve t annem babm abim ablam kardeşim var 21 yasındayım :D tiyatro sevıorum komedi dukkanını izliorum :D böle işte :Z yarışmacılara basarılar dilmıorum :Z
senın de mubarek olsun

hh de kız oldugun ıcın sanada pm atıpta su an konustugun kac kişi var = )) hanı sırf kız oldugun ıcın forumda her msj ı na cewaplar sonra pm atmalar fılan kac kişi oldu böle :D

he anladım isa :D
valla abimden tırsarlar kimse ole yazamadı henuz yalnız bi kere bi üye msn adresini yazmış ekle cok öenmli şeyler sölicem demiş ahauhaua ne soliceksen burdan sole dedim bi daha pm atmadı :D
asılamazlar deşerim :D:D

Geri