VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
tavuk mu yumurtadan cıkar yumurtamı tavuktan

bana yokmu :saskin :durdurun
eniştem sisi istemiyo sade beni alcaklar hemde ömür boyu :hadiordan
bende istiom :melek
feryall im çok fesfeseli biridir. kuaförde garibim ayşegül ablayı deli etti :durdurun
iyi yönü. kuzu gibi. çok datlu :utan
soruma geliorum.. kuzucum kısmetse maxi şirine ikili bigün olurda eğer evlenirlerse [:vur] senle 1 hafta Kopuk da dahil eve yerleşelimmi.. yerleşirsek eniştem bizi evden atarmı :sigara:
aha da sordum.buyrun :melek
vesvese haaaaha:vur bi kere o kzı bana asırı makyaj yaptı kendimi hatırla sevgiliden cıkmış gibi hisetttim amasonra simle falan hallettik bi de bana kıme benzeidn sen deyip o dizideki kıza benzetince zua ben hiçbişiye bensmemiştim halbuki ama yok yok ii olmuştu valla
neyse gelelim bir hfatlık ev gezisine yok canım ilk bir hafta rahatsız etmıcem :Z ondan sonra boıl bol yanievden atarmı konusuna gelince
atar valla tokat atar tekme atar hava atar evden atar :Z
tavuk mu yumurtadan cıkar yumurtamı tavuktan![]()
evet var ailem ve öğrencilerim inş. sevdiklerimi yalnız bırakmamHmm bı soruda ben sorıyım bakalım...Hayatta asla yanlız bırakmıcagın kısıler var mı?Mumkunse Isımlerı?![]()
evet var iyi ki lise de yurda gitmişimbı tanede benden...Hayatında ıyıkı yapmısım dedıgın bır sey varmı??
anlatamam sevmedım hiç sevdim sandım bi kere aldanmışımbana sevmeyi anlat esip qeçmeyi anlat![]()
bana saç bakımı anlatırmısın![]()
נαкαмєη;3149669' Alıntı:tanımıyorum kendisini![]()