feryaLL 1 senedir aramızda!

ders 5
diyolok kelimesinin açıklamasını yaptım neden hala aynı şeyi söylüyorsun konuşacak başka bişeyin mi yok yoksa uzatmayalım sen aynı şeyleri tekarla dur tamam mı?

ders 6

yalnış veya yalnış bu klavyede el çabukluğunun getirdiği bir hata hızlı yazarken bazen dikkat edemiyosunuz

ders 7

tekrardan konuşacak bişey bulamayınca diyolok diyeceksen yazıma cevap verme

ders 8

konuşmalarında aşırı derecede smaly kullanıyosun bu da son derece yanlış;)

FeryaL abLamLa benzeriz birbirimize ben de konuşurken çok "smaLy" kuLLanırım :D Neyse konuyu kirLetmeye gerek yok herkes daLgasına baksın kutLamak isteyen kutLasın istemeyen başka böLümLere göz atsın..İyi forumLar

burdan gitme ablamız bizim nice senelere

o kadar ders vermişsinde sende yanlıs yazıyorsun o smaly değil smiley xD

bu arada feryall ablacım 1. yılın mubarek olsun xD

ah benim akıllı arkadaşım onu yalnış yazmamın sebebi yabancı bir kelime olmasından kaynaklanmasın birde ingilizce dersimi verelim uğraştırmayın sabah sabah

neyse konu iyice geyiğe döndü ben gideyim size iyi seyirler film çok güzel:)

doğruları söyleyince bazıları sinirlenmiş yalnız konu mertin konu değilmi birileri sahiplenmiş:)

ah benim akıllı arkadaşım onu yalnış yazmamın sebebi yabancı bir kelime olmasından kaynaklanmasın birde ingilizce dersimi verelim uğraştırmayın sabah sabah

neyse konu iyice geyiğe döndü ben gideyim size iyi seyirler film çok güzel:)

doğruları söyleyince bazıları sinirlenmiş yalnız konu mertin konu değilmi birileri sahiplenmiş:)

ingilizce dersi verceğine ders alman lazım =)

Koca 1 yıl bea =), hadi bakalım 2. yılının konusunuda ben açarım inşallah =)

ingilizce dersi verceğine ders alman lazım =)

derste alırız derste veririz ben ingilizcede iddalıyım demedim konu ingilizceye getiren mert sanki Türkçe kelimeyi yalnıs yazmısım gibi gelip olaya müdahil olmaya çalışıyo sen git onu hatalı Türkçe kullandığını kabul etmeyenlere söyle alican=)

derste alırız derste veririz ben ingilizcede iddalıyım demedim konu ingilizceye getiren mert sanki Türkçe kelimeyi yalnıs yazmısım gibi gelip olaya müdahil olmaya çalışıyo sen git onu hatalı Türkçe kullandığını kabul etmeyenlere söyle alican=)

ya hala 'yalnış' yazıyorsun...
yanlış olacak dogrusu ingilizceyi beklemiyoruz zaten önce türkce kelimleri düzelt ayrıca iddialı değilsen de sırf farklı olmak için bilmediğin yabancı kelimelri ortaya sıkıştırma..

154541 keredir yalnış diye yazıyorsun dogrusu yanlıştır....

Şimdi sopayı alıp sıra dayağına çekecem sizi ha! :Sopa
Burda değerli bir arkadaşımızın HHdeki birinci yaşını kutluyoruz
Ne gerek var bu tartışmalara ?
Allahım ya! :) Herkes otursun yerine!!! :mad:

ortada bir YALNIŞ var maa nerde çıkartamadım ayrıca bir tane ingilizce kelime kullandım sanki 100 tane kullanmısım gibi insanları yanıltmak ne kadar etik ayıp yakışıyomu haklı çıkacam diye yalan YALNIŞ bilgi vermek heralde en baştan beri yapılan benim kendi açımdan şaka onlar seyler heralde birileri ciddiye almış haklı çıkma egoları tavan yapmış

canım özne arkadasımı Türkçe hocamı dinliyor ve gidiyorum hadi bay;)

Hep beraber nice senelere Feryal abla..

hepinizi seviyorum.!

aramızda nice senelere...

buket008.jpg

unutmusum koymayı :melek tekrar nice seneLere :melek

vay be zaman ne çabuk geçio =) nice yıllara canım =)

Geri