mehmetünlü
New member
- Reaction score
- 0
nice hhli ve hayırlı senelere abla
=) nice bir yıllara mı ? olur mu şimdi üyeliğimi kaldırıyım bir ay sonra tekrr üye olayım sonra tekrra bir yıl mı geciriyim heheheh nice yllara olsa tamam da =)
senin de 1 yıl gecmiş dur burdan da ben kutlayayım nice yıllara hh ve bizimle..
benim akıllı arkadasım nice 1 yıllara diyince her gecen bir yılı kendi içinde düşünürsek hepsi ayrı ayrı yani benim sözümde bir sakınca yok yani türkçemize uygun edebiyatımıza uygun anlam düşüklügüde yok ayrıca neyse konu dagıtmyalım teşekkürler kutladıgın için
benim akıllı arkadasım nice 1 yıllara diyince her gecen bir yılı kendi içinde düşünürsek hepsi ayrı ayrı yani benim sözümde bir sakınca yok yani türkçemize uygun edebiyatımıza uygun anlam düşüklügüde yok ayrıca neyse konu dagıtmyalım teşekkürler kutladıgın için
nice yıllara dogrusu nice bir yıllara demek tekrrlanmış bir yılı kutlamak gibi olur =)
ama insan burda bir yılnı bi kere kutlar evet neyse dagıtmayalım=) turkceden yana sansın yok volkan
nice yıllara dogrusu nice bir yıllara demek tekrrlanmış bir yılı kutlamak gibi olur =)
ama insan burda bir yılnı bi kere kutlar evet neyse dagıtmayalım=) turkceden yana sansın yok volkan
Allah şükür Türkçem iyi sen kafanı yorma ama sen çok sanslısın burda sana Türkçe dersi verecek iki arkadasın var gizli özne ve ben herkes senin kadar sanslı olsa
eyw özne dai
:durdurun:durdurun:durdurunAllaha şükür :Z benım de türkcem ii saolasın sen de benim için kafanı yorma
bu türkçe verme dersi diyolok işine donmesin zuahahahhahahaha
diyolok diyen birinden ders alıcaksam :goz::goz:yandık desene zuahahahahhahah
hadi ii forumlar bakalım
diyolok mu ? bu nerden çıktı şimdi şaka gibi diyalog heralde karıştırdın herkes yalnış yazabilir klavye bu, bu demek degil ki ben diyolog dogru dedim şaka gibi neyse derse başlıyalım
ders 1
ii denmez iyi denir
ders 2
donmesin değil dönmesin
ders 3
türkcem değil Türkçem
ders 4
senin için kafamı yormuyorum hiç canını sıkma
asıl şaka gibi olan sensin daha yanlışla yalnızı doğru yazamıyorsun önce bunu öğren sonra ders vermeye kalk
herkes yalnış yazablir yazmışsın zuhahahahahha yanlış olmasın o
diyolok kelimesini de kullanan sensin
ders 5
diyolok kelimesinin açıklamasını yaptım neden hala aynı şeyi söylüyorsun konuşacak başka bişeyin mi yok yoksa uzatmayalım sen aynı şeyleri tekarla dur tamam mı?
ders 6
yalnış veya yalnış bu klavyede el çabukluğunun getirdiği bir hata hızlı yazarken bazen dikkat edemiyosunuz
ders 7
tekrardan konuşacak bişey bulamayınca diyolok diyeceksen yazıma cevap verme
ders 8
konuşmalarında aşırı derecede smaly kullanıyosun bu da son derece yanlış