Fenerbahçe mi ? Galatasaray mı ?

Fenerbahçe-Galatasaray maçı nasıl sonuçlanır ?

• Kullanılan toplam oy
    62
Sen yeterki iste Mertcim =)

4 goL nedir ki!

FENERBAHÇE: 24 - GALATASARAY: 4

6 Mayıs 2001 tarihinden itibaren Şükrü Saracoğlu stadında oynanan 9 lig maçında da rakibini devirmeyi başaran Sarı Kanaryalar, bu maçlarda rakip ağlara 24 gol göndermeyi başarırken, kendi ağlarında sadece 4 gol gördü.

Sarı Lacivertliler Sarı Kırmızılılara karşı en farklı skoru Fatih Terim yönetimindeki kadroya karşı 06 Kasım 2002 tarihinde alırken iki kez 1-0, iki kez 2-1'lik skor elde etti.

Tamam işte Bu maçta CoşaRız artık .. Hele Alexle Lugano Olmazsa Rahat alırız sizi . Bence Keita Bu hafta Carlos u Futbolu bıraktırır :durdurun

Tamam işte Bu maçta CoşaRız artık .. Hele Alexle Lugano Olmazsa Rahat alırız sizi . Bence Keita Bu hafta Carlos u Futbolu bıraktırır :durdurun

Tmm tabiki yeniLicez diye geLmeyeceksiniz =)

BoL Şans ;)

TuğяuL;4713966' Alıntı:
Bu sene bu iş tamam inşallah. 2.Sunıs olayı yaşanacak. O bayrak oraya dikilerecek

Valla ilk defa senin bi yorumuna katılıyorum :durdurun
Dostluk kazansın ;)

TuğяuL;4713966' Alıntı:
Bu sene bu iş tamam inşallah. 2.Sunıs olayı yaşanacak. O bayrak oraya dikilerecek

Arkadaşlar bu bayrak meselesi sizin zihninizde fazlaca yer etmiş...

GS li kardeşlerimizi üzmeyelim diye aklımızdan geçenleri paylaşmıyoruz ama fazla zorlamayın...

En son geçen sene böyle bayrak dikmeye gelenler arkayı dörtlemişlerdi...

Geçenlerde bir yorum yapmıştım "tarih tekerrürden ibarettir" diye...

Yine bayrak efsanesi dalgalanmaya başladı sağda solda...Demek ki hafta sonu tarih tekerrür edecek :p:p

Hala anlayamadınız ..Siz böyle, "favoriyiz","bayrak dikicez" naralarıyla Kadıköy e gelmeye devam ederseniz 30 sene daha belki o statta galibiyet yüzü göremezsiniz...

Bu mevzuda son yorumumdur...Maç bitene kadar artık FB-GS maçı ile ilgili konuşmuyorum..Maçtan sonra görüşelim :goz:

Arkadaşlar bu bayrak meselesi sizin zihninizde fazlaca yer etmiş...

GS li kardeşlerimizi üzmeyelim diye aklımızdan geçenleri paylaşmıyoruz ama fazla zorlamayın...

En son geçen sene böyle bayrak dikmeye gelenler arkayı dörtlemişlerdi...

Geçenlerde bir yorum yapmıştım "tarih tekerrürden ibarettir" diye...

Yine bayrak efsanesi dalgalanmaya başladı sağda solda...Demek ki hafta sonu tarih tekerrür edecek :p:p

Hala anlayamadınız ..Siz böyle, "favoriyiz","bayrak dikicez" naralarıyla Kadıköy e gelmeye devam ederseniz 30 sene daha belki o statta galibiyet yüzü göremezsiniz...

6-0 A Efsane Diyen Şahsiyetler ! Neden Zorunuza Gidio Anlamadım ! Fener de Yensin Diksin Bayrağını ...

Bildiğim Kadarıyla Fenerbahçe'nin Kadrosunda Alex,Guiza ve Lugano Yer Almıyor.Aziz Bey'de Takımı Bu Üç Kişinin Üzerine Kurduğu İçin Cimbom'un Maçı Kazanması Kuvvetle Muhtemel :goz:

ne olsun ki? bence berabere biter.

fenerbahceye son yıllarda kadıkoyde he kaybediyoruz ancak bu boyle gitmez tabi=)

TuğяuL;4713966' Alıntı:

aynen . aklımdan geçeni okumuşsun o bayrak saracoğluna dikilecek :durdurun

Ya nasıl gs dersiniz aklım almıyor unuttunuz galiba kadıköyde son 13 yılı ahahahaha sadece 3 dakika öne gecebildiniz, bu yaptıgınıza aç tavuk kendini bir yerlerde sanar misali biraz daha dürüst olun :D:D:D 2 hafta daha bekleseydiniz kasıma den geliyordu ahahahha

6-0 A Efsane Diyen Şahsiyetler ! Neden Zorunuza Gidio Anlamadım ! Fener de Yensin Diksin Bayrağını ...

Fener yensin diksin bayrağı mı!

Sanki hiç yapmadığımız birşey yenmek =)

rambosi3.jpg

AL sana bayrak!

RAMBOOOOO =)

O formalarla morardıklarını göremeyeceğiz! Yazık.

Geri