Fenerbahçe mi ? Galatasaray mı ?

Fenerbahçe-Galatasaray maçı nasıl sonuçlanır ?

• Kullanılan toplam oy
    62
Hakkatten ya 11 kişi olsaydık...

gs7fb05xp1yh.jpg

Fenerbahçeli arkadaşlar, 9 yıllık seriye güveniyorlar. Pazar günkü maçın sonunda nelerine güvenecekler acaba ?

Polemik yaratmıyım neyse bence sonuç şu ya berabere biter ya da Galatasaray alır.

Evet sayılı saatler kaldı ve birçok ankette hala Galatasaray önde gidiyor...

20 Kasım tarihli mesajım ;

FenerBahçe net bir skorla kazanır...

Skor tahmini isterseniz de benim tahminlerim ;

3 - 1 veya 4 - 1...

Kısacası üst olur ;)

İtinayla maç tahmini yapılır :)

Ama iddaa falan bizi bozar malum caiz değil ;)

maçtan sonra hiç yorum olmamıs bu nasıl iştir :D abi ben korkmaya başladım yoksa bütün hackhell gsli mi tek mi kaldım burda :D

Fenerbahçeli arkadaşlar, 9 yıllık seriye güveniyorlar. Pazar günkü maçın sonunda nelerine güvenecekler acaba ?

Polemik yaratmıyım neyse bence sonuç şu ya berabere biter ya da Galatasaray alır.

neye guvendigimizi gosterdik :D

sizinde neye guvendiginizi gorduk

keitaymis :D carlosa futbolu biraktiracakmis nuauhauifapahuanslkna;gla :D

neye guvendigimizi gosterdik :D

sizinde neye guvendiginizi gorduk

keitaymis :D carlosa futbolu biraktiracakmis nuauhauifapahuanslkna;gla :D

iii de hocam bu kadar da yüklenilmez artık ama :closedeyes::closedeyes:

anket degıl açık oturumu geçtiniz bence :D fener yendi oldu bitti olmuşa çare yok

vallahi hakedene yuklenilir. provoke etmeyeyim yazip altina ezicez yazarsan neye guvendigini sorgularim :D

yok hacı haklısın ama her duyduğumda veya gördüğümde baya kötü oluyorum cidden bıktım artık yenilmekten :glare:

bizim galibiyetimiz olduğu zaman hep hakem şu ya da bu bahane ediliyo bir defa da fener iyi oynadı kazandı denildiğini görmedim

yok hacı haklısın ama her duyduğumda veya gördüğümde baya kötü oluyorum cidden bıktım artık yenilmekten :glare:

sebebi ne fenerin iyi oynamasi ne gs nin kotu oynamasi.

sebebi baskiyi kaldiracak kadar motive olamayan oyuncular.

mactan once bende acaba diyordum taa ki gs teknik direktorunun 6-0 lik mac goruntulerini izlettigini okuyana kadar. sen oturup konusacagina futbolcularini motive edecegine o macin goruntulerini izletirsen futbolcu kafasinda yenilme ihtimalini canlandirarak gider.

bi sene de yenmeye gelmeyin kardesim beraberlik isteyin kapanin deveye binmeyi ogrenmeden hendekten atlamaya calismanin sonu her halukarda husrandir.

manteliteler degismeden bi halt olmaz bi 10 yil daha boyle surer bu seri..

Geri