Fenerbahçe Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

ya arkadaşım ben tartışma cıkarmadım ben sadece şikayetimi kanıtı ile size sundum siz demediniz mi şikayet yeri diye bende şikayet ediyorum tartışmayı karşılaştırmayı o yapıyor size ben değil

şikayet ediyorum ve gerekenin yapılmasını istiyorum tabi hak hukuk varsa bu s
tede ben atın demiyorum uyarın bişey yapın ne bileyim ama bana ve galatasaray bölümüne bulaşmasın yeter

Şikayetci oldugun kişinin pm kutusu uyarılarla dolu.Sık sık uyarıyoruz huzursuzluk cıkaran herkesı uyarırız bu sitede hukukta var adalette rahat ol.:goz:

Bir önerim olacak Serbest Kürsü bölümünde yorum yaparken görmüştüm.şikayet başlığında 2li tartışmalar,şikayetlere cevap vermek yasaktı.burda da yasak olsa modların işi daha da kolaylaşır...

Gereksiz ikili konusmlara silindi burası şiakyet konusu ikili konusmlarınızı pm ile halledın bir daha uyarmak zorunda bırakmayın.​

UareLaMeR;2873052]Harbici Bea Aznavur Gibi Adam GS ye Gitti Buna Ne Yidirdiyseler Artıq Adam Azıttı Hopluo Zıplıyo +++ Top Kapıyor !!! Top Kapıyor !!! FB maçında Süper Oynadı Turkish GoriL :D
İnsanlara hakaret ediyor,

O Söylemde Herhangibir Kışkırtma Yok Arkadaşlar İyice Buluttan Nem Kapar Oldunuz Kendinize Gelin!!!

Yoo ben hiç kavga çıkacağını zannetmiyorum ben kendi fikrimi söyledim ve her zaman arkasındayım.

Benim konum değil mi silinmesini istiyorum..Sonuna gülücük koymuşsun..Sen kendi takımının bölümünle ilgilensene..

Arkadaşlar Gerekenler o konu için yapılmıştır.....
Arkadaşımızın demiş olduğu şeyde kavga çıkarılacak
bir söz değil Bende İsterim aziz yıldırımın yaşamasını
çünkü türk futboluna ii şeyler katmıştır :goz:

ben çok iyi biliyorum fbeşlilerin nasıl taraftar olduğunu!! neymiş yaşattığın herşey için tşklermiş s.gidin lan ibneler derbi maçından sonra samandırayı basıp futbolculara küfreden anam mıydı göttoşlar.avrupada ömründe bala göte bi başarı gördü diye fbeşli bazı ibneler adam oldu hadi ordan lan sevilla 2 maçta da üstün oynadı elendi!!! chelsea ilk maçta kadıköyde sahayı 80 dk parselledi fbeşe top oynamadı fbeş 2 şut çekti 2-1 işte bu futbolun adaleti zaten normaller olsaydı fbeş buralara gelemezdi chelsea da sevilla da fbeşi 2 maçta da ezdi resmen ezdi ama fbeş bala göte maç aldı!! açın bakalım o tesadüf dediğiniz gs nin ueafa kupasını alırken oynadığı maçları bi bulun açın izleyin futbol görün ondan sonra konuşun. evt mazimi güzeldi ve bir bocalama dönemindeyiz ama galatasarayımız allahın izniyle yavaş yavaş toparlanmaya başladı ve giderek daha da düzelecektir..ufukmuş gelecekmiş sikeyim sizin ufkunuzu da geleceğinizi de sizin en büyük başarınız olarak kalacak chelsea maçını açın doya doya izleyin

böyle adi ve ezikce bi yazı yazıyor ve ceza almıyor bunu anlamak mümkün degil takip edecem en az 2-3 ay ceza alması gerekir bunun burda böyle hakaret edip küfür edip insanları tahrik ediyor buna hemen gerekeni yapın ve cezasını verin hatta silin üyeligini

böyle adi ve ezikce bi yazı yazıyor ve ceza almıyor bunu anlamak mümkün degil takip edecem en az 2-3 ay ceza alması gerekir bunun burda böyle hakaret edip küfür edip insanları tahrik ediyor buna hemen gerekeni yapın ve cezasını verin hatta silin üyeligini

Gereken yapıldı.

azizyildirim_gs_manset.jpg

şu galatasary yöneticisine bakarmısınız sıpastiklere benzemiyomu:durdurun insanlar acıyarak hayretle terbiyesiz spastiki izliyolar
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=419283

mesajdaki bu yerin silinmesini istiyorum gs yönetimine hakaret vardı üyeye gerekli uyarı yapılırsa iyi olur

Geri