Fenerbahçe, Ankarasporlu Özer Hurmacı'yı renklerine bağladı

tabi işinize gelmez nihatlar şifolar metin ali feyyazlar aghhkk agghhkkk nankör türk futbolseveri...

bu arada o seviyesiz bir arkadaş var bencede ne oldum değil ne olacağım desin gün gelir yolu erkek semtine düşerse yazık olur fiyakasına ;)

4.2milyon€ + oyuncu mu yuh :s

özer iyi futbolcu ama

1- sakatlığı ne durumda

2- elinde özerle aynı yetenekteki emreciksin'i gönderdin

3- bu adama bile o kadar para verip yedek klübesinde harcayacaksın

yazık olmuş özere sevdiğim futbolculardan biriydi ama malesef futbol hayatı bitti tuncay ve rüştü dışında fenerde parlayan iki adam gösterin türk olan ( semih demeyin semih milli takımda parladı)

:hhmanD :hhmanD

Bu kadar oLur ya!!

Özer Le Emreciksin aynı yetenekLerde mi!!!!

FARKI GÖRMEK İÇİN TIKLA!!

yetenek = mevki anlamında kullanılmış bir kelimedir

neyse sen bana laf yetiştireceğine durup dururken adam bana hakaret edior modsun görevini yapsana!

ben kimseye hakaret etmeme rağmen hakaret etti istersen sen ilgilenmezsen gerekli işleri ben söliim gerekli insanlara?? kendi takımından die adam savunuyorsun bizim bölümde car cart konu kitliyorusun modluk objektiflik gerektirir olamıyorsan bırak bende bu sitenin moduydum objektif olamadım bıraktım varmı ötesi?

Özer Hurmacı Yarın İmza Atıyor

vwqweu.jpg

Ankaraspor`dan transfer edilen Özer Hurmacı için yarın imza töreni düzenlenecek. İlk kez Fenercell abonelerine duyurulan imza töreni, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü`nde basına açık olarak saat 11.00`de gerçekleştirilecek.

Özer Hurmacı kimdir?

20 Kasım 1986`da Almanya`nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik`in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya`nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal`da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor`a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.
Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü`ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor`a gelerek Turkcell Süper Lig`de forma giymeye başladı.

Ankaraspor`da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.
Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç`e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı. Özer Hurmacı artık Fenerbahçe forması için ter dökecek.

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=12110

allah sakatlik,kaza bela vermesin ve fenerbahcemizde uzun yillar basariyla oynasin.insallah su daum bir engel cikarmazda cocuk kendini gosterir.bence yasi genc olmasina ragmen alexten cok cok daha ustun.

HeLLDeviL 'in konusundaki video da müthiş hareketleri var gerçektende..İlk başta gereksiz demiştim..Ama o video izleyince iyi bir transfer olduğunu düşündüm.

en cokta su hurmacıyı merak edıyorum ınsallah fenere bol yararı olurda su andakı futbolcularıda ateşler..

fenerbahçenin bu yıL yaptığı en iyi transfer diyebiLiriz..çünkü özer iki ayağını çok iyi kuLLanıyor..üst düzey tekniği var..mücadeLeyi seviyor ve çokta koşuyor...bu yıL aLex gitmediğine pişman oLacak gibi görünüyor çünkü özer kendine biraz daha dikkat ederse aLex kuLübeden çıkamaz..hayırLı oLsun..umarım şans verirLer..

Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı çok iyi isimler. Mehmet Topuz'da yaşanan olaylar her ne kadar transfere gölge düşürmüş olsa da Mehmet Topuz iyi bir transfer. Özer Hurmacı da çok yetenekli bir futbolcu. Son dönemde sakatlıklarla boğuşuyordu. Tek eksisi bu gibi gözüküyor. Galatasaray'a geldi gitti oldu bir ara. O zaman pek tanımıyordum ama sonra dikkat edince iyi olduğunu anladım. Galatasaray'a gelmesini isterdim.

kulübümüze hayırlı uğurlu olsun inşallah %60 ihtimalle oyuna sonradan alınıremreciksin gibi ama umarı bu kadar para veildi bunun sonu da emreciksin gibi olmasın sakın

Geri