Fenerbahçe, Ankarasporlu Özer Hurmacı'yı renklerine bağladı

seni anlamakta gucluk cekiyorum arkadasım fenerbahcenein yaptıgı tüm transfer olaylarında ve fenerde hep olumsuz yorumlar yapıyosun sebebi nedir acaba...

ayrıca cok sevindim alınmasına basarılar özere...
ßirader görünen köy vardır biLirsin her yerini.. Sana derLerki Rehber vereLimmi yardımcı olsun.. Sen şimdi bana O rehberi öneren insan oluyosun.. ßende Sana diyorum ki. Yok ben almayım kardeşim.. Ben bu köyde doğdum büyüdüm..

Bence YıLın Transferi Budur!!
Emeği GecenLere TeşekkürLer!!

ee hani abi siz ali bilgin i ilhan parlak hep alıyonuz ama bombalar patlıyo elinizde, ama bu sefe daha ii alıyo fener helal olsun

ALi BiLgin Le İLhanParLak

Mehmet Topuz Özer Hurmacı

bunLarı aynı kefeye koyuyorsan
zaten futboL tartısmaya gerek yok
cünkü biLmiyorsun demektir =)

İşte transfer budur ;)
HayırLı oLsun ;)

KaRma'ya katıLıyorum Fenerbahçe'ye giden kaç Türk yıLdız adayı parLadı,kaçı söndü..
Geçen yıL GaLatasaray bu oyuncudan vazgeçti -neden biLmiyorum ama vazgeçmememiz gerekiyordu-..
iyi topçu,hayırLı uğurLu oLsun..

eRCe sende haklısın ama şimdi Fenerbahçe takımının yedek adamlarada ihtiyacı yok mu . . .

4.2milyon€ + oyuncu mu yuh :s

özer iyi futbolcu ama

1- sakatlığı ne durumda

2- elinde özerle aynı yetenekteki emreciksin'i gönderdin

3- bu adama bile o kadar para verip yedek klübesinde harcayacaksın

yazık olmuş özere sevdiğim futbolculardan biriydi ama malesef futbol hayatı bitti tuncay ve rüştü dışında fenerde parlayan iki adam gösterin türk olan ( semih demeyin semih milli takımda parladı)

4.2milyon€ + oyuncu mu yuh :s

özer iyi futbolcu ama

1- sakatlığı ne durumda

2- elinde özerle aynı yetenekteki emreciksin'i gönderdin

3- bu adama bile o kadar para verip yedek klübesinde harcayacaksın

yazık olmuş özere sevdiğim futbolculardan biriydi ama malesef futbol hayatı bitti tuncay ve rüştü dışında fenerde parlayan iki adam gösterin türk olan ( semih demeyin semih milli takımda parladı)

Evet doğru söylüyon bjk dada batuhan parladı
Barlarda falan iyi parlıyormuş

Türkiye'de Her Takımda RahatLıkLa Oynar, Her Takıma Da Lazım Bir Oyuncu...

HayırLı OLsun...

ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin anlayan anladı :D

Geri