Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü [STSL 33. Hafta]

futbolun kurallarını okursan eğer net bi şekilde doğru olduğunu görebilirsin kurallar derki %100 gol pozisyoınu varsa ve kural dışı engellenmişse engelleyen oyuncu direk kırmızı kartlla cezalandırılır . unutmadan pozisyona gelicek olursakta kaleci niangı faulle engellemeseydi niang boş kaleyle karşı karşıya kalıcaktı dolayısıyla %100 gol pozisyonudur

bu ve bunun gibilerin daha laf'dan anladığı görülmedi boşuna uğraşma bunlarla

Sizin Başarınız Sadece türkiyede

sadece gaziantepspordan satın aldığınız maçlar gün yüzüne çıksa kümeye düşürürler sizi..

büyük takımız havalarına girmeyin

Görende sizi avrupada felan kupadan kupaya atlıyo zanneder.

Sizin tek başarınız nerde peki ?

He 26 puan arkamızdan gelmeniz 36 puanla arkamızdan gelen Galatasaraya karşı bi başarıdır diyorsanız orda haklısınız =)

Şerefimiz Var:goz:

Görende sizi avrupada felan kupadan kupaya atlıyo zanneder.

Sizin tek başarınız nerde peki ?

He 26 puan arkamızdan gelmeniz 36 puanla arkamızdan gelen Galatasaraya karşı bi başarıdır diyorsanız orda haklısınız =)

kupadan kupaya atladık yoksa siz farkında değil misiniz?

uefadan süper kupaya atlayan takımın adı galatasaraydı unutma:)

siz bizim 26 veya 36 puan önümüzde olunca size avrupadan kupa veriyorlarsa he sen haklısın:)

kupadan kupaya atladık yoksa siz farkında değil misiniz?

uefadan süper kupaya atlayan takımın adı galatasaraydı unutma:)

siz bizim 26 veya 36 puan önümüzde olunca size avrupadan kupa veriyorlarsa he sen haklısın:)

Benim cevap verdiğim adam galatasaraylımı bak bakıyım :D

Harbi nerenizle okuyonuz siz yazılanları artık şüpelenmeye başladım ben :drool:

Benim cevap verdiğim adam galatasaraylımı bak bakıyım :D

Harbi nerenizle okuyonuz siz yazılanları artık şüpelenmeye başladım ben :drool:

yok yok şüphelenme ben de aynen senin gibi aynı yerimle okuyorum yazıları:)

Arkadaşım yaka bir yana ama senin yazı yazdığın kişiyi tanımıyorum, forumda bir iki kişiyi biliyorum başka arkadaşları bilmiyorum kim kimdir necidir hangi takım taraftarıdır.

avrupada kupadan kupaya deyince bize laf attığını sandım hakkaten.

malum avrupada kupa alan tek takımız:) (gene laf attım)

Kusura bakma.

herkez konusur son sözü kralex söyler.Sizin için takım tutmak eğlencedir,zevktir bizim içinse bi yaşam tarzı.zaten sizin karın agrınızda bundan.2 3 maglubıyet alınca stadınızda(eski stadınızda) koltuk bırakmadınız kulubu bastınız.biz 9 puan gerıdeyken bile bu takıma guvenıp maclarına gıdıyoduk.aradaki farkı umarım cinconlu arkadaslar anlamıstır.delyoglan senın fblılıgınden suphelıyım kardes.10 yıldır bı kupaya sıgınıyo bu ezıkler.bız her dalda onlara gereken cevabı verıyoz.sen bunu nasıl anlamamısın hayret :D:D:D

Sizin için takım tutmak eğlencedir,zevktir bizim içinse bi yaşam tarzı.zaten sizin karın agrınızda bundan.2 3 maglubıyet alınca stadınızda(eski stadınızda) koltuk bırakmadınız kulubu bastınız.

Daha Geçen Sezon Senin İçin Yakarız Bu Dünyayı ŞampiyonLuk GeLince SLoganıyLa YoLa Çıkıp Tepe TakLak OLduktan Sonra "Senin İçin Yakarız Bu Stadı ŞampiyonLuk Gidince" Havasına GirenLer FenerbahçeLiLer DeğiL miydi? Demeden Geçemiyorum TeşekkürLer.

~SiLenT ScЯeaM~;5341192' Alıntı:
Daha Geçen Sezon Senin İçin Yakarız Bu Dünyayı ŞampiyonLuk GeLince SLoganıyLa YoLa Çıkıp Tepe TakLak OLduktan Sonra "Senin İçin Yakarız Bu Stadı ŞampiyonLuk Gidince" Havasına GirenLer FenerbahçeLiLer DeğiL miydi? Demeden Geçemiyorum TeşekkürLer.

Sozumuzun eriyiz cok sukur, yakariz.. Gereken ne varsa ;)

Ama trubunumuzde bir kere bile insan olmemistir cok sukur..

Sozumuzun eriyiz cok sukur, yakariz.. Gereken ne varsa ;)

Ama trubunumuzde bir kere bile insan olmemistir cok sukur..

Bizim "Trübün"ü Kastediyorsanız Hepimizi Üzen Münferit Bir OLaydır.
Stadyum YakanLarın DüzenLediği Gibi Organize Bir OLay DeğiLdir Onun İçin İki Kişinin Arasındaki Husumetin Sonucunu Otuz Bin Kişinin Omzuna YükLeyemezsiniz -ki Adamı Beşikaş Taraftarı ÖLdürmedi Ama Stadı Fenerbahçe Taraftarı Ateşe Verdi Başka Yerden SaLLayınız.

Dip Not: Ateş OLsan Cürmün Kadar =)

~SiLenT ScЯeaM~;5341203' Alıntı:
Bizim "Trübün"ü Kastediyorsanız Hepimizi Üzen Münferit Bir OLaydır.
Stadyum YakanLarın DüzenLediği Gibi Organize Bir OLay DeğiLdir Onun İçin İki Kişinin Arasındaki Husumetin Sonucunu Otuz Bin Kişinin Omzuna YükLeyemezsiniz -ki Adamı Beşikaş Taraftarı ÖLdürmedi Ama Stadı Fenerbahçe Taraftarı Ateşe Verdi Başka Yerden SaLLayınız.

Dip Not: Ateş OLsan Cürmün Kadar =)

Ben sizin trubunden cok baska birsey kastetmistim ama sen yakin gelecekten hatirladin.
Sunu gostereyimde biraz utan o zaman :smile:

pankart-bjk-fb-36044_501.jpg

Ben Fenerbahce taraftariyim, dogruyu-yanlisi, hakliyi-haksizi gorursem soylerim. Oyle imali laflara, artistlik cevaplara ihtiyacim yok.

Ben boyle Besiktas'li arkadaslarimla muhabbetimi ederim :smile:

geçenlerde ertugrul saglam bi basın açıklaması yaptı.ben size konusmanın özet cümlesını yazayım siz ne demek istedıgını anlayın.ertugrul saglam;biz geçen sene butun anadolu takımlarının dualarıyla şampiyon olduk FB harıc.bu düşmanlık nedır kardesım.bızmı dıyoz 17 takım bıızım dusmanımız diye.ama dogru FB artık Türkiye nin deil avrupanın sayılı kuluplerınden.basketbol,voleybol,boks.yüzme basta olmak uzere butun amator branslarda sampıyon cıkaran tek takım hemde avrupada.varsa aksını iddaa eden solesın.hal böyle olunca 17 takımın bize dusman olmasıda cok normal.beyler siz daha çok çenenizi yorarsınız FB yede 17 takım deıl 117 takım olsanız gene yetimessizinız.saygılar .))

Beşiktaşlılar hala konuşuyomu yaa.

Birşey demiyorum ben artık.

Stadı Fenerbahçe taraftarı ateşe verdiyse bundan size ne ? sizemi söndürtüyolar yanınca =)

Stad bizimse ister yakarız ister yıkarız devletede yaptırmadıkki zarar verince hesap vereceğimiz bi yer olsun =)

Gidin çöplükteki takımınızı kurtarın önce sonra Fenerin stadıyla ilgilenin.

Hala geçen seneki olayları ısıtıp ısıtıp koyuyorsunuz. Başka birşey bilmezmisiniz yoksa kapasite meselesimi ?

Kendi mallıklarınızı başkasının başarısızlığıyla kapatmayın bi kerede biz beceremedik deyin.

asLında farkında oLunmayan bir sıkıntı var..son yıLLarda bu forum başta oLmak üzere bir çok yerde denk geLiyorum..artık insanLar kendi taraftarı oLdukLarı takımLarın başarısıyLa değiL de Fenerbahçe'nin başarısızLıkLarıyLa ya da başarısız oLma ihtimaLiyle mutLu oLuyor..

kendi takımınızdan bu kadar umudu kesmeyin arkadaşLar..icab ederse stadı değiL şehri yakın ama bi sonraki sezon en azından son maçta kaçırdığınız şampiyonLuğu yakaLamak gibi bir hedefiniz oLsun..

yine hiç bi masraftan kaçınmadık yine siz zavallı taraftarlar mağdur olmasın diye size oyuncak kürek takımı getirdik.

gidin kumda oynayabilin diye

asLında farkında oLunmayan bir sıkıntı var..son yıLLarda bu forum başta oLmak üzere bir çok yerde denk geLiyorum..artık insanLar kendi taraftarı oLdukLarı takımLarın başarısıyLa değiL de Fenerbahçe'nin başarısızLıkLarıyLa ya da başarısız oLma ihtimaLiyle mutLu oLuyor..

kendi takımınızdan bu kadar umudu kesmeyin arkadaşLar..icab ederse stadı değiL şehri yakın ama bi sonraki sezon en azından son maçta kaçırdığınız şampiyonLuğu yakaLamak gibi bir hedefiniz oLsun..

Arkadaş gerekli en güzel cevabı vermiş.
Bunun üzerine hala mesaj yazacaklarsa malum takımların taraftarları artık söylenecek söz kalmadı demektir..

Ben sizin trubunden cok baska birsey kastetmistim ama sen yakin gelecekten hatirladin.
Sunu gostereyimde biraz utan o zaman :smile:

pankart-bjk-fb-36044_501.jpg

Ben Fenerbahce taraftariyim, dogruyu-yanlisi, hakliyi-haksizi gorursem soylerim. Oyle imali laflara, artistlik cevaplara ihtiyacim yok.

Ben boyle Besiktas'li arkadaslarimla muhabbetimi ederim :smile:

Neden Utanacağım Arkadaşım İki FenerbahçeLi Kardeşimizin Hayatını Kaybetmesine Sevinmediğimiz İçin mi? Yoksa Bu Pankartı İnsanLık Gereği Açtığımız İçin mi?
Söz Konusu Can OLduğunda GözLer RenkLeri Görmez (ALpasLan Dikmen, Optik Başkan vs.)
Ben Size Şuan TakıLıyorum, Vakit Geçiriyorum Diye HeraLde Siz Beni Gözü Dönmüş HoLiganLardan FaLan Sandınız BöyLe Bir Pankarttan Utanıcağımı Düşündünüz.
Ayrıca Bu Pankart OLayının Tribünde Adam ÖLdürüLmesi ya da Stad YakmayLa Ne ALakası Var Çözemedim.

Geri