Sivas kolay takım değil bakalım katakülle olmazsa yine enteresan olaylar olabilir : )
bu sene bi kaza olacağını sanmıyorum takım baya iyi durumda o maçı da kazanıcaz işallah =)
Sivas kolay takım değil bakalım katakülle olmazsa yine enteresan olaylar olabilir : )
bu sene bi kaza olacağını sanmıyorum takım baya iyi durumda o maçı da kazanıcaz işallah =)
Siz kendi takımınızla ilgilenin nedir bu Fenerbahçe kompleksi..
Tabi sizi anlamakta zor değil Fenerbahçe nin bu başarısı canınızı yakıyor.. :w00t::w00t:
Siz kendi takımınızla ilgilenin nedir bu Fenerbahçe kompleksi..
Tabi sizi anlamakta zor değil Fenerbahçe nin bu başarısı canınızı yakıyor.. :w00t::w00t:
Gidin çöplükteki takımlarınızla uğraşın rahat bırakın Fenerbahçemi.
3 penaltı verildi diye hortlayıp duruyonuz düşürmeseler zaten adamlar gole gidiyo.
Nerenizle izliyonuz şu maçları merak etmeye başladım ben artık.
9 puan önden gidip mallık yapıp aradaki farkı kapattırıyosanız üstüne üstlük bitime 5 6 hafta kala tekrar avantajlı konuma geçip tekrardan avantajı berabere kalıp kaybediyorsanız bunda kimsenin bi suçu yoktur herlade.
Bizmi dedik angutluk yapıp puan kaybedin diye.
hakkıyla alınan güzel bi galibiyettir penaltılara gelince izleyenler tarafsız baktıkların da penaltıların tartışmasız çok net penaltı olduğunu göreceklerdir birileri fenerin şampiyonluğunu ister diyenlere de türkiyede ki 17 takımda fenerin şampiyon olmaması için elinden geleni yapıyo merak ettim fenerden başka kim fenerin şampiyonluğunu istiyo hakkımızla iyi oyunumuzla bu sene şampiyonluğu alıcaz.
kaleciye kırmızı kart doğru mu?