Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü [STSL 33. Hafta]

Bilemiycem artık bu senede horon teperseniz guiza gibi ağlar tüm takım : )

Siz kendi takımınızla ilgilenin nedir bu Fenerbahçe kompleksi..
Tabi sizi anlamakta zor değil Fenerbahçe nin bu başarısı canınızı yakıyor..
:w00t::w00t:

geçen senelerde arada teklediğimiz oluyodu da bu sene ikinci yarıda fırtına gibiyiz en iyi sezonlarımızdan biri bu sene kaybetmeyiz artık =)

sen geçen senelrede böyle konuşuyordun ama hep senin canın yanıyordu bu sene de senin canın yanmasın : )

Hıı Çok Haklısın Sanki Hiç Görmediğimiz Şey Ya..
Kaç Senedir Şampiyon Olamıyonuz Sevinin Tabi Hakkınız :closedeyes:

Gidin çöplükteki takımlarınızla uğraşın rahat bırakın Fenerbahçemi.

3 penaltı verildi diye hortlayıp duruyonuz düşürmeseler zaten adamlar gole gidiyo.

Nerenizle izliyonuz şu maçları merak etmeye başladım ben artık.

9 puan önden gidip mallık yapıp aradaki farkı kapattırıyosanız üstüne üstlük bitime 5 6 hafta kala tekrar avantajlı konuma geçip tekrardan avantajı berabere kalıp kaybediyorsanız bunda kimsenin bi suçu yoktur herlade.

Bizmi dedik puan kaybedin diye.

Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı) Fenerbahçe Kongre Üyesi BiLginize.

Şampiyonluk dersen Fenerbahçe nin şampiyonluğu Beşiktaş a göre daha fazla..
Olay şampiyonluk değil şampiyonluk sadece amaça giden yol. Her kazanılan şampiyonluk Şampiyonlar ligi demek buda mali açıdan daha güçlü olmak demek.
Zaten başkan sık sık bunu dile getiriyor Avrupa daki büyük takımlarla mücadele ve başarı elde etmek istiyorsak bu şampiyonlar ligi platformunda olmakla geçiyor..
Siz bunu kabul etmek istemeyebilirsiniz ama Fenerbahçe bütün branşlarda Şampiyon oluyor bayan ve erkek veleybolda şampiyon baskette bayanlar şampiyon erkeklerde en büyük şampiyon adayı Futbola gelince zaten yine en büyük aday.
Bu branların başarısı artık Türkiye ye yetmecek Avrupada başarılar gelecek. Zaten bayan veleybolu iki defa Avrupa şampiyonluğunu elinden kaçırdı..Baskette de durum farklı değil..
Siz bir futbol takımını bile yönetemezken Fenerbahçe tüm branşlarda başarılı bir şekilde yönetiliyor..
Sanırım size bu kadar yeter buda sizi ikna etmeyecek ama dedim ya bu kompleks siz sayın arkadaşları kemirmeye devam edecek..
:durdurun:durdurun

Hayati boyunca adam gibi 90 dakika izlememis, ama yorumcu-hakem kisilikli arkadaslara sesleniyorum. Ayni penaltilar Galatasaray'a Besiktas'a Trabzon'a verilmeseydi yeri gogu inletmezmiydiniz? Objektif bakin biraz, tamam anliyoruz sampiyon olmamizi istemiyorsunuz, ancak;

Sampiyon olmamizi istemiyorsunuz diye hak yemenizde gerekmez. Penalti penalti mi degilmi? Bunun tartismasini oncelikle kendi icinizde yapin, calim atanin Arda ya da Quaresma oldugunu dusunun, kaleci farketmez. Ne hissediyorsaniz kendinize itiraf edin, icinizde dogruyu bulun disa aktarmasanizda olur.

Futbol yorumlamak zor istir, isin icine duygular girdimi dengesizlik olusur. Mumkunse mac izlerken duygularinizi bir kenara birakin(eger taraftar degil yorumcuysaniz.)

Dun geceki galibiyet gayet temizdi, cuneyt cakir birkac hata disinda guzel mac yonetti.
kafama takilan noktalar:

-fifa kokartli bir hakem nasil bu kadar pozisyonlarin icinde oluyor, 2 kere topun yonunu degistiriyordu az kalsin, biraz daha uzak durmasi gerektigini dusunuyorum.
-2. ve 3. penalti pozisyonlari hemen hemen ayni, ancak birinde sari digerinde kirmizi verdi hakem. Takdiridir birsey diyemiyorum ama tutarsiz oldu.

Haftaya umarim sampiyonluk turu atariz, hepinize sevgiler :smile:

Bu Aziz süper kupa maçında da hakemlere ayar çekecek diye endişe duymaya başladım..

Sizin Başarınız Sadece türkiyede

sadece gaziantepspordan satın aldığınız maçlar gün yüzüne çıksa kümeye düşürürler sizi..

büyük takımız havalarına girmeyin

Gidin çöplükteki takımlarınızla uğraşın rahat bırakın Fenerbahçemi.

3 penaltı verildi diye hortlayıp duruyonuz düşürmeseler zaten adamlar gole gidiyo.

Nerenizle izliyonuz şu maçları merak etmeye başladım ben artık.

9 puan önden gidip mallık yapıp aradaki farkı kapattırıyosanız üstüne üstlük bitime 5 6 hafta kala tekrar avantajlı konuma geçip tekrardan avantajı berabere kalıp kaybediyorsanız bunda kimsenin bi suçu yoktur herlade.

Bizmi dedik angutluk yapıp puan kaybedin diye.

Hadi biz avantajı yakalayıp sonra tekrar avantajı kaybettik. Eskişehirspor un amigosu Fb ye maçı 10 dk da sattık dedi. Karabük maçından 5dk önce hiçbir şey yokken Emenike ilk 11 den çıkartıldı. biz mi dedik size avantajı saha dışında yapılan oyunlarla tekrar kazanın diye? Silentin dediği gibi şerefli ikincilikler daha iyidir.

gunahlarin_takimi_fenerbahce_trabzonspor_2_ss_22.JPG

garibanlar sizi. ağlayın ağlayın içinizde kalmasın patlarsa üzülürsünüz

Konuyu dünden beri takip ediyorum bazı seviyesiz yorumLar gözüme çarptı,fenerLi gsLi bjkLi diye ayrım yapmadan söyLüyorum herkes Lütfen keLimeLerine dikkat etsin..

Tamam hafiften birbirinizi kızdırcak şekiLde takıLabiLirsiniz ancak,angut & aptaL ve bu tarz konuşamazsınız..

Bazı postLar editLendi..

hakkıyla alınan güzel bi galibiyettir penaltılara gelince izleyenler tarafsız baktıkların da penaltıların tartışmasız çok net penaltı olduğunu göreceklerdir birileri fenerin şampiyonluğunu ister diyenlere de türkiyede ki 17 takımda fenerin şampiyon olmaması için elinden geleni yapıyo merak ettim fenerden başka kim fenerin şampiyonluğunu istiyo hakkımızla iyi oyunumuzla bu sene şampiyonluğu alıcaz.

kaleciye kırmızı kart doğru mu?

kaleciye kırmızı kart doğru mu?

futbolun kurallarını okursan eğer net bi şekilde doğru olduğunu görebilirsin kurallar derki %100 gol pozisyoınu varsa ve kural dışı engellenmişse engelleyen oyuncu direk kırmızı kartlla cezalandırılır . unutmadan pozisyona gelicek olursakta kaleci niangı faulle engellemeseydi niang boş kaleyle karşı karşıya kalıcaktı dolayısıyla %100 gol pozisyonudur

Geri