Fenerbahçe 2 - 1 Kayserispor (Tek Başlık)

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Sevilla ile İstanbul'da oynanan maçta sakatlanıp uzun süre takımdan ayrı kalan Sambacı'nın yarınki Kayseri sınavında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.
4.4.2008
fenerbahce.jpg

1.5 ay sonra...
Fenerbahçe'ye Roberto Carlos’tan iyi haber... İspanyol temsilcisi Sevilla ile İstanbul’da oynanan karşılaşmada ciddi biçimde sakatlanan ve o müsabakadan sonra takımdan uzak kalan Brezilyalı’nın yarın Kayserispor ile yapılacak Süper Lig mücadelesinde ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. İdman ve maç eksiği sebebiyle Chelsea kadrosuna dahil edilmediği açıklanan yıldız, Kayseri sınavında tam 1.5 ay sonra Sarı-Lacivertli taraftarların huzuruna çıkacak.
Hakan Sivriservi maçı yönetecek​

bu maçta Gökhan ünaldan gol bekliyorum,zor maç olacak kayserispor 2-1 alır diye düşünüyorum,

önemli değil kayseride gol ayağı bitmez rahat olun daha taraftar olarak yaşadığınız ilk heyecanlardır,biz o günleri çok tan unuttuk hadi rastgele

0-0 gibi geliyor :)

bu maçta Gökhan ünaldan gol bekliyorum,zor maç olacak kayserispor 2-1 alır diye düşünüyorum,
Piyangodanmı çıktın sen?Her postta bi anormal mesajın var.Handi kendi takımına naş naş.

Maça gelince Bunuda kazanıp yolumuza devam edip 5 hafta sonra Şampiyonluk kupasını alıp gidicez inşallah.Başarılar Fenerbahçem...

Sen birazcık gazete takip etsene kardesim nerde ne oluyor diye bi bak ondan sonra konus Delimidir nedir ya ne bu cekememezlik hala anlayamadım alın yav Sampiyonlukda sizin olsun biz kendi ligimizi bulduk zaten bundan sonrada kolay kolay gelmeyiz artık.Siz kendi kendinizi eğlendirmeye devam edin muhahahahahah :D:D:D:D:D

Sen birazcık gazete takip etsene kardesim nerde ne oluyor diye bi bak ondan sonra konus Delimidir nedir ya ne bu cekememezlik hala anlayamadım alın yav Sampiyonlukda sizin olsun biz kendi ligimizi bulduk zaten bundan sonrada kolay kolay gelmeyiz artık.Siz kendi kendinizi eğlendirmeye devam edin muhahahahahah :D:D:D:D:D

günaydın sizlere uyan ;geldik
:biggrin​

Sarı Alarm!

Son 6 haftaya 2 puan önde giren Fenerbahçe'de ceza sınırında bulunan Alex, Kezman, R.Carlos, Kazım ve Yasin'e bugünkü Kayseri maçı öncesi uyarı geldi.
5.4.2008

7_206270_05FAN03KEZMAN-B-Y280.jpg

Bazı oyuncular dinlenecek
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea’yi devirerek, büyük moral kazanan Fenerbahçe, Kayseri sınavıyla lige dönüyor. Sarı-Lacivertliler, ilk yarıda 2-1 yenildiği rakibini mağlup ederek hem rövanşı almak hem de takipçileriyle arasındaki puan farkını korumak amacında. Teknik direktör Zico’nun, bu zorlu maçta Deivid ve Kezman ile hafif sakatlığı bulunan kaleci Volkan’ı yedek soyundurmayı düşündüğü belirlendi.

Kart gören oynayamayacak
Bu arada Brezilyalı hoca, ceza sınırında bulunan Kaptan Alex, Kezman, Roberto Carlos ve Yasin’i kart görmemeleri konusunda uyardı. Ligin sonuna yaklaştıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, her futbolcusuna ihtiyacı olduğunu dile getirip, “Hakemle uğraşmak, itirazda bulunmak yok. Çok dikkatli olun. Kimse cezalı duruma düşmemeli” dedi. Bu oyunculardan kart görecek olanlar Ankaraspor deplasmanında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE
Serdar
Gökhan
Yasin
Lugano
R.Carlos
Kazım
Aurelio
Maldonado
Uğur
Alex
Semih

KAYSERİSPOR
İvankov
Koray
Aydın
Avendano
Kemal
Saidou
Ragıp
Mehmet Topuz
Mehmet Eren
Cangele
İglesias

STAT: Şükrü Saracoğlu
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00

HAKEMLER: Hakan Sivriservi
Cem Satman
Serkan Çimen

bu mac bizim kesinlikle cünkü biz fb 'yiz bu herseye deger.

evde lig tv var çok şükür :) bakıyorum maça (nr görmemişim =) )

şuan dakika 45

David spr bir pozisyonda gol kaçırdı

RAgıp Sarı Kart Gördü

1 dk uzatma verdiler...

hadi le fener bastır...

izlemek isteyen varsa açam msn web camdan :)

edit: ilk yarı bitti =(

evde lig tv var çok şükür :) bakıyorum maça (nr görmemişim =) )

şuan dakika 45

David spr bir pozisyonda gol kaçırdı

RAgıp Sarı Kart Gördü

1 dk uzatma verdiler...

hadi le fener bastır...

izlemek isteyen varsa açam msn web camdan :)

edit: ilk yarı bitti =(

:durdurun:durdurun:durdurun Revo Yine Koparttın :D

Geri