Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş [Tek Başlık] [TSL 13.Hafta]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amacımız kimseyi kızdırmak deil.sadece bu maçtan önce atıp tutan arkadaşlar delikanlı gibi tebrik etsinler bende helal olsun diyim onlara.yenilgiye kılıf bulmak kolay ama yenilgiyi kabullenmekte bi erdemdir

bu nasıl iş anlamadımki boyle carkın da ta nasını skim boyle olayın da gtune koyim
kalkmayan bayragında calmayan dudugunde azına sıcım yeter llan yawsak yawsak konusup duruyolar yok gercek hayattak bu kdar kadar delikanlı cıktım mahllede yuruyorum mactan sonra ortalık kıyamet mesaleler kufurler havada ucusuyo o kadar kufur ettim fenere bi kisi cıkıp bisye demedibu kdar mı sizin olayınız gotunuz sadece burda yazmaya yetiyo tamam kucukpark da o kadar besiktaslı vardı kalabalıktı ama hic mi delikanlı yok kufur etme dicek kadar hadi eywallah benden bu kadar gereginin yapılamasını bende isterim ama biraz okunsun su mesaj gorsun birileri

bu nasıl iş anlamadımki boyle carkın da ta nasını skim boyle olayın da gtune koyim
kalkmayan bayragında calmayan dudugunde azına sıcım yeter llan yawsak yawsak konusup duruyolar yok gercek hayattak bu kdar kadar delikanlı cıktım mahllede yuruyorum mactan sonra ortalık kıyamet mesaleler kufurler havada ucusuyo o kadar kufur ettim fenere bi kisi cıkıp bisye demedibu kdar mı sizin olayınız gotunuz sadece burda yazmaya yetiyo tamam kucukpark da o kadar besiktaslı vardı kalabalıktı ama hic mi delikanlı yok kufur etme dicek kadar hadi eywallah benden bu kadar gereginin yapılamasını bende isterim ama biraz okunsun su mesaj gorsun birileri

ne diyon cocuk sen...
küfürü kes orası mahalle burası forum..​

arkadasım eger o kufurlerı sen butun fb lılere edıyosan aynen iade ediyom.kufur etmek delikanlılık deildir.

Fenerliler bu haksız galibiyete nasıl seviniyorlar hala anlamış değilim . . .

Konunun B.kunu Çıkardınız Gereken KişiLer Cezasını ALacakLar Konu KapaLı :eek:ut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri