Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş [Tek Başlık] [TSL 13.Hafta]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saygıdeğer fenerbahçeye gönül vermiş arkadaşları​

bende bir fenerbahçe taraftarı olarak yapmayalım böle şeyler gelin fenerbahçe bölümüne hep beraber zevkini çıkaralım

Fenerbahçe yi tebrik ediyorum.
ßu hafta da Lideriz (;

şimdi tüm BJK'liler sussun lütfen :) maç öncesi atıp tutmak hoş değil derbilerin ne olcağı belli diil sonuçta. nese mutlu biziz gülen biziz tebrikler FENERBAHÇE =)

Susmak mı Bız malubıyetlerde Sırt donmeyız Takımımıza...

Konu hakkında yorumlarınızı Fenerbahce bolumundekı Konudan yapınız...

..єЯDєM..;3778155' Alıntı:
Susmak mı Bız malubıyetlerde Sırt donmeyız Takımımıza...

Konu hakkında yorumlarınızı Fenerbahce bolumundekı Konudan yapınız...
elbetteki dönmeyeceksin gerçek taraftarsan eğer ama maçtan önce yapılan anketlerin sonucunun gs maçında olduğu gibi duygusallıktan öte olmadığını kanıtladı bu maç bir kez daha hepimize

beyler her nekadar fenerde gol kaçırdıysa bugün top oynayan beşiktaştı.en azından fenerden daha iyi top oynadı.10 kişi kaldıktan sonra bile atak yapan beşiktaştı artık bu durumdada beşiktaşın emeğini,çabasını göremezseniz bu bir ayıplıktır...ama yine ben feneri tebrik ediyorum.

fenerliler evet tebrik ederiz ama top mu oynadınız da böbürkeniyorsunuz. resmen bu galibiyeti başta kendi teknik direktörümüz mustafa denizli ve şereften yoksun maçın hakemi bünyamin gezer ortaklaşa hediye ettiler.. gelip de burda sevincinizi yaşamayın bölümünüze gidin lütfen

Superonlinede çalışan 1 arkadasım hakem belirlendıkten 1 gun sonra aradı ve dediki mert bende fenerlıyım fakat hakem satın alındı boşu boşuna gidipte maça üzülme...Ama iplemedim şakadır umarım diyip formamı ustume geçirdim dolmabahceden erkek gibi kadınköye geçtim ve gördümki hakem gerçekten satılmış bi dındındındın çıktı....10 Kişi Kaldık Kartallar gibi saldırdık 55 bin seyirciyi kendi ewinde susturduk ustumuze gelmeyen şişe para vb vb kalmadı o atılan maddelerın hepsini inönüde onların ......... herkez bundan emin olsun..AYRICA BİZ İYİ GUN DOSTU DEGİLİZ HERKEZ BUNU KAFASINA İYİCENE SOKSUN...ŞİMDİ BANLIYORMUSUNUZ NAPIYORSANIZ YAPIN UMRUMDA BİLE DEGIL.... ÖLÜME KARTAL İNADINA KARTAL... SON SÖZÜMDE ŞU TUM SATILMIS HAKEMLERINDE ONLARI SATIN ALAN KANSIZLARINDA *********

ulan warya hep bır bahanenız war hakem cok ıyı mac yonetdı bence zuperdıı
herkes haddini bilecek

bu akşamki mac gösterdiki bjk kesin şampiyon fenere karsı böle oynadıysa ki mac kadıköydeydi hiç üzülmedim valla...

ulan warya hep bır bahanenız war hakem cok ıyı mac yonetdı bence zuperdıı
herkes haddini bilecek

esas sen ve senın gıbıler haddını bılecek bu sitede. beşiktaş bölümüne girip insanları kışkırtmayın, ayağınızı denk alın ....

hellboy17 Allahından kork nasıl güzel maç yönetti dersin ? ama ben hiç üzülmedim bu yenilgiye, yukarısı da biliyo zaten nasıl yenildiğimizi.. ayrıca haddini sana birileri bildirir sen sürekli gelip gelip densizce yorumlar yapmak zorunda mısın bu bölümde ?

üzüLdüğüm tek şey bu kötü fenerbahçeyi 10 kişi kaLmamıza rağmen yenemememiz..
hakem konusuna gelince bu kadar koLay adam atıLırmı...

Cok ıyı oynayıp yenılmek ne kötu bıseydır lanet olsun

ArkadaşLar ÜzüntüLüsünüz Ama Forum KuraLLarı Çerçevesinde Ve SaygısızLık Yapmadan YorumLarınızı Yaparsanız Sevinicem...

Kimseyi CezaLandırmak İstemiyoruz...

İyi ForumLar...

Bır gercek var arkadasLar yınede ben fenerlı olarak ne fb yı nede bjk nın oyununu begenmedım 2 gol tesadufen oldu yınede sonucta yendık ama bjk yuklenseydı bu mac berabere bıterdı

Maçın son 10 dksına baktım. Fener daha etkiliydi. Özeti indirip izlicem :)

Maçın son 10 dksına baktım. Fener daha etkiliydi. Özeti indirip izlicem :)

Pek tatsız mactı ıkı takımında defansı bu kadar berbat olurdu yanı yol gecen hanı gıbıydı .. defansda on tane adam var biri cıkıpda tutmuyo topu berbattılar berbat..fenerde berbattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri