Fenerbahçe 1-2 Porto[ŞL G Grubu ](Tek Başlık)

Azız yıldırım ılk defa hırsına bu kadar yenık dustu eskıden olsa cokta kovardı hocayı ama buna bu kadar nasıl sabır gosterıyo

Üzdün bizi Fenerbahçe umarım dinamo kiev maçını kazanır da uefa şansını sürdürebilirsin....

Benım gozumde bır hıcler artık yazıklar olsun kendı evımızde rezıl olduk azız kafasını yerden yere vursun bu aragones sagolsun ne hale getırdı takımı

Beraberlik ihtimali yüksek gibi görünse de FenerBahçe nin bu maçı lehine çevireceğine inanıyorum...

Tahminim 3-1 veya 2-1 biter bu maç...

Golleri de söyleyim mi :goz: :goz:

FenerBahçe : Guiza(2) , Roberto Carlos ( Carlos oynamazsa Deivid De Souza )

Porto : Edu (K.K.) :p:p

29 yaşındayım, bu takım ilk defa hayal kırıklığına uğratmadı beni ama bu sefer çok daha iyi olabilirdi ..

Geçen sene kendi evinde mağlubiyet yüzü görmeyen, Şampiyonlar Liginde ilk sekize kalan , yarı final için sonuna kadar mücadele eden takımdan ayrılan sadece 1-2 oyuncu var ve bu sene gelinen durum ortada...Bu işin sorumlusu bellidir, Fenerbahçe taraftarını hayal kırıklığına uğratmanın da bir bedeli vardır..Başarısızlığın bedelini de biz ödeyecek değiliz herhalde..

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3765775' Alıntı:
Rezalet ötesi.Aziz takımınla gurur duy......

Bu takım azizin eseri yılmaz vuralı getirseler bu takımı uçururdu

Ben yorum yazınca Fenerliler kızıyor .
Hadi yazın kendi takımınıza ne yapıyor bu Fener ?
:goz:

Ben yazıyım Durun .
Volkan Her zamanki Gibi , Kek Kek Gol yiyor .
Emre - Müzmin Sakat -
( böyle dedim diye Sezon başında alındığında Fenerlilerin bi küfretmediği kalmıştı :durdurun )
( 1 Maç oynar 3 Maç yatar muhabbeti boşuna değil . Gs maçında döktürdü 30 dk felan bu maçta 30 dk zor dayandı )

Orta Saha Bitik .
Sezon başında Alınan MAL-Donado'yuda eleştirmiştim yine milyon tane laf söylemişlerdi .
Josico alındı Kim bu diye dalga geçtik .
Sahi kim bu Josico ? Taniyan bilen bizede söylesin .
:durdurun

Alex oynamasın bu maçta Dedim . Şakayla karışık . Yine oynadı yine kazanamadı Fener.

Güiza'ya hep Fenerliler Baba Adam koşuyor Çabalıyor diye Destek veriyordu .
Bunada Osman Tamburacı'dan gelsin yanıt :
- Baba Mirkelam'da koşuyor .
:hhmanD

Roberto Carlos'ta kendini Superman felan sandı .
2. Yarıda Bam Güm vuruyor topa Ya tutarsa kaleyi .

Kazım Bala 1 Gol attı , Yine artistik hareketlere başladı .
Kazım'ın En çok yaptığı hareket Rakibini Geçerken ( Geçmeye Çalışırken ) Ellerini kullanması , Sürekli Faul yapıyor .
Basketbol takımı olsa belki Faul olmazdı yaptıkları .

Son NoT : Burdan Şimdiden Yazıyorum Fener Dinamo Kiev'i YENEMEZ . . .
Eksi bilmem kaçlarda Kiev'den maç kazanacaklar . Rüyasında görse inanmasınlar .
O Kiev'i Arsenal bile zor-zar 1-0 yendi .

[SIZE=\\\"2\\\"][COLOR=\\\"DarkRed\\\"]Ben yorum yazınca Fenerliler kızıyor .
Hadi yazın kendi takımınıza ne yapıyor bu Fener ?

Ben yazıyım Durun .
Volkan Her zamanki Gibi , Kek Kek Gol yiyor .
Emre - Müzmin Sakat -
( böyle dedim diye Sezon başında alındığında Fenerlilerin bi küfretmediği kalmıştı :durdurun )
( 1 Maç oynar 3 Maç yatar muhabbeti boşuna değil . Gs maçında döktürdü 30 dk felan bu maçta 30 dk zor dayandı )

Orta Saha Bitik .
Sezon başında Alınan MAL-Donado\\\'yuda eleştirmiştim yine milyon tane laf söylemişlerdi .
Josico alındı Kim bu diye dalga geçtik .
Sahi kim bu Josico ? Taniyan bilen bizede söylesin .

Alex oynamasın bu maçta Dedim . Şakayla karışık . Yine oynadı yine kazanamadı Fener.

Güiza\\\'ya hep Fenerliler Baba Adam koşuyor Çabalıyor diye Destek veriyordu .
Bunada Osman Tamburacı\\\'dan gelsin yanıt :
- Baba Mirkelam\\\'da koşuyor .

Roberto Carlos\\\'ta kendini Superman felan sandı .
2. Yarıda Bam Güm vuruyor topa Ya tutarsa kaleyi .

Kazım Bala 1 Gol attı , Yine artistik hareketlere başladı .
Kazım\\\'ın En çok yaptığı hareket Rakibini Geçerken ( Geçmeye Çalışırken ) Ellerini kullanması , Sürekli Faul yapıyor .
Basketbol takımı olsa belki Faul olmazdı yaptıkları .[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=\\\"2\\\"][COLOR=\\\"Indigo\\\"][COLOR=\\\"Red\\\"]Son NoT[/COLOR] : Burdan Şimdiden Yazıyorum Fener Dinamo Kiev\\\'i YENEMEZ . . .
Eksi bilmem kaçlarda Kiev\\\'den maç kazanacaklar . Rüyasında görse inanmasınlar .
O Kiev\\\'i Arsenal bile zor-zar 1-0 yendi .
:goz:[/COLOR][/SIZE]

Dinime söven müslüman olsa diye bir laf var ama hem adab-ı muaşerete aykırı hem de dini açıdan ciddi sakıncaları var , kullanmamış olalım yine de .goz::goz:

Bahsettiğimiz takım geçen sene Şampiyonlar Liginde oldukça başarılı bir sezon geçirdi , yarı final şansını son dakikalara kadar zorladı..O takımdan bugüne değişen sadece 1 bilemedin 2 oyuncu..

Aslolan Fenerbahçe deki mantalite değişikliğidir.Oyuncuları bireysel anlamda yere vurmak , sadece Fenerbahçeye zarar verir.( Maksat buysa mesele yok tabii :D:D )

Malum Hıncal tarzı bu işte...İnsanlarla kişisel tartışmalara gir , cevap hakkı bile vermeden yerden yere vur ,ama çözüme katkısı olacak bir tek laf etme ...

Geçen sene antrenor olarak çok kariyerli tecrübeli olmayan hatta sistem açısından bakıldığında pek de bilgisiz sayılabilecek Zico nun takıma verdiği pozitif enerji ve yüksek motivasyon sayesinde aynı oyuncular kapasitelerinin sınırlarını zorlayıp Avrupada il sekize girmişlerdi..Demekki mesele futbolcularda değil...

Herhalde 1999 senesinde Fatih Terim in talebeleri de Dünyanın en iyi futbolcuları değildi ama fatih Hocanın aşırı motivasyon yüklü sistemi Uefa kupası getirdi bu ülkeye...Aynı oyuncuların birçoğu o Fatih Terim in kanatlarının altından ayrıldıktan sonra o seneki performanslarını rüyalarında bile göremediler...

Fenerbahçe de asıl zanlı belli aslında ama onu da ben söylemeyeyim :goz::goz:

Aziz yıLdırım geL gör şu takımın haLini geçen seneden eser varmı :S
Sırf Gsye inat oLsun diye gittin Emre'yi aLdın Aurellio'yu gönderdin ,transfer sezonun bitmesine saatLer kaLa gittin Josico'yu aLdın İspanyada goL kraLı oLdu diye araştırmadan etmeden takımının oyun anLayışına uymayan Guiza'yı aLdın..Madem böyLe bir oyuncu aLıcaktın niye Kezman'ı yoLLadın :S
Dün aksam gerçekten yüzümüz kızardı.. Şu saat'ten sonra çıkıpta Fener Dinamo'yu orda yener dersek bize herkes güLer ;)

Dinime söven müslüman olsa diye bir laf var ama hem adab-ı muaşerete aykırı hem de dini açıdan ciddi sakıncaları var , kullanmamış olalım yine de .goz::goz:

Bahsettiğimiz takım geçen sene Şampiyonlar Liginde oldukça başarılı bir sezon geçirdi , yarı final şansını son dakikalara kadar zorladı..O takımdan bugüne değişen sadece 1 bilemedin 2 oyuncu..

Aslolan Fenerbahçe deki mantalite değişikliğidir.Oyuncuları bireysel anlamda yere vurmak , sadece Fenerbahçeye zarar verir.( Maksat buysa mesele yok tabii :D:D )

Malum Hıncal tarzı bu işte...İnsanlarla kişisel tartışmalara gir , cevap hakkı bile vermeden yerden yere vur ,ama çözüme katkısı olacak bir tek laf etme ...

Geçen sene antrenor olarak çok kariyerli tecrübeli olmayan hatta sistem açısından bakıldığında pek de bilgisiz sayılabilecek Zico nun takıma verdiği pozitif enerji ve yüksek motivasyon sayesinde aynı oyuncular kapasitelerinin sınırlarını zorlayıp Avrupada il sekize girmişlerdi..Demekki mesele futbolcularda değil...

Herhalde 1999 senesinde Fatih Terim in talebeleri de Dünyanın en iyi futbolcuları değildi ama fatih Hocanın aşırı motivasyon yüklü sistemi Uefa kupası getirdi bu ülkeye...Aynı oyuncuların birçoğu o Fatih Terim in kanatlarının altından ayrıldıktan sonra o seneki performanslarını rüyalarında bile göremediler...

Fenerbahçe de asıl zanlı belli aslında ama onu da ben söylemeyeyim :goz::goz:

Yine beni GS'li sanan bir FB'li

Bak ben size birşey söyleyelim .
Geçen Sene Fenerin Gaza gelip birazda BAL-ŞanS ne dersen artık , En kötü Zamanlarında CSK'yı , Chelsea'yi , InTer'i yenmesi başarı sayılabilir .
Başarıda kıstas nedir ?
CL'De üst Tur ve ötesi .
Geçen sene Kağıt üstünde Fener Başarılıdır .
Buna itirazım yok Ama çok çok süper top oynamıyorlardı .

Bu sene Geçen sene düştüğü gruba düşse şimdi bence Fener 0 puan'da felandı .

Porto'nun ölüsü Fenere 2 Tane Attı .
Porto iyi bir takım değil bu sene .
Porto yerinde Bu grupta Farzı misal Lyon olsaydı Fenere 5 Atardı Lyon .

Demek istediğim bu .

AziZ Yıldırım'ın Sözleri Fenere Ders olur .

- Tekrarlanamayan Başarı , Başarı Değil , Tesadüftür .

Bilmem anlatabildim mi ?

Maçtan Sonra Gökhan çıkmış - Geyik yapıyor . Şükrü Saraçoğlunda Final oynarız diye .

O geyik Bu sene GS'nin tekelinde .

Koyu Fenerli Rıdvan bile İsyan Ediyor . Ama nedense FANATiK kişilikler görmüyor Fenerin durumunu .

Hadi soruyorum > Kiev'i Fener yener mi ?
Sadece bu soruya Cevap ver yeter bana .

Yine beni GS\'li sanan bir FB\'li

Bak ben size birşey söyleyelim .
Geçen Sene Fenerin Gaza gelip birazda BAL-ŞanS ne dersen artık , En kötü Zamanlarında CSK\'yı , Chelsea\'yi , InTer\'i yenmesi başarı sayılabilir .

Buna sadece gülünür :D:D:D
Hangi takımı tuttuğunu bilmem merak da etmiyorum açıkcası :goz:

Başarıda kıstas nedir ?
CL\'De üst Tur ve ötesi .
Geçen sene Kağıt üstünde Fener Başarılıdır .
Buna itirazım yok Ama çok çok süper top oynamıyorlardı .
Çok süper oynayanlar finallere kaldı zaten ..biz ne oynadığımızı az çok biliyoruz ,meselemiz (takımda çok fazla eksilme olmadığı ve birtakım takviyeler yapıldığı halde) bunun yukarılara taşınamamış olması

Bu sene Geçen sene düştüğü gruba düşse şimdi bence Fener 0 puan\'da felandı .

Porto\'nun ölüsü Fenere 2 Tane Attı .
Porto iyi bir takım değil bu sene .
Porto yerinde Bu grupta Farzı misal Lyon olsaydı Fenere 5 Atardı Lyon .

Demek istediğim bu .

Bunları geçiyorum..Halamın da bıyıkları olsa amcam olur du :D:D:D:D

AziZ Yıldırım\'ın Sözleri Fenere Ders olur .

- Tekrarlanamayan Başarı , Başarı Değil , Tesadüftür .

Bilmem anlatabildim mi ?

Bak bu doğru işte ...Aziz başkanın kendi tescilli sözlerinden ders alma vakti geldi de geçiyor bile :victory

Maçtan Sonra Gökhan çıkmış - Geyik yapıyor . Şükrü Saraçoğlunda Final oynarız diye .

O geyik Bu sene GS\'nin tekelinde .

Koyu Fenerli Rıdvan bile İsyan Ediyor . Ama nedense FANATiK kişilikler görmüyor Fenerin durumunu .

Buna hiç bir şey diyemem gaybı ancak Allah bilir..Biz az çok tahmin ederiz ama benimkiler de çoğu zaman tutmaz ..Mesela dün akşam Fenerin 3-1 kazanacağını tahmin etmiştim..Sonuç ortada ..

Bizim fanatikliğimiz budur her durumda takımımıza güvenir , destek oluruz ...Yoksa kimin ne olduğunu gayet iyi biliriz vesselam..

Hadi soruyorum > Kiev\'i Fener yener mi ?
Sadece bu soruya Cevap ver yeter bana .

Olayı çok kişiselleştirmeye gerek yok ama illa benim cevabımı istersen ; takımıma güvenmeye devam eder , destek veririm...Ben futbol yorumcusu değil Fenerbahçe taraftarıyım..Rıdvan Hoca da Fenerbahçe taraftarı olduğu günleri hatırlasın ara sıra :goz::goz:

Yenilir , yener ne fark eder..
Alayına rağmen ille de Fener...

Aha kafiye oldu ..Fener şair de etti beni sonun da :):)

Tamam Eiffel Haklısın

Fanatiklikten vazgeçmiyorsun .

Ben Şunu Diyordum Fenere
Barack Obama Başkan , FenerbahCe Sampiyon .

Sana Takımını Değiştir Diyen zaten yok .
Yensen , Yenilsen diye bir söz var .
:biggrin

Alayına Gider - Fener gibi Ucuz Cümle ve Laflar FANATİKLİK dozunu arttırdığının kanıtı .

İşTe Fenerlilerin En Büyük ZaaFı ne biliyor musunuz ?
Açık Sözlü Değiller .
Ben Fenerli Olmadığım Halde Maç Skoru Tahmin Ediyorum ama Fenerli Arkadaşlar - Takımlarına GÜVENMEDİKLERİ için , Maç skoru yazmıyorlar

Ben sözlerimin arkasındayım .
Kiev Maçından sonra Tüm Fenerlileri Burda Görmek Umuduyla .

Son Mesajım olsun .
Yeteri kadar Konu Dağıldı .
:cool:

Uzatmayın İşte OLay Bitmiş, Bir ReaLite Var Önümüzde, Atı ALan Üsküdarı Geçmiş, YoL Almış, HaLa Bu Neyin Çabası, Neyin Kavgası, Bırakın Artık ReLax OLun Biraz :goz:

Geçmiş OLsun Seneye Nasipse :goz:

[SIZE=\\\"2\\\"][COLOR=\\\"DarkRed\\\"]Tamam Eiffel Haklısın

Fanatiklikten vazgeçmiyorsun .

Ben Şunu Diyordum Fenere

Sana Takımını Değiştir Diyen zaten yok .
Yensen , Yenilsen diye bir söz var .
:biggrin

Alayına Gider - Fener gibi Ucuz Cümle ve Laflar FANATİKLİK dozunu arttırdığının kanıtı .

İşTe Fenerlilerin En Büyük ZaaFı ne biliyor musunuz ?
Açık Sözlü Değiller .
Ben Fenerli Olmadığım Halde Maç Skoru Tahmin Ediyorum ama Fenerli Arkadaşlar - Takımlarına [COLOR=\\\"Red\\\"]GÜVENMEDİKLERİ [/COLOR]için , Maç skoru yazmıyorlar

Ben sözlerimin arkasındayım .
Kiev Maçından sonra Tüm Fenerlileri Burda Görmek Umuduyla .

Son Mesajım olsun .
Yeteri kadar Konu Dağıldı .
:cool:[/COLOR][/SIZE]

Yalnız bi yanlışın var Alayına Gider diye bi şey yazmıyor orada..yazarsa da terbiyezsizlik olur zaten..Bir çeşit espri ile konuyu bağlayalım dedik sürçü lisan ettiysek affola..

Fanatikliğimizin dozu bellidir de sen yeni farkettiysen ne ala ...

Daha ne kadar açıksözlü olmak lazım ki bilmiyorum ,..

Herneyse Allah nasip ederse Kiev maçından sonra da buralarda oluruz da hasbihal ederiz yine :goz:

Ben Şunu Diyordum Fenere

17 sefer şampiyon olmuş bir takıma başka slogan yakışır diye düşünüyorum ben ..biraz daha zorla istersen kendini..Ya da bırak biz kendi takımımıza kendi sloganımızı bulalım..Siz de kendi takımınızla meşgul olmaya vakit ayırabilirsiniz böylece :goz::goz:

Edit : Yaw bak aklım gitti yine en son şampiyonluğu unutmuşum :D:D:D

Geri