Fenerbahçe 1-2 Porto[ŞL G Grubu ](Tek Başlık)

"İki Fenerbahçe Arasında Fark Var"...

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam karşılaşacağı Porto maçı öncesinde Brezilyalı oyuncu Deivid ve Brezilya kökenli Türk oyuncu Vederson bir basın toplantısı düzenlediler.

Deivid, basın toplantısında Porto'nun değil kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu söyledi:

-"İKİ FENERBAHÇE ARASINDA FARK VAR"-

Bu maçın zor geçeceğini biliyoruz. Porto güçlü bir ekip. Ama bizim bu maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gerekiyor ve bu güç bizde var. Porto'yla oynanan ilk maçta maalesef oynayamamıştım. Bu her oyuncu için sıkıntı verici bir durumdur. O maçı kaybettik daha sonraki maçlarda da ben oyuna giremedim. Bu gerçekten kötü bir durumdu. Ancak o günün Fenerbahçe’si ile bugünün Fenerbahçe’si arasında fark var. Sakat olan oyuncular takıma döndüler. Bu farkı yarın sahada göreceğimize inanıyorum.

-"PORTO'NUN NE YAPACAĞI İLE İLGİLENMİYORUZ"-

Geçen sene oyunu rakip yarı alana yıkmayı kendimize felsefe edinmiştik ama bu sene biraz daha özellikle topu kaybettiğimizde topun arkasına geçiyoruz. Ancak bunun bizi atak anlamında kısıtladığını düşünmüyorum. Asıl nedenin yakaladığımız fırsatları değerlendiremememiz olduğunu düşünüyorum. Sayısal olarak yakaladığımız pozisyonlara bakarsak geçen sene ile aramızda çok fark yok. Son toplarda kendimize daha güvenli olursak ve daha iyi tercihler yaparsak sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Ben Porto’yu konuşmamız gerektiğini düşünmüyorum. Biz kendi oyunumuzu ortaya koymak için çabalayacağız. Porto’nun ne yapacağı bizi çok fazla ilgilendirmiyor açıkçası.

Deivid ile beraber basın toplantısınde konuşan Vederson da Fenerbahçe'nin yarın mutlaka kazanması gereken bir maça çıkacağını söyledi:

-"PORTO ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANMIŞ BİR EKİP"-

Porto gibi güçlü bir ekibe karşı oynayacağız. Porto daha önce şampiyonlar Ligi'ni kazanmış güçlü bir ekip.
Biz gruplardan çıkmak istiyorsak bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bunun için de her şeyi yapacağız. Takımın parçası olan bir oyuncu için saha içinde olamamak her zaman zordur. Çünkü saha içinde yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünürsünüz ama yapamazsınız oyunda olmadığınız için. Sakat oyuncular döndükten sonra takımın daha güçlü olduğuna inanıyorum. Tabi ki 2–3 kişinin değil bütün takımın iyi oyunuyla yarın galip geleceğimizi düşünüyorum.

"-ATAKTAKİ GÖRÜNTÜMÜZ ESKİSİ GİBİ DEĞİL"-

Ataktaki görüntümüz eskisi gibi olmayabilir ama burada bir takım çalışması vardır. Bizim yapmamız gereken de çalışmamıza devam etmek. Biz yakaladığımız fırsatları değerlendirirsek eski görüntümüze dönmemiz açısından bize yardımcı olacaktır. Bunu yarından itibaren değerlendirmeye başlarız diye umuyorum. Gerek Porto için gerekse bizim için bu maçı kazanmak çok önemli. Ama biz bu maça çıkarken sadece kendimizi düşünmeliyiz. Biz mücadele edersek kazanacak gücümüz var. Porto’nun değil bizim ne yaptığımız önemli.

Maraton

sezon bir an önce bidsin istiyorum...

Porto'nun muhtemel 11'i

Porto'nun muhtemel 11'i

1793_B_portotakim001.jpg

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan FC Porto, maçın hazırlıklarını tamamladı. FC Porto ekibi son çalışmasını, karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahce Şükrü Saracoğlu Stadı'nda teknik direktör Jesualdo Ferreira yönetiminde, ilk 15 dakikası basına açık olarak yaptı.

Portolu oyuncuların çalışmada oldukça neşeli olmaları dikkat çekti.

FC Porto'nun yarın Fenerbahçe karşısına, Helton, Fucile, Rolando, Bruno Alves, Pedro Emanuel (Lino), Tomas Costa, Fernando, Raul Meireles, Rodriguez, Lisandro ve Hulk muhtemel 11'iyle çıkması ekleniyor.

AA

Ya tamam ya devam

7_234883_sampiyonlarlig57000guzel_414_232.jpg

Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´ndeki kaderi bugün çizilecek.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderi bugün çizilecek. Porto karşısında gelecek 3 puan, umutları Kiev maçına taşıyacak. Beraberlik halinde iş mucizelere kalacak. Aklımızdan bile geçirmiyoruz ama, Kanarya kaybederse Avrupa’ya veda edecek.

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Yasin
Vederson
Deivid
Josico
Emre
Uğur
Alex
Güiza

PORTO
Helton
Fucile
Alves
Rolando
Pedro
Fernando
Meireles
Pele
Costa
Hulk
Lopez

STAT: Şükrü Saracoğlu,
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV
HAKEM: Alberto Mallenco (İspanya)

Arsenal’in rakibi Kiev
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Grubu’ndaki rakiplerinden Arsenal ile Dinamo Kiev, kozlarını İngiltere’de saat 21:45’te paylaşacak. E Grubu’nda ise Nihat Kahveci’nin takımı Villarreal, Manchester United’ı konuk edecek.

Maç programı:
E Grubu:
Aalborg-Celtic,
F Grubu:
B.Münih-S.Bükreş,
Fiorentina-Lyon,
H Grubu:
BATE-Real Madrid,
Zenit-Juventus.

vrupa’daki 151. mücadele
Fenerbahçe, Porto maçıyla birlikte, Avrupa Kupaları’nda 151. sınavına çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, 150 maçta 50 galibiyet, 25 beraberlik, 75 yenilgi aldı. Kanarya, Luis Aragones yönetiminde Şampiyonlar Ligi ön eleme ve grubunda ise oynadığı 8 karşılaşmadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti. İspanyol hoca, galibiyetlerin hepsini ön elemede elde etti.

Kaynak:Fanatik

valla bizim ilk 11 de josico ile yasin varsa bu macı kaybettik demektir ):

Beraberlik ihtimali yüksek gibi görünse de FenerBahçe nin bu maçı lehine çevireceğine inanıyorum...

Tahminim 3-1 veya 2-1 biter bu maç...

Golleri de söyleyim mi :goz: :goz:

FenerBahçe : Guiza(2) , Roberto Carlos ( Carlos oynamazsa Deivid De Souza )

Porto : Edu (K.K.) :p:p

guiza 2 goL atcak diosun
inş dai...

"Bu Maçı Kazanmak İçin Gücümüz Var"

Oyuncularımız Deivid de Souza ve Gökçek Vederson, Porto maçında takımımızın alacağı galibiyetin önemine dikkat çekti. Deivid, "Bu maçta rakibimizi yenecek güç, bizde sonuna kadar var" derken, Vederson ise, "Bu maçtan, net olarak galip ayrılmalıyız" dedi.

Oyuncularımız Deivid de Souza ve Gökçek Vederson, Porto maçı öncesi, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası`nda bir basın toplantısı düzenledi ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Oyuncularımızdan Deivid de Souza, "Biz Porto maçının sıkıntılı geçeceğini biliyoruz.

Zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Ancak bu maçta kazanacak gücü kendimizde görüyorum. Yarınki maçta alacağımız bir beraberlik bile kötü bir sonuç olacak bizim için. Bu maçta rakibimizi yenecek güç, bizde sonuna kadar var. Porto`yla yaptığımız ilk maçta oynayamamıştık. Bu sıkıntılı bir duyguydu. O maçı mağlup kapattık. Ancak o günden bugüne kadar farklı maçlar oynadık. O günkü Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasında farklar var. Sakatlığı bulunan oyuncularımız iyileşti. Yarınki maçta da bu fark ortaya çıkacak. Geçen sene oyunu daha fazla rakip alana yıkan bir oyun felsefesine sahiptik.

Bu sene ise, topun arakasına daha fazla geçmeye çalışıyoruz. Bence bu sene de geçen sene yakaladığımız kadar gol fırsatı yakalıyoruz. Bence fark, yakaladığımız fırsatları değerlendirmekte. Yakaladığımız fırsatlar aynı ama, son vuruşlarda daha dikkatli olursak, geçen yılki görüntüyü yakalarız" diye konuştu.

Oyuncumuz Gökçek Vederson ise, "Porto gibi güçlü, daha önceden Şampiyonlar Ligi`ni kazanmış bir takımla oynayacağız. Kesinlikle dikkat etmeliyiz. Alacağımız bir galibiyet, tur atlamamız için çok önemli. Bu maçtan, net olarak galip ayrılmalıyız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Takımın parçası olan bir oyuncu için, sahada olamamak çok üzücüdür. Düşünürsünüz ama sahada olmadığınız için yapamazsınız. Şu anda ben ekibimizin gücünün yerinde olduğunu düşünüyorum. Sadece 2 oyuncunun katılmasıyla değil de, tüm takımın istekli oyunuyla yarınki maçtan galip ayrılacağız" diye konuştu.

antu.com​

gücümüz war ona süphe yoq
ama inanc war mı motivasyon war mı ondan süpheLiyim...

İdo`dan Ek Sefer

25 Kasım 2008 tarihinde saat 21.45 de yapılacak olan Fenerbahçe – Porto Şampiyonlar Ligi maçı için İDO tarafından Deniz Otobüsü Ek seferleri düzenlenmiştir. Sefer saatleri aşağıdaki gibidir:
Bakırköy____Kadıköy
Kalkış_______Varış
17:15_______17:35
18:45_______19:05
19:45_______20:05

Kadıköy_____Bakırköy
Kalkış_______Varış
00:10_______00:30

antu.com​

ben takımıma sonuna kadar guvenıorum bırde su aptal aragones takımda olmasa daha guzel olucakdı fakat bu aksam gecen senenın kopyasını oynayacagımıza adım gıbı emınım

Fenerim Ya Fark Atacak Yada Fark Yiyecek =)

guiza 2 goL atcak diosun
inş dai...

Neden olmasın yaw..Ezmeyin delikanlıyı İspanya dan gol kralı olarak geldi bu memlekete..Şampiyonlar liginde bu sene attığımızın 3 golün 2 si ona ait yanlış bilmiyorsam..

Tabii her şey bi tarafa golleri kimin atacağını bilemem de kardeşim bu akşam FenerBahçe nin kazanacağına dair çok inançlıyım...FenerBahçe nin Avrupa futbolundaki yükselişinin sadece geçen seneki çeyrek finalle sınırlı kalmayacağına inanıyorum ben ..nşallah bu gece inancımızı sarsmazlar..

Neden olmasın yaw..Ezmeyin delikanlıyı İspanya dan gol kralı olarak geldi bu memlekete..Şampiyonlar liginde bu sene attığımızın 3 golün 2 si ona ait yanlış bilmiyorsam..

Tabii her şey bi tarafa golleri kimin atacağını bilemem de kardeşim bu akşam FenerBahçe nin kazanacağına dair çok inançlıyım...FenerBahçe nin Avrupa futbolundaki yükselişinin sadece geçen seneki çeyrek finalle sınırlı kalmayacağına inanıyorum ben ..nşallah bu gece inancımızı sarsmazlar..

dai yazdıkLarın coq güzeL de
bu sene o kadar hayaL kırıkLığına uğradımki
hiç bir mac için kesin konusamıyorum...​

Ya tamam ya devam...

Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´ndeki kaderi bugün çizilecek. Porto karşısında gelecek 3 puan, umutları Kiev maçına taşıyacak. Beraberlik halinde iş mucizelere kalacak. Kanarya kaybederse Avrupa´ya veda edecek. 'Tamam ya da devam' mücadelesi saat 21.45'den itibaren canlı anlatımla fanatik.com.tr'de..

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderi bugün çizilecek. Porto karşısında gelecek 3 puan, umutları Kiev maçına taşıyacak. Beraberlik halinde iş mucizelere kalacak. Aklımızdan bile geçirmiyoruz ama, Kanarya kaybederse Avrupa’ya veda edecek.

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Yasin
Vederson
Deivid
Josico
Emre
Uğur
Alex
Güiza

PORTO
Helton
Fucile
Alves
Rolando
Pedro
Fernando
Meireles
Pele
Costa
Hulk
Lopez

STAT: Şükrü Saracoğlu,
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV
HAKEM: Alberto Mallenco (İspanya)

Kaynak:fanatik

macLa iLgiLi
konular birLeştiriLdi...

FB LİLER!!! maçı netten nasıl izliyebilirz..bildik sitelerden giremiyorum.evde star yok daha doğrusu tv yok şuan.. hadi yardım lütfen..

Geri