İMDAT YARDIM EDİN LÜTFEN!!!!!!!
arkadaşlar paylaşımınız için teşekkürler.iso yaptım kurmaya başladı herşey güzel gidyordu grafik seçeneklerine gelince seçtim ancak ondan sonra ekran karardı.Sorun ne anlayamadım 3 kez denedim aynısı oldu.acaba benim ekran kartı ati raedon x700 ondan mı?yoksa benim pc im laptop ondan mı?kurmayı çok istiyorum ancak bi türlü olmuyor.nasıl kurabilirim?ne yapmam gerekir?yardım lütfen!
bende kurdum açılıyo diyor ensona geldiğinde ekran kapanıyor desteklemiyo zannedersem ama ney, desteklemediğini anlamadım lcd de 1280*1024 te çalışmaz gibi bişey yazıyo crt monitörlerdede farklı fişey yazıyo açılışta değiştiremezmiyiz güvenli mod gibi bişeyi yokmu acaba acele yardım
bende kurdum ama tam açılırken ekran kapanıyor 1280*1024 te çalışmaz gibi bişeyle diyo bunu nasıl aşabilirim güvenli mod gibi bi açılışı varmı linux kullanmayı hiç bilmiyorum acele yardım
arkadaşlar, kurulumdan kaynaklanan bir sorun değil, sizin yapamadığınız şu:
ekran kartınızın özelliklerini göstermediğinizden kaynaklanıyor olabilir, kurulum esnasında, size ekran kartınızın özelliklerini sorar, ama tanımıyorsa sorar, tanıyorsa devam eder,
şimdi gelelim ekran kararmasına, sizin orda yanlış yaptığınız bişey var, monitör yatay ve düşey tarama ayarı, eğer ekranınız kararıyorsa, biraz bekleyin, görüntü alamaz iseniz, bekleyin biraz,VE HIC BIR TUSA BASMAYIN, SADECE BEKLEYIN, o seçenekler menüsüne geri dönecek ve sizden tekrar ayarlama yapmanızı isteyecektir, o ayaralama menüsünden ekran yatay ve düşey değerlerini girin, ve çözünürlüğünü düşürün, şimdi diyeceksinizki , ben monitörümün bu değerlerini nerden bileyim, monitörü aldığınızda size bir kitapçık ile beraber verirler, orada bu değerler yazılıdır, ilk etapta normal ve altı bir değer seçin, kurulum bittikten sonra komut ile tekrar değerleri değiştirebilirsiniz.
bu arada benimde SOLARIZ'e bir sorum olacak, veya bilen arkadaşlar yardım etsin lütfen:
5 CD lik dosyaları açtım ancak, iso dosyası falan yoktu, dosyalar normal bir biçimde duruyor, tek başına bir iso dosyası maalesef yok, size ekran görüntüsünü ekliyorum, lütfen bildiklerinizi yazınız:
ya resmi göstermiyor bir türlü
yardımlarınızı ve yazılarınız bekliyorum.