leblebi
New member
ellerine sağlik birader.. dvd iso linki için 10 üzerinden 10
arkadaşım bu dosyaları direkt olarak cd ye yazdıysan eger boşa gitmiş o cdler derim sana... windowsta dosyalara çift tıklayınca nero yüklüyse açması lazım değilse yükleyiver,burning room açınca direk bi pencere çıkıyo alt taraftaki yaz bölmesine tıkla cd ye öyle yaz,içerdeki dosyaları cd ye yazar . Bu işe yarar umarım...:hhsigararosenstain' Alıntı:kardes ben ındırdım ama bunu cd ye nasıl atılcak bu 5 cd olanı ındırdım ıso olarak atıorum ama autorun yokmu bunu hanı xp de olan gıbı kafam karıstı sımdı :vur :emzik
KARDEŞ MESAJDA YAZDIĞINA GÖRE BİLGİSAYARINDA NERO YÜKLÜ, GELELİM BU DOSYAYI NASIL YAZDIRACAĞINA. ÖNCE İSO DOSYASI ÜZERİNE SAĞ TIKLA=>BİRLİKTE AÇ DE PROGRAM SEÇMEN İÇİN AÇILAN PENCEREDE "NERO BURNİNG ROM"U SEÇ TAMAM DE BURNİNG ROM AÇILINCA "Derlemeyi Yazdır" DİYE Bİ PENCERE AÇILIR. BOŞ CD\DVD Yİ SÜRÜCÜYE TAKTIKTAN SONRA AÇILAN BU "Derlemeyi Yazdır" PENCERESİNİN ALT KISMINDAKİ "YAZDIR" KUTUCUĞUNA TIKLAYINCA İSO DOSYASI CD\DVD YE YAZILMIŞ(ASLINDA BU DOSYA DEĞİL İÇERİSİNDEKİ DOSYALAR CD\DVD YE YAZILIR.) OLACAK.Kakashi' Alıntı:indirdim dosyayı dvd yi nasil yazcam.
nerodan dvd yi seçip başlangıc diskimi olustur dicem. seciyom a: falan cikiyo bi türlü olusturp kuramadım bi yardim
balyozcu' Alıntı:KARDEŞ MESAJDA YAZDIĞINA GÖRE BİLGİSAYARINDA NERO YÜKLÜ, GELELİM BU DOSYAYI NASIL YAZDIRACAĞINA. ÖNCE İSO DOSYASI ÜZERİNE SAĞ TIKLA=>BİRLİKTE AÇ DE PROGRAM SEÇMEN İÇİN AÇILAN PENCEREDE "NERO BURNİNG ROM"U SEÇ TAMAM DE BURNİNG ROM AÇILINCA "Derlemeyi Yazdır" DİYE Bİ PENCERE AÇILIR. BOŞ CD\DVD Yİ SÜRÜCÜYE TAKTIKTAN SONRA AÇILAN BU "Derlemeyi Yazdır" PENCERESİNİN ALT KISMINDAKİ "YAZDIR" KUTUCUĞUNA TIKLAYINCA İSO DOSYASI CD\DVD YE YAZILMIŞ(ASLINDA BU DOSYA DEĞİL İÇERİSİNDEKİ DOSYALAR CD\DVD YE YAZILIR.) OLACAK.
BU YAZDIKLARIMI UYGULARSAN İŞİNİ ÇOK KOLAY HALLEDEBİLİRSİN İŞİN EN KISA YOLUNU BURAYA YAZDIM.EĞER ANLAYAMADIĞIN BİYER OLURSA BANA MESAJ GÖNDEREBİLİRSİN...
Tefnut' Alıntı:selam arkadasım "İSO DOSYASI" demisin a dosyalari zip ten acıtktan sonra içinde linux iso klasor var bunamı senın dediklerini uyguluyacagız .bunu anlamadık daha linux kurup ne yapcaksak ls çeker bakarız artık :hhsigara
aytozu' Alıntı:Birisi ISO olarak nasıl kaydedebileceğimizi açıklayabilir mi? tşk..