FB 2-3 Bursa [TSL 22.Hafta - Tek BaşLık]

Git artık guiza biz bu adam yüzünden her maç böyleyiz onun bi kere gözleri dolmuş çokmu

20378_104416852920520_100000566169147_116572_2834749_n.jpg

TakıM ß....k qibi oynuo ßen napıyıM ...

ben şahsen güzeL bir maç izLedim..keyifLiydi..bursaspor ikinci yarıda istedi eLde etti..tüm bursaLı arkadaşLarı tebrik ederim..Lig uzun maraton kayıpLar kazançLar çok oLacaktır eLbet..bursa güzeL futboL ve 3 puanı isteyen bir futboL oynadı..bursanın bu yarışın içinde oLması daha da zevkLi haLe getirecektir Ligi..

guiza konusuna geLince..bir maçLık iki maçLık oLay değiL bu..geLdiğinden beri bu kadar basiretsiz top oynarsa oLacağı budur..kimsenin kimseye göstermeyeceği kadar sabır gösteriLmiş şans veriLmiştir kendisine..başarısızsın kendini daha iyi duruma getirme şansın var..diğer taraftada ne yaparsa yapsın,iyiyken biLe yedek kaLan oynatıLmayan bir semih var..o ne yapsın o zaman atsın mı kendisini köprüden..biri eLinden geLenin en iyisini yaparken ödüLLendiriLmiyor öbürü de kendisini düzeLtmek yerine daha da beterini yapıyor sonra da oturup ağLıyor..geçicen o işLeri usta..

guizanın eLeştiriLmesi hatta yuhaLanması normaLdir ama tek saçmaLık daumun topçusunu koruması gerekirken av gibi ortaya atmasıdır..madem bunca kusuruna rağmen sahaya sürüyorsun o zaman topçunun arkasında duracaksın..sıkıya geLince harcamayacaksın adamını..bu takımdan deniz,seLçuk ve daum bir an önce uzakLaştırıLmaLıdır..

tekrardan bursaLı arkadaşLarı kutLarım bu gece çok keyifLi bir maç izLettiLer bizLere..tebrikLer 3 puan için..

iyi oluyor Fenerbahçeye Semih gibi adamlar oturtulup değmez adamlara 14 milyon euro ödenirse böyle olur işte...

:saskin
2-3 mü?
ben yeni öğrendim skoru en son 2-0 değil miydi? vay anasını bee

Vay Bursa Vayy Acısını Çıkardı :saskin En Son 2-1 Görmüştüm Ben

11 kişide forvete giderse olacağı o olur.

85.dk maç 2-1

90.dk 2-3

B.kmu var durun işte yerinizde.

Bilica,cristian bunlar amatör küme oyuncuları zaten belli ettiler kendilerini Lugano'suz fenerbahçenin Hali ortada 3.golde fenerbahçeli taraftarlar yasa boğuldu.

Bilica,cristian bunlar amatör küme oyuncuları zaten belli ettiler kendilerini Lugano'suz fenerbahçenin Hali ortada 3.golde fenerbahçeli taraftarlar yasa boğuldu.

Ne kadar boş konuşuyon yaa.

Futboldan anlamdığın her halinden belli oluyo fazlasıyla

Ne kadar boş konuşuyon yaa.

Futboldan anlamdığın her halinden belli oluyo fazlasıyla

Arkadaşım senin gibi provakatörlük yapacağıma futbol konuşuyorum gocunma sen futboldan anlasaydın futbolla ilgili yorum yapardın bana yorum yapmazdın.gördünmü şimdi ne kadar boş konuşuyorsun.

Geri