FB 2-3 Bursa [TSL 22.Hafta - Tek BaşLık]

Güiza kaldığı yerden devam ediyor

Fenerbahçe'nin İspanyol oyuncusu sarı-lacivertlileri çıldırtmaya devam ediyor.

9951664.jpg

Perşembe günü Fransa'nın Lille takımı ile oynanan maçta kaçırdığı gollerle sarı-lacivertlileri adeta çılgına çeviren Güiza yine yaptı yapacağını.

7. dakikada Alex'in mükemmel pasında topla buluşan İspanyol oyuncu, kaleci Ivankov ile karşı karşıya kaldı ama topu kalecinin kucağına nişanlayınca herkesi çılgına çevirdi.

Alex, Lille maçında Güiza'nın kaçırdığı gol sonrasında arkadaşına kızmıştı ancak bu pozisyon sonrasında tepkisiz kaldı.

Adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM !! HeLaL oLsun Sana.. ;)

Fenerbahce 2 - Bursa 3 #

izlemedim ama hayırlısı olsun :)

Güiza'yı oyundan aLırsan böyLe oLur.. =)
maça ara ara baktım,geneL anLamda yorum yapamıcam ama en sevdiğim Türk teknik direktör ErtuğruL SağLam'ı tebrik ediorm.. Kupanın rövanşını aLdıLar..
Umarım hakem etkisi yoktur skorda ve oyunda..

Guiza'dan önce Daum gitsin Daum .

Tebrikler Bursaspor & Ertuğrul Hoca.

walla fenerlı olarak bursa hakettı bende bole dandık gol yıyen takım olsaydım korkarak baslar ınce noktalardan atardım bole salak kalecı bole salak forvet bole bır zaafı olan defans gormedım yazıklar olsun koca fenerı ne hale getırdıler gobekte denız var ıgrenc otesı olmaya basladı bu takım ızlenecek halde degılız...

guiza oyundan çıkarken gözyaşlarıma hakim olamadım ;)

Erdem Bundan Sonra Sen Aç Dai KonuLarı UğurLu GeLdin :)
Güiza Gibi TopçuLar Düşman Başına Allah Sabır Versin.
ALkışLar ErtuğruL Hocamıza...

ςαη;4924882' Alıntı:
Guiza'dan önce Daum gitsin Daum .

Tebrikler Bursaspor & Ertuğrul Hoca.

bir galatasaraylı olarak güzia kalmalı hatta parasını galatasaray ödemeli.. :durdurun

daumunda kalmasını gönülden istiyorum :sneaky2:

aziz yıldırım başkan galatasaray şampiyon :001_rolleyes:

Bursa'yı Tebrik Ediyorum, Tekrar ŞampiyonLuk Potasına GirdiLer...

Bence Fenerbahçe'de Savunma AnLamında Sezon Başından Bu Yana Değişen Bir Şey Yok, Tek Değişen VoLkan, Sezon Başında VoLkan Her Maç 3-4 Tane %100Lük GoL PozisyonLarını Çıkarırdı, Fenerbahçe MaçLarın Çoğunda Kötü Oynamasına Rağmen 2-1 3-1 1-0 Gibi SkorLarLa Maçı ALırdı, Ancak 2. Yarı Başından Bu Yana VoLkan'da Bir Düşüş Var, MaçLarda KaLeye GeLen PozisyonLarda Yha 1 Kere Top Çıkarıyor Yha Da KaLeye GeLen Her Top GoL OLuyor, Bence 2. YarıyLa BirLikte Fenerbahçe'de Değişen Tek Kişi VoLkan, Biran Önce Kendisini ToparLaması Gerekiyor Bence...

FenerbahçeLi ArkadaşLara Da Geçmiş OLsun...

Guiza'ya Ayıp Ettiler Futbolcu Olarak Değil İnsan Olarak,
Sonuçta Bu Adam Taşdan Değil Ya,
Zamanın'da Hakan Şükür Az Saç Baş Yoldurmadı Bize,
Ama Ne Olursa Olsun Oyuncuna Sahip Çıkacaksın,
Burada Taraftara Değil Daum'a Kızmak Lazım Önündeki Lille Maçını Düşünmeden Guiza'yı Moralman Çökertti.

Daum'un maç boyunca iki önemLi yanLışı:
1.Güiza'yLa başLamak
2.Güiza'yı oyundan aLmak(Semih'i aLacaksan başkasını aL be adam,adamı ne yuhLatıp ağLatıyorsun)

Bu arada maçın yıLdızı Ozan İpek'e değinmek istiyorum,geçen sezon Bucaspor'da birçok maçını izLedim çıpLak gözLe.. Geçen sene kiLo fazLası vardı yani şu an şaşırıyorum bu o mu diye çünkü kiLo verdiği bariz beLLi oLuyor,Ankaragücü'ne gidecekti,pürüz çıktı ErtuğruL hoca kaptı çok yetenekLi,Mehmet BattaL'dan daha yetenekLi oLduğu için ondan daha az konuşuLup,daha fazLa başarıLı oLdu Bucasporda..

Geri