FB 1-1 LiLLe [Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı - Tek BaşLık ]

lille için yazdıklarımı tekrar okuyun boş bir takım degıller sadece bursa gıbı fızıksel bır takım o kadar eksıge rahmen nasıl oynuyorlar bu sene takımdan cok kısı gıder bence cok basıtce hatalar yapan futbolcular var 85 e kadar gel 1 gol ye elen cok komık fener ıcın bence bır an once transfer calısmalarına baslamalı fenerbahce üzüntüden uyuyamadım gece yazık cokmu basıt bu kupadan elenmek ....

lille'i övüp göklere çıkaranlar 3 atar 4 atar diyenler Fenerbahçeyi küçümseyenlere gözdağı olsun bu. teşekkürler Fenerbahçem

İşte Bu zihniyet bizim Negatif yönümüz iki takım elenmiş sen burda fark yemediğin için seviniyosun.

bizim ilk önce fener trabzon bjk gs degılde neden turkıye yok bu kupada dıye sorabılmemiz şart 2 tur gecebılıyoruz sadece bu cok urtukutucu bır durum

bizim ilk önce fener trabzon bjk gs degılde neden turkıye yok bu kupada dıye sorabılmemiz şart 2 tur gecebılıyoruz sadece bu cok urtukutucu bır durum

Altyapıya önem verilmedikçe durum pek fazla değişmiycek Yabancılarla bundan öteye gidemezsin.

Bugün Türkiye'ye gelen Yabancıların Kewell,Baros,Keita,Guiza,Elano, bunların içinde en iyileri bunlar bunların bir üstleri Premier ligde ve Laligada oynuyor.O futbolcularıda Almanız mümkün değil mümkün olsa bile Gelmezler....

Bizim 2 Takımda da Avrupa Ruhu yok Gs de öyLe Geçmiş olsun

İşte Bu zihniyet bizim Negatif yönümüz iki takım elenmiş sen burda fark yemediğin için seviniyosun.

sen ne saçmalıyosun. buraya gelipte çok golcü bu takım fener en az 4 yer bunlardan diyenlere cevap olsun bu oyun dedim. sen anladığın kadarıyla garip bi post atmışsın. böyle savaşarak oynadıktan sonra yenilsinler o kadar önemli değil. biz yendiği için tutmuyoruz takımı. yüreklerini koysunlar yeter bu kadar eksikle iyi bile idare ettik. anlamayışınıza hayranım

Bunu Ben SöyLemiştim Ki HakLıydım Konumda Çünkü Herkes Aynı ŞeyLeri BekLiyordu Maç Öncesinde Şimdi NedenLeri Tekrar Saymak Yersiz, Sonuçta 1-1 De Aynı Şey 3-2 De, 4-3te, ELendikten Sonra Ne Fark Eder Ki... Ben Sadece GerçekLeri SöyLedim Hepsi Bu, HaLa Laf Sokma Çabasındasınız Yazık Gerçekten... İki Takımımızda ELendi Mi ELendi Var Mı Bunun Daha Ötesi...

herkesin aynı şeyleri beklemesi maç skorunu bilceğiniz anlamına gelmez. ki öylede oldu. belkide avrupa ligindeki en çok koştuğu maçtı fenerbahçenin iyide yaptı. bazılarının beklentilerini boşa çıkardı. güvenimizi kazandı. seneye daha iyisini yapar. kimseye laf soktuğum yok özellikle post'un muhattabı sen değildin. bana cevap olarak yazmasan sana cevap bile vermezdim. o yüzden yazdıklarımı üstüne alınma

bu kadroyLa veriLebiLecek en iyi mücadeLeyi veren takımımı gönüLden kutLarım..savaştıLar,kaybetmeyi istemediLer varLarını yokLarını ortaya koyduLar..kimsenin kendiLerine güvenmediği maçta yürekLerini ortaya koyduLar sonuçta da bireyseL bir hatadan turu verdiLer..her zaman dediğim gibi..böyLe istekLi,mücadeLeci,rakibi ısıran futboLLarını ortaya koysunLar,yeniLmek istemesinLer ama isterLerse 3Lük 5Lik oLsunLar ayakta aLkışLamazsam namerdim..

öf be Lucian amma hırs yapmışsın tamam 4 yemediniz tebrik ederim.. Şu anda oyun oLarak ezmediğinizi değiL eziLmediğinizi konuşuyoruz..
Bir üst tura çıktınız mı? Yok..
Biz çıktık mı? Yok..

iki takıma da gecmis olsun yazik oldu:(

yalan yanlış yorum yapmak serbest ama cevap verince hırs yapmışmı oluyoruz. şaka gibisiniz

yalan yanlış yorum yapmak serbest ama cevap verince hırs yapmışmı oluyoruz. şaka gibisiniz

Tamam kardeşim sakin ol!Kimse Yalan Yanlış bir yorum yapmamış iki takımda rezalet durumda Yani Anlayacağın Tencere Yuvarlanmış Kapağını bulmuş.

YaLan yanLış ne yorum yapıLmış.. İnsanLar aLay etmediği sürece burada oLumLu oLumsuz eLeştiride buLunabiLirLer,hepimiz yapıyoruz.. O yüzden bu forumda takıLacak insanLar da eLeştiriye açık oLmaLıLar..

tamam birader hep siz haklısınız ben burda cevap yazsam onuda silersiniz. herşeyi en iyi siz biliyosunuz

Geri