FB 1-1 LiLLe [Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı - Tek BaşLık ]

FENERBAHÇE
Volkan

Bekir
Önder
Bilica
Deniz

Gökhan Gönül
Selçuk
Emre
Semih
Alex
Güiza​

Bu Savunma Güven vermiyor.Alarm veriyooo....

LILLE
Landreau
Emerson
Rami
Beria
Mavuba
L.Toure (Hazard)
Dumont
Chedjou
Obraniak
Frau
Aubameyang

Stat: Saracoğlu
Saat: 22.05
Yayın: D Spor
Hakemler: Floran Meyer, Holger Hencshel, Robert Hartman (Almanya)

biraz halayperestlik olacak ama ne var her iki takımda finale kadar gitsede bide türk takımları eşleşse ama nerdeeee

umarım turu geçecek bir skor aLarız
üLkemizin yaşadığı bu zor günLerde iki temsiLcimizinde aLacağı güzeL sonuçLara ihtiyacı oLduğunu düşünüyorum

konuyu açan arkadaşımıza çok tşkLer
ama bana mı öyLe geLdi yoksa LiLLe'nin arması biLerek mi küçük koyuLmuş
bilerek yapıLan birşey ise arkadaşımıza hiç yakışmamış

umarım turu geçecek bir skor aLarız
üLkemizin yaşadığı bu zor günLerde iki temsiLcimizinde aLacağı güzeL sonuçLara ihtiyacı oLduğunu düşünüyorum

konuyu açan arkadaşımıza çok tşkLer
ama bana mı öyLe geLdi yoksa LiLLe'nin arması biLerek mi küçük koyuLmuş
bilerek yapıLan birşey ise arkadaşımıza hiç yakışmamış

Dai rastgele koydum öle çıktı.

Normalde kendi otomatik boyuta getiriyodu sanırım çözünürlükleri biraz farklı. [düzeltildi]

Yanlız varya maçta biri sakatlanırsa yandık.

2 tane yedek var oda Deivid.Diğeri kaleci :s

Her İki Takımımızda Son DkLarda ELendi Daha Kötü Bir Gece OLamazdı, Hepimize Geçmiş OLsun ArkadaşLar...

ALLAH belanı versin bilica :mad:

Lanet oLsun ya 2 takımda Son dakikada eLendi :cursing:

bugün bizleri sevindirecek sonuçlar çıkmadı malesef..geçmiş olsun..iki takımımıza da teşekkür ediyoruz..

lille'i övüp göklere çıkaranlar 3 atar 4 atar diyenler Fenerbahçeyi küçümseyenlere gözdağı olsun bu. teşekkürler Fenerbahçem

Yok ya cidden bizim çok biLmiş topçuLarımıza açıp sLaytLar haLinde bi kaç ders vermek gerekir,topa nası giriLir,top nası kontroLde tutuLur,oyuna nası hakim oLunur gibi..
LiLLe bu akşam gerçekten çok kötüydü,F.Bahçe çok kontroLsüz oynadı,iLk yarı tüm enerjisini harcadı..
Geçmiş oLsun,gerçekten kıLpayı kaçtı tur..

onların kalecileri kadar şerefsiz bi futbolcu görmedim.maçtan sonra yaptıkları çileden çıkardı cidden..liverpoolmu çıktı bilmiyorum ama eğer liverpool çıktıysa umarım gerrard çakar bi iki tane :D

keşke takımlarımız yüzümüzü güldürebilselerdi :( :( :(

bunlardan ders çıkaralım deniliyor..acaba ders çıkarılıyormu yoksa bizlerimi avutuyorlar ?:mad:

hep aynı terane :utan offff

Cimbomun üzüntüsünü atlatamadan bir darbede Fenerden geldi...Ah be Daum yaktın bizi

İki takımımızda elendi ama iki amatör yüzünden biri kasap Bilica öbürü Caner Pimi Çekilmiş el bombası gibi oynadılar.Üzüntümden Saat:01:30'da uyudum.

lille'i övüp göklere çıkaranlar 3 atar 4 atar diyenler Fenerbahçeyi küçümseyenlere gözdağı olsun bu. teşekkürler Fenerbahçem

Bunu Ben SöyLemiştim Ki HakLıydım Konumda Çünkü Herkes Aynı ŞeyLeri BekLiyordu Maç Öncesinde Şimdi NedenLeri Tekrar Saymak Yersiz, Sonuçta 1-1 De Aynı Şey 3-2 De, 4-3te, ELendikten Sonra Ne Fark Eder Ki... Ben Sadece GerçekLeri SöyLedim Hepsi Bu, HaLa Laf Sokma Çabasındasınız Yazık Gerçekten... İki Takımımızda ELendi Mi ELendi Var Mı Bunun Daha Ötesi...

Grup maçlarında Fb'yi Göklere Çıkartan FB'li fanatiklerde Lille'in nasıl bir takım olduğunu görsün .
Ne dedik : En kötü top oynadıkları zaman bile bu takım gol atar .
Öylede oldu .
Bir Duran topta İşi bitirdiler .
:thumbdown:

Fb iyi değildi fakat iyi mücadele etti , Bilica Sahada Karete - Kungfu yapmaya devam ediyor.
:durdurun

Liverpool - Lille karşılaşmasında , Lille açık futbol oynarsa Liverpool rahat tur geçer .
:001_cool:

Geri