FB 1-1 LiLLe [Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı - Tek BaşLık ]

black06

New member
Reaction score
0
219614.jpg

fenerbahce-lille-logo-01.jpg

61625F62615F636161695161626B65616B6364A87296ABAB.jpg

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş müsabakası
25 Şubat Perşembe
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı
Saat 22:05

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş müsabakasında, 25 Şubat Perşembe günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fransa'nın Lille takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Turkcell Süper Lig'in 22. hafta kapanış maçında sahasında Bursaspor'a, 2-0 öne geçmesine karşın 3-2 yenilerek liderlik şansını kaçıran Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız Lille takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Alt sahada Daum'un oyuncularıyla yaptığı toplantıyla başlayan antrenman, Roland Koch'un yaptırdığı koşu ve açma-germe çalışmalarıyla devam etti.

Daha sonra Bursaspor maçında görev alan oyuncuların bir bölümü tesislere geçerek bir yenileme antrenmanı yaptı. Kalan oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Dün akşamki Bursaspor maçında sağ omzu çıkan ve dün gece Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde yapılan müdahale ile omzu yerine oturtulan genç futbolcu Özer'in tedavisine tesislerde devam edildiği bildirildi. Sakatlığı bulunan oyunculardan Uğur Boral, Ali Bilgin ve Mehmet Topuz'un rehabilitasyon çalışmaları devam ederken, Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde önce sahada, ardından salonda, takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Bir süredir takımdan ayrı çalışan Brezilyalı oyuncu Deivid ise, takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde 24 Şubat Çarşamba günü (yarın) yapacağı, saat 18.00'de başlayacak ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak antrenmanla birlikte Lille maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Lille'in orta sahasında görev yapan Mathieu Debuchy'nin, UEFA Avrupa Ligi 3. tur ikinci maçında, Fenerbahçe ile yapılacak karşılaşmada oynayamayacağı açıklandı.

Fransız medyasında yer alan haberde, Lille'in Stade Rennes ile deplasmanda yaptığı ve 2-1 kazandığı maçta sakatlanan Debuchy'nin, Fenerbahçe maçında forma giyme imkanı olmadığı belirtildi.

Debuchy'nin, Rennes maçındaki bir hava topu mücadelesi sırasında aldığı darbeyle sakatlandığı, hastaneye kaldırılan futbolcunun sahalardan bir ay kadar uzak kalacağı kaydedildi.

Fransız ekibin golcü futbolcusu Gervinho'nun da Rennes maçında dizinden sakatlandığı ve Türkiye'de oynanacak maçta forma giyemeyeceği açıklanmıştı.

Lille'in Belçikalı genç oyuncusu Eden Hazard'ın da sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmayacağı, Brezilyalı golcü Tulio de Melo'nun tedavi olmak üzere ülkesine gittiği ifade ediliyor.

Gervinho müjdesi
F.Bahçe’ye, perşembe günkü Lille maçı öncesi iyi haber geldi. Bu önemli karşılaşmada, Fransız ekibinin golcüsü forma giyemeyecek

Lille’in golcü futbolcusu Gervinho, Stade Rennes’i deplasmanda 2-1 yendikleri maçta sakatlandı. Golcü futbolcunun perşembe gününe yetişmesi tor. UEFA resmi internet sitesinde, oyuncunun Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi.

3 eksikleri var

Fildişili futbolcu da yaptığı açıklamada, sakatlığı konusunda pek iyimser olmadığını, nihai kararın son kontrollerin ardından alınacağını söyledi. Gervinho, dizinin halen acıdığını belirtti ve ‘’Sanırım bir süre oynayamayacağım’’ diye konuştu. Öte yandan Lille’de sarı kart cezalısı olan Cabaye ile Balmont olmayacak.

Daniel_Guiza.jpg

kad%C4%B1k%C3%B6y+bo%C4%9Fas%C4%B1.jpg

KraLLar TökEzLeYinCe SoYtaRıLar GüLerMiş. . .
~~Genç FenerbahçeLiLer~~

Umarım Fener Alır Oda bizi Temsil Ettiği İçin feneri Sevdiğimden DeiL Yani :) Yensin ama Havaya Girmesin

Kroyum Ama Karizma Bende :lol: Msn'e GeL Sen

Bence dün yaptıkları rezillikten sonra lilleyi elemek zorundalar

Onlarda bunun farkındalar

WaLa Dün staddaydım saat 5'te kaLe arkası biLetLeri tükenmişti.
Stad fuLL yhani. Diğer takımLar 25 bin kişiLik stadı doLduramasken.
Fenerbahce aşıkLarı 50 bin kişiLik stadı doLduruyor ve 2-0 da üstünLük kuruyorsun.
AnadoLu takımLarı wermez 2-0 öne gectiği macı. . .

Bu defans warken (Lugano yokken) . .

LiLLe 'i eLemek hayaL oLur. Açıkcası benim pek umudum kaLmadı. .
Son macLarda goL yemediğimiz takım yok nerdeyse. .
1 tane de deiL 2 şer 3 er tane. .

Ama futboLcuLarın kendini affetirmesi için büyük bir fırsat bursa yeniLmemiz. OnLarın
biraz daha azimLe çaLışmasına sebeb oLur inş. .

WaLa Dün staddaydım saat 5'te kaLe arkası biLetLeri tükenmişti.
Stad fuLL yhani. Diğer takımLar 25 bin kişiLik stadı doLduramasken.
Fenerbahce aşıkLarı 50 bin kişiLik stadı doLduruyor ve 2-0 da üstünLük kuruyorsun.
AnadoLu takımLarı wermez 2-0 öne gectiği macı. . .

Bu defans warken (Lugano yokken) . .

LiLLe 'i eLemek hayaL oLur. Açıkcası benim pek umudum kaLmadı. .
Son macLarda goL yemediğimiz takım yok nerdeyse. .
1 tane de deiL 2 şer 3 er tane. .

Ama futboLcuLarın kendini affetirmesi için büyük bir fırsat bursa yeniLmemiz. OnLarın
biraz daha azimLe çaLışmasına sebeb oLur inş. .

Valla haklısın, şu bilica denen adamı galiba Feneri sabote etsin diye almışlar

Defansımız kötü, guiza sayesinde forvetimizde zaten yok

Aslında Guizayla bi alakası yok.

Guiza tek forvet adamı değil ve ısrarLa tek forvet oynatıLıyıo.

Guizanın yanına adam akıLlı bi topçu getirip Çift Forvete dönsünler seyredin sonra maçLarı.

Artı takımda alternatif topçular yok.

Yani sakatlanınca onun yerine oynayacak düzgün adam yok ve takım her hafta fire veriyo

ALLAH'tan Luganoyu göndermediler sezon başında yoksa vay haLimize.

Aslında Guizayla bi alakası yok.

Guiza tek forvet adamı değil ve ısrarLa tek forvet oynatıLıyıo.

Guizanın yanına adam akıLlı bi topçu getirip Çift Forvete dönsünler seyredin sonra maçLarı.

Artı takımda alternatif topçular yok.

Yani sakatlanınca onun yerine oynayacak düzgün adam yok ve takım her hafta fire veriyo

ALLAH'tan Luganoyu göndermediler sezon başında yoksa vay haLimize.

Yok arkadaş yha!
Tek Le çiftLe aLakası yok !
Adam karşı karşıya atamıyor yha!

Gervinho , Hazard Sakat - Cabaye ile Balmont Sarı kart cezalısı

Zaten 4-5-1 Oynayıp Kontradan Pozisyon arayacak Lille takımı şimdi daha da Defansa çekilecek ve çok Kontrollü oynayıp Kontradan atmaya çalışacak .
Büyük ihtimal 4-5-1 oynayacaklar Frau tek santrafor olcak .

Fb Lille'e saldırırsa mutlak gol yer .
Fb sakin oynayıp 1 Tane atmalı sonrada üstüne yatmalı .
Yoksa bu maçta Saldırıp gol atayım derse kalesinde 2 - 3 tane gol görür vede ne olduğunu anlamaz .

Hafta sonu Rennes Deplasmanında Lille bitik bir futbol sergilede Rennes 6-7 Net Gol fırsatını değerlendiremedi , Bir Kontradan topla Lille son dk'larda golü buldu ve 2-1 maçı kazandılar .

Fb bu maçları izlesin Dersini çalışsın .
En kötü zamanında bile bu takım gol atıyor .
Bu kadar eksikleri varken bile Fb'ye gol atarlar .
İlk golü Fb atmalı , Eğer Es Kaza Fb ilk golü yerse maç biter .

Bu maçta Lille gol atar Fener Atar mı bilemem .
Guiza oynarsa Fener'in gol şansı olmaz .
:thumbup1:

Turu Lille Geçer diyorum .

defans'da lugano ve forvette moralli guiza ve savaşçı bi ortasaha bize kazanmak için yeter.
ilk maçda lille'i pohpohlayanları gördük
takımda hiç bişey yok

Leke'ye katıLıyorum.. F.Bahçe için goL gerekLi ancak kendiLerini yormadan önce goLü yememeye bakmaLı F.Bahçe.. Daha sonra goLü aramaLı..

şu durumda nasıL bir 11 kuruLacak merak etmekteyim..

voLkan

gökhan gönüL | Lugano | biLica | vederson

... | christian | emre | ...

aLex | semih​

şekLinde bir diziLişLe çıksa..ya da aLex önünde tek forvet semih daha mantıkLı gibi..buna rağmen sağ ve soL kanatta kimLer oynatıLacak tam bir muamma..oynaması muhtemeL oyuncuLar ya sakat ya da cezaLı..mehmet,uğur,aLi,özer sakatLar;santos cezaLı;gökhan ünaL kompLe yok..geriye oynayabiLecek bir dievid kaLıyor ki o da bunca zaman üstüne ne kadar performans gösterebiLir..

geriye kaLanLar da deniz,seLçuk,guiza ve bekir..bekir hariç diğer üçünü kumda oynatmam bana kaLsa..bu kadro LiLLe karşısında ne yapar pek umutLu değiLim şahsen..

şu durumda nasıL bir 11 kuruLacak merak etmekteyim..

voLkan

gökhan gönüL | Lugano | biLica | vederson

... | christian | emre | ...

aLex | semih​

şekLinde bir diziLişLe çıksa..ya da aLex önünde tek forvet semih daha mantıkLı gibi..buna rağmen sağ ve soL kanatta kimLer oynatıLacak tam bir muamma..oynaması muhtemeL oyuncuLar ya sakat ya da cezaLı..mehmet,uğur,aLi,özer sakatLar;santos cezaLı;gökhan ünaL kompLe yok..geriye oynayabiLecek bir dievid kaLıyor ki o da bunca zaman üstüne ne kadar performans gösterebiLir..

geriye kaLanLar da deniz,seLçuk,guiza ve bekir..bekir hariç diğer üçünü kumda oynatmam bana kaLsa..bu kadro LiLLe karşısında ne yapar pek umutLu değiLim şahsen..

Wederson da sakatLanmıs muhtemeL kadro su

VoLkan

Gökhan BiLica Lugano Deniz

Deivid Baroni SeLcuk Emre

ALex

Semih (Güiza)

Deivid ten başka sağ kanat oyuncumuz yok!
İyiLeşmiş nsL oynar artık biLmiyorum. .

Bu Maçtan Umutsuzum, Neden Mi? Fenerbahçe Bu LiLLe'yi Yenemez Mi Demek İstiyorsun DiyenLer OLacaktır, Hayır Fenerbahçe LiLLe'yi YenebiLir, Ancak ÖnemLi OLan Fener'in Maçı Kazanması DeğiL, Turu Geçmesi, Ne Demek Bu? Şu Demek, Fener Bu LiLLe'yi YenebiLir Ama 3-2, 4-3, 5-4 Gibi Bir GaLibiyette Bu Skor Fener'in Hiçbir İşine Yaramaz... Ki Maç Buna Benzer Bir SkorLa BitebiLir...

Ayrıca Bence En ÖnemLisi, Hafta Sonu Bursa İLe Oynanan Maçta Bursa'nın 2 Pozisyonu Var Maçta Ama Maçtan 3 GoL Atarak ÇıktıLar, LiLLe Bursa Gibi Maçta 2 Pozisyon BuLup Geçmez, LiLLe'in Bu Maçta ÖzeLLikLe Fenerbahçe'nin Bu Son Dönemdeki Berbat Defans BLoğuna Karşı Rahat En Az 5 Net GoL Pozisyonuna GirerLer, VoLkan Kevgir Gibi Her GeLeni İçeri ALıyor, 2 Pozisyonda 3 GoL Yiyen Bir KaLecinin LiLLe'in AtakLarını NasıL KarşıLayacağını Merak Ediyorum, Ayrıca Rakip LiLLe Tam Bir Kontra Takımı, İçerdeki İLk Maçta BeLki FazLa Kontraya ÇıkamadıLar ÖzeLLikLe Fenerbahçe'nin KontroLLü Oyunu Karşısında Ama Bu Kez Defansında BekLeyip Kontraya Çıkacak OLan Taraf LiLLe, Fenerbahçe Bu Maçta GoL İçin SaLdırmak Zorunda OLan Taraf, Ve Fener'in Kötü Savunması + Kötü Bir VoLkan İLe Bu Maç OLdukça Zor Geçecek...

2-1 AsLında AvantajLı Skor OLsa Da LiLLe'yi Bu Tur İçin Daha AvantajLı Görüyorum...

Fenerbahçe'ye BaşarıLar Ve BoL ŞansLar, Çünkü Turu GeçebiLmek İçin Bu Maçta Şansa Gerçekten De Çok İhtiyaçLarı OLacak...

Benim pek umudum yok.

Wedersonda sakatlanmış.

Takımda 10 eksik var.

Şans yok bu takımda her sene bi aksilik çıkıyo.

Fenerbahçe'de SağLam, KaLeci VoLkan Hariç 10 Oyuncu BuLunuyor. Daum Tek Deivid'i Yedek Bırakacağını AçıkLadı, Takım Tam Takır Eksik, Çok Büyük ŞanssızLık...

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Sakat futbolcuların çokluğu ve sarı kart cezalısı Andre Santos'un yokluğunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Lille karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:

Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih.

Geri