FB 0-0 GS [STSL - 9. Hafta - Tek BaşLık]

Sorun deil dai yaa.

Elbet bir gün Yenilecek veya berabere kalınacaktı.Kısmet buguneymiş.

Bırak sevinsin adamlar.

Fenerbahçe Cumhuriyetinin saltanatlığı bitti diyenler de o kadar abartmasın.

BErabere kaldınız alt tarafı.

Ne zaman gelir yenersiniz o zaman konuşursunuz.

Ama sizleride anlıyorum o yüzden hoş karşılıyorum =)

Beraberlik normal bir sonuç

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman 0-0 berabere biten Galatasaray maçının sonrasında açıklamalarda bulundu.

11858140.jpg

İşte Kocaman'ın açıklamaları; "İlk olarak şunu söylemek istiyorum rakibimiz bizden öndeydi.Galatasaray oyununu hatalarımızın üzerine kurdu. Açık yerlerini kapattı. Alex ve Stoch'u Dia'yı fazla oynatmadılar. Kalelerine gitmemizi engellediler. İlk yarı oyunu geniş alanlara yayamadık. Onlar ilk yarıda daha iyiydi. İkinci yarı aynı şekilde başladık ama Galatasaray kalesine daha fazla gittik. Galibiyet için gerekli pozisyonları zorladık ama üretken hale gelmedi. Futbolda ilginç planlar yoktur. Bizim yapmaya çalıştığımız Alex'i daha fazla topla buluşturmak istememizdi. Ancak Galatasaray bu bağlantıyı kesti ve savunmanın üzerinde daha fazla baskı kurdu. İkinci yarıda Alex daha fazla top almaya başladı. Bu da daha fazla kaleye gitmemizi sağladı. Maç oyuna uygun bir sonuçla bitti."

rezalet oyun. anadolu klüplerine 2-3 maç oynanması gereken şekilde oynanınca rakibi küçümsersen bu beraberliğe üzülmüş gibi yaparsın soyunma odasına giderken. ama aslında yemediğin pino'nun 2 neill'ın 1 golüne sevinirsin

Rakibimize saygımız sonsuz

Fenerbahçe takım kaptanı Alex de Souza, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından, “İki takım da birbirlerinin stratejilerinden sıyrılamadı” dedi.

Alex, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, iki takımın da göze hoş gelen bir futbol ortaya koyamadıklarını kaydetti.

11858201.jpg

Galatasaray'ın planlarını, daha çok kendilerinin hatalarından yararlanma üzerine kurduğunu ve karşılaşmanın bazı anlarında tehlikeli olabildiklerini kaydeden Alex, şöyle konuştu: “Planladıklarımızı yapamadık. Favori olarak gösterilen taraf bizdik ama biz futbolcular olarak bunu böyle görmüyorduk. Bu basında yazılan şeylerdi. Futbolcular olarak Galatasaray maçlarının her zaman zor karşılaşmalar olduğunu biliyorduk. İki takım oyuncuları içinde yaşayabilecekleri en büyük maçlar bu maçlar. Son 10 senedir Kadıköy'de tüm maçları kazanmış olsak da rakibimize saygımız sonsuz şekilde var. İki takım da birbirlerinin stratejilerinden sıyrılamadı. Galatasaray daha fazla bizim hatalarımız üzerine oynadı ve hatamız üzerine oynadığı anlarda bir şeyler yarattı ama sonuç böyle oldu.”​

67784_454559623885_146677418885_5313231_6134766_n.jpg

:durdurun :clap :clap :clap Helal lan size :clap :clap :clap :durdurun

Aykut sorunu uzakta aramasın söledıklerının arasında cevabı var zaten tek adam ve macın kaderı alex alex oynayınca maç kesik gidiyor orta saha cokuyor ee bırde buna her zaman oynamayan topuz eklenınce orta saha sıfırlanıyor sag kanadın sol kanadın ıyı olsa ne yazar orta sahanda bı kosan emren var oda robot degılya cabuk yoruluyor.... bu pencereden baksa anlıcak ama onda o kafa nerde bedavaya berabere kaldık baska bısı degıL...

Derbi için yaptığım tahmin (2-1)-(1-2)

2-1 biter ama kim alır bilmiyorum demiştim berabere bitti

0-0 değilde 2-2 yada 3-3 bitse idi daha güzel bir maç olurdu

Şu unutulmamalıdır ki

Galatasaray sız Fenerbahçe nin

Fenerbahçe siz Galatasaray ın kıymeti olmaz

Geri