FB 0-0 GS [STSL - 9. Hafta - Tek BaşLık]

Kardeş takım bunlar kanka unuttunmu

Biri Kadıköyden aldığı beraberliğe 1 hafta sevinir biride 20.yy dan beri yenme hayaliyle yatar kalkar :lol:

GS liden çok Beşiktaşlı var konuda

Zaten hiçbişeye inanmazsınız.Herkez yalan siz doğrusunuz bir tek :D

9 kişilik portodan 3 yiyince böyle oluyo demekki :lol:

haklı olmak böyle bişey :):)

kadıköyden çıkamazlar =)
Kaç sene oldu ben sayamıyorum artık:)

Sen rahat ol başkan basın ne derse desin o gün o stad muhteşem olacak.

Pazar olsada maça gitsek ya =)

Konular Birleştirildi.

Maç ile ilgili ayrı konu açmayın. .

walla konu bence maç konusundan baska herseye benzedi gibime gelio :D bu maçta alex oynamasın kesin alırız alex varsa yandık

Pıerre van hooıjdonk derbi için türkiye'de

PIERRE VAN HOOIJDONK DERBİ İÇİN TÜRKİYE'DE

Bu arada, Fenerbahçe'nin efsane yıldızı Pierre van Hooijdonk da Pazar günü oynanacak büyük Fenerbahçe- Galatasaray derbisini yorumlamak üzere yayıncı kuruluşta görev almak üzere Türkiye'ye geliyor.​

sabırsızlıkla bekliyorum bu maçı çok fena olacaklar.. :thumbup:

#Yazdığınız özel isimlere dikkat edin.
#Kışkırtıcı mesajlar atmamaya özen gösterin.
Burası Fenerbahçe bölümü diye istediğiniz türden hakaretler edip isimleri çarpıtamazsınız.
Uyarım herkes içindir.Aksi halde bu tür atılan mesajlarınız silinir.

Fb takımı son haftalarda formda ve bayağı toparlanmış gözüküyor.Öte yandan Gs de de Hagi nin gelmesiyle futbolcularda bir moral artışı olacaktır. Kewel ve Baros kadroda yok ama diğer oyuncularda Hagi için ellerinden geleni yapacaktır eminim. Herşeye rağmen ibre Fb den yana. Kıran kırana bir maç bekliyorum. Tahminim 2-1 Fb alacaktır.Güzel futbol seyerederiz inş.

İşte Fener'in derbi 11'i

Galatasaray'ın yaşadığı teknik direktör sorununa ve Arda gibi, Baros gibi yıldız isimlerin sakatlığına aldırmadan ciddi bir şekilde derbiye hazırlanan Fenerbahçe'de rehavet yok.

fb-gs-derbi1-28156_501.jpg

Teknik heyet hafta başından beri tedbiri elden bırakmazken, futbolcular da maçın öneminin farkında olduğunu yaptıkları açıklamalarla gösterdiler.

Teknik direktör Aykut Kocaman ise "fark" beklentilerine kulaklarını tıkadı ve elinde sonuca gidebilecek güçlü bir kadro olmasına rağmen, özellikle yeni transferlere bu maçın önemini anlatıyor. 'Üç puan benim olsun, skor isterse 1-0 olsun' diyecek kadar da temkinli yaklaşıyor.

KOCAMAN'IN ALEX KARARSIZLIĞI

Öte yandan Konyaspor maçını kazanan kadroyu bozmak istemeyen Aykut Kocaman'ın derbi öncesi Alex için kararsızlık yaşadığı öğrenildi. Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan kaptanın, hafta içinde grip olması nedeniyle derbide forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu. Dün ilk kez takımla çalışan Alex'in durumu hakkındaki karar maç günü belli olacak.

Fenerbahçe'de Selçuk Şahin, Özer Hurmacı ve Guiza'nın sakatlıkları sürerken, Galatasaray derbisine çıkacak muhtemel 11 şöyle: Volkan, Gökhan-Lugano-Yobo-Caner, Mehmet Topuz-Emre Belözoğlu, Dia-Alex (Semih)-Stoch-Niang

Alex oynar.

Kararsızlık hikaye.

тнєĵøкєя;5189095' Alıntı:
Büyük gün. saat 7 ye geLmez smdi : )

Gelir gelir sıkmayın canınızı.

O değilde birisi yorumlarımı silmiş ama birşey demiyorum o arkadaşa :lol:

Akşam ola hayrola =)

son 5 saat sanki bayram var akşam hehe:D fena yapıcaz :D

3660 gün sonra gelen 1 puan =)

Bir beraberliğe bu kadarmı sevinilir :lol:

Neyse sağlık olsun.Sonuçta yenilmedik.

Nice 11 senelere :lol: