FB 0-0 GS [STSL - 9. Hafta - Tek BaşLık]

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0

Büyük Fenerbahçe Taraftarı,

24 Ekim 2010 Pazar günü, kendi sahamızda ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz Galatasaray ile son derece önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmanın bir derbi olması tabidir ki önemini ve değerini arttırmaktadır. Ancak bunun ötesinde lige arzulamadığımız şekilde başlayan takımımızın son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçların anlam kazanması ve kaybedilen avantajın yeniden sağlanması açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu açıdan bakıldığında, saha ve seyirci avantajı ile oynayacağımız bu maç, uzun lig yarışının sonunda şampiyonluğa varılması için kazanılması gereken de bir maçtır.

Son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlarla doğru orantılı olarak değişen bakış açılarıyla, bizi şimdiden "galip" ilan eden basın yayın organlarının yarattığı havaya rağmen, takımımız, rehavete kapılmadan çalışmalarını sürdürmeli, armamızın hakkını vermek için sahaya terini dökmelidir.

Bizler, bu bakış açısıyla futbolcularımızın ve teknik ekibimizin derbiye yüksek motivasyon ve konsantrasyonla hazırlanmaları için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız da aynı ciddiyetle, Konyaspor maçının hemen ardından bu önemli karşılaşmaya odaklanmışlardır; bu maçın sahada ter dökmeden, mücadele etmeden kazanılmayacağının bilincindedirler.

Hiçbir maçın oynanmadan kazanılması mümkün değildir; rakip kim olursa olsun galibiyet hiçbir zaman kesin değildir. Galatasaray’la 100 yılı aşan ezeli rekabetimiz süresince de sonuç, 90 dakika sonunda belirlenmiş, rakibi küçümseyen taraf galibiyetten uzak kalmıştır. Ancak ev sahibi ekip, saha ve taraftar desteğiyle galibiyete bir adım daha yakın olmuştur. Bunun bilinciyle taraftarımızdan beklentimiz, bu maçı daha önce rakibimize karşı kazanarak şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçlardan biri gibi görmesi, stadımızdaki atmosferin o maçlarda olduğu gibi oluşmasına katkıda bulunmasıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun değişen kuralları ve uygulamaları taraftarımızca son derece iyi bilinmektedir. Sahaya, müsabaka hakemine ve rakip futbolculara yapılan müdahaleler müsabaka sonucuna etkili olabilecek şekilde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından değerlendirilebilmektedir. Maç günü çubuklu formamız ile stadımızda takımımız lehine yaratacağınız atmosferle takımımız sizleri gururlandıracak bir mücadele örneği sergileyecektir.

Bu forma, ona gönül veren sporcuların onun uğrunda akıttığı terle kutsanmış olup, onun için terlerini sonuna kadar dökenler taraftarlarımızın gücünü daima arkalarında hissetmiştir. Taraftarımızın emsalsiz desteği ve gücü, bizi başarıdan başarıya taşımıştır. Bir kere daha bu güç harekete geçecek ve takımımız onları destekleyenlerin saygısını kazanacak bir mücadele sergileyecektir.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Pirates Of The KadıKöy

24 ekimde sinemalarda =)

.......

bu maçta burnuma kötü kokular gelio ama hadi hayırlısı 6-0 ı hatırlar gıbı oldum :D

FB - GS [STSL - 9. Hafta - Tek BaşLık]

Fenerbahçe derbi hazırlıklarını sürdürürken, Alex ve Selçuk takımdan ayrı çalıştı.

Alex takımdan ayrı çalıştı Fenerbahçe, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde saat 11.00'de başlayan ve ilk 45 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, dayanıklılık ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti.

Ardından 3 ayrı grupla 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştiren sarı-lacivertli futbolcular, dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Tedavisini ülkesinde sürdüren Daniel Güiza, sol ayağından ameliyat olmak için Almanya'ya giden Özer Hurmacı, U19 Milli Takımı'nda yer alan Gökay Iravul, Okan Alkan ve Berk Elitez antrenmanda yer almazken, tedavisi süren Selçuk Şahin ile Alex de Souza ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamdı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın yapacağı basına kapalı antrenmanla devam edecek

Dev maça ilk post benim olsun...

Üst biter diyorum başka da bi şey demiyorum. bol gollü maç olur, çok atan kazanır.

Büyük Fenerbahçemin çok atan taraf olması dileklerimle..İnşallah zevkli, heyecanlı, güzel futbol oynanan bir derbi maçı olur..

Nacizane skor tahminim : FB 4 - GS 2

Fenerbahçe her zaman olduğu gibi g.s'yi devircektir bu kez daha da rahat olcak.
4-1 fenerbahçe

Ne olur çok gol atmayın!

Sarı-Kırmızılı bir taraftar Fenerli oyunculara bu şekilde seslendi! Gökhan Gönül yanıt verdi.

Fenerbahçeli futbolcular, Ataşehir’de bir açılışa katılırken törene derbi ile ilgili yapılan diyalog damgasını vurdu...

Sarı-Lacivertli futbolcular Emre, Uğur, Gökhan Ünal, Gökhan Gönül, Bekir ve İlhan, Batı Ataşehir’deki Kavalye Cafe’nin açılışına katıldı. Emre, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdemile birlikte açılış kurdelesini kesti. Bu arada bir Galatasaraylı taraftarın Sarı-Lacivertli futbolculardan yaptığı istek ise güne damgasını vurdu. Genelde tören boyunca Fenerbahçeli oyuncular derbi ile ilgili soruları yanıtlamaktan kaçındı. Ancak bir taraftarın futbolcuların yanına gelerek, “Ben G.Saraylıyım. Ne olur bu hafta çok gol atmayın’’ demesi üzerine Gökhan Gönül, gülerek, “Tamam’’ yanıtını vermek zorunda kaldı.

Kaynak

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Koptum valla herkesin içine işlemiş FENERBAHÇE korkusu

gökhan kandırmış kızcağızı hehe:D

66384_451538758964_196552713964_5323443_6110275_n.jpg

Sizin gibi beraberliğe 1 hafta sevinmiyolar oğlum :lol:

Gerçi onlar berabere kalsa resmi tatil ilan ederler o günü :D

ondan mı bu fenerbahce ligin en cok gol atan takımı gelene 4 gidene 4 atıyoruz

La artık yensin bu gese.

Sıkıldım ben bu işden zevki kalmadı bu işin. :lol:

O her kimse takımdan bir futbolcu sorun bakalım bilecek mi?

Kötü gününde yanında olan taraftar kadar,Ali sami Yen deyince forvet mi diyen bir taraftar kitlemizde var malesef :S

Bir grup Gs taraftarı üfürükçü hocanın evinden çıkarken görülmüş. Dikkat edin Gs kara büyü yapacak :)

Geri