Fatih Terim Görevi Bıraktı!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Ben kalmasından yanayım. Bu takıma istikrar lazım. O giderse kim gelecek. Büyük ihtimalle yabancı bir hoca. kimin ekmeğine bal sürülecek bi düşünün. Türkiyede hocamı yok diyeceksiniz maalesef yok. Terim dışında dişli bir hoca yok. Bu takıma kim gelirse gelsin birilerinin kuklası olacaktır. ilk mağlubiyette arkasında duracak kimseyi bulamayacaktır.Bir çoğuda ilk maçta bavulunu toplayıp gidecektir.Yabancı gelirse belki biraz daha uzun kalır ama yerli gelirse Hoza furyasına devam.

Ohh şükürler olsun. Çarşamba günü tarihi bir gün .. Terim'in işgalinden kurtulduğumuz gün

iki üç maç önce istifa etseydi şimdi miLLi takım dünya kupasına gidiyor oLacaktı
neyse zararın neresinden dönüLürse kardır
en azından 2012 'yi kaçırmayız

Artık BırakmaLı, Çok Basit MaçLarı Kaybettik, ELbette Bunun BaşarısızLığı Fatih Hocaya Aittir.

.

Ben terime bunu yakıştıramadım.. 200 küsür binliralık bir aylığı nasıl bıraktı... Daha 2012 ye kadar ülke kaynaklarını sömürür diye düşünüyordum

istifa etmene gerek yoktu be terim federasyon ankarayı düşürdü gündem o şuan bizim kimse hatırlamaz bile 2010 a gitmediğimizi.
federasyona külfetin yoktu sen istifa edince federasyonda sıkıntıa girecek şimdi maliyetin sıfır federasyona galatasaraylıların olay çıkarttığı her maçta rakip takıma ceza kesiliyor paranı onlardan çıkarıyorlardı

İsabet Olmuş :goz:

MükemmeL haber inş bu son istifası oLur. . .
Birkaç yıL sonra tekrar getirmezLer. . .

En doğrusu...

Avrupa Şampiyonasından itibaren en az 30 kere yazdım

DEFOL !
DEFOL !
DEFOL !
DEFOL !
DEFOL !
DEFOL !
DEFOL !
DEFOL !

Yeter bıktık artık senin Artiz tavırlarından .
Günün en formda Futbolcularını Kadroya almazsın !
Fatik Tekke - Gökdeniz ikilisini Kafana uymuyor diye Kadroya almazsın .
Zamanın Bitik ismi Emre'yi yedek kulübesinde oturtup 13-15 kişiyle maça çıkarsın
( 11 kişi hariç hepsi sakat kulübede oturur )
Zamanın en formda ismi Yıldıray'ı kadroya almazsın !

EeeE sonra ben İmparatorum , Ben şansa inanmam , Ben Mucizeye inanmam Dersin ;
Estonya'nın Bosna'dan Puan Alıp , İspanya'nın Bosna'yı yenmesini Beklersin
( Bana göre Bunu beklemek en iyimser şekilde Saflıktır - Daha beterini yazmıyım )
Bunlar gerçekleşse işte Mucize olurdu .
Şans olurdu .

Avrupa kupasındaki Balın burda tutmadı Terim .
Takımı günden güne batırdın .
Hiçbir Halt yapmadın .

DEFOL Terim sen git Mersin İdman Yurdu'nu çalıştır .
Hem memleketinede yakın .
Canın sıkıldıkça Baba Ocağına gider nefes alırsın !

ßırak Gari ancak adın mevcut baska icraat yok

Emekli olması lazım artik , fatih terim deviri bitti .....

Off Kötü oldu :S Yerine Lucescu Ya da Hiddink ( Hiddink in sözleşmesi bitecek ) alınması lzm

geç bile kaldı.!!!!

Çok Teşekkürler Fatih Hocam...Az Sall Bu Takımı Daaa... :)

Geri