Hehe , Alınmışsın bakıyorum Aysar efendi. Alınmalısın da. Doğrular bazen alındırabiliyor insanı
Sanki sizler barışçıl diğerleri savaşçı gibi tavır takınıyorsunuz. Kimse istemiyor savaş bu ülkede, eğer dediğin gibi barışçıl olmasaydık ; Çoktan ırağa bizde girmiştik. Çoooktan ermenisstana saldırmıştık v.b. Sizin BARIŞÇILLIĞINIZ korkaklıktan kaynaklanıyor olmasın
Biz diyoruz ki, yada kendi adıma konuşayım , Ben diyorum ki: Savaş kötü bir şeydir, Allah kimseye savaş acısını tattrımasın. Ancak kapımıza dayandığı zamanda mecburuz savaşmaya. Bunun içinde nasıl savaşılacağını öğrenmemiz gerekli.
He; TSK nın sistemi askerlik % 100 doğru mu, elbette hayır, ancak sistemin eksik olması başka, barışçıllık adı altında yeri geldiğinde savaştan kaçmak başka
Ayrıca Biz Analarımız, bacılarımız, kızkardeşlerimiz işin savaşıyoruz. Sen savaşma olsun varsın, silah alma sen eline. Eğer bu Vatan topraklarında iseler; Biz senin o yüce Varlık olan; Anneni de, bacılarını da, kızkardeşlerini de koruruz merak etme ( Bak bu hakaret değil ona göre, ciddi ciddi söylüyorum. Sakın Yanlış anlama burayı üzülürüm. Kesinlike ciddi söyledim burayı).
Şunu da unutma sakın; zorunda kalınca değil tabancayı , elinde 8 cm lik çakıyla bile savaşabiliyor insan ( Allah o günleri göstermesin ).