Farklı olmak adına para ödüyorum !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

AR4xL9P6Uv.jpg

Güzel popçu Gülşen yeni imajını anlattı...

Yeni albümü için imaj değiştiren ve yeni imajıyla büyük beğeni toplayan güzel popçu Gülşen, Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy'de bir balıkçıda görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte balık yerken görüntülendiğini fark eden Gülşen panik yapmadı ve sakince yemeğini yemeye devam etti.

Çok geçmeden mekandan arkadaşlarıyla birlikte çıkan güzel popçu Gülşen uzun süredir hamsi yemediğini ve bir Karadenizli olarak hamsiyi çok sevdiğini açıkladı. Spor kıyafetleriyle dikkat çeken Gülşen yoğun konserlerin ardından dinlendiğini ve kendisine zaman ayırdığını da sözlerine eklerken; geçtiğimiz günlerde saçının Lady Gaga'ya benzetilmesiyle ilgili, "İnsanlar eleştiri yapma konusunda zayıf kalıyorlar. Son yıllarda tek eleştiri çeşidi olarak Lady Gaga'nın ismi geçiyor. Benzetilmek beni üzmüyor ancak, insanlar hep aynı kadını baz alarak birilerini ona benzetmeye çalışıyorlar. İşime saygı duyuyorum ve Türkiye'nin en önemli yaratıcı isimleriyle çalışıyorum. Bir başkasının yaptığı birşeyi taklit edecek kadar amatör değilim. Yaratıcı ekip arkadaşlarıma farklılık adına para ödüyorum. Bir başkasından çalıp bana uyarlayacak bir ekiple zaten çalışmam. Özgün, kendime yakışan trendleri takip ediyorum ve projelerime yansıtıyorum" dedi.

Lady Gaga'ya benzemek için para vermem!

İki saat süren yemeğin ardından mekan çıkışında gazetecilerle sohbet eden seksi popçu, 'Bir Karadenizli olarak benim için hamsinin yerini hiçbir şey tutmaz' dedi. Bir gazetecinin 'Güzel bir kadın olmanıza rağmen neden sevgiliniz yok?' sorusuna, 'Bunun güzellikle bir ilgisi yok. Seçimlerimle ilgili bir durum. Ben böyle çok memnunum. İşimle yaşıyorum' diye yanıt veren popçu; Lady Gaga'ya benzetilmesini ise şöyle değerlendirdi: Ben amatör değilim. Türkiye'nin en yaratıcı insanlarıyla çalışıyorum.

Beni başkasına benzetmeye çalışsalar, neden onlara para vereyim ki?

Sözlerine "Markayım diyemem bu anlamda ancak beni seven, takip eden fanlarımın benim hakkımda ne düşündüğünü önemsiyorum. Kendimi övmeyi sevmiyorum" diyerek devam etti. Balıkçıdan çıkıp evinin yolunu tutacağını da açıklayan Gülşen, "Eve gidip uyuyacağım, uyku vaktim geldi" dedi ve arkadaşlarının da içinde olduğu aracına binerek mekandan ayrıldı.

jZGVGvrSaz.jpg

awTVtn0w91.jpg

O5dJvoSG0m.jpg

Geri