Far Cry + Crack [HH Up] [US&RS] Crysis'in yapımcıLarından Başka Bir Efsane!

Oyun için teşekkürler indirmye başlıyorum Türkçe yama çalışıyormu oyunda acaba

Güzel oyun ve çalışıyor az önce bitti kurulumu emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim
türkçe yaması da var içinde sadece sesli konuşmalar haricinde oyun içindeki yazılar türkçe
ayrıca docs_10_133 bu pach tı da kurarsanız hileler çalışmıyor oyun zor hilesiz zaman alır

19 uncu part arızalı

karma 19 uncu part açılmıyoır yani download olmuyor yardım pls

çok teşekkür ederim paylaşım için sağol

:melekmerhaba arkadaşlar bişey sorucam da ama bu oyunla alakalı değil PVP Client'inin Linkini verebilirmisiniz aradım ama bulamadım

yeni basladım oynamaya crysis kadar olama ama onun güzel oyun sesleri cok güzel ayarlamıslar cysis i bilgisayarınız kldırmıyosa bu oyun size crysis hakkında deneyım kazandırabılır

1. sayfada oyun resmindeki adam davut güloğlu na benziyo

ciritical extion die bişi cıkıo oyun acarkn we acılmıyor akardeş yarıdm edeilrimisin ?? çözümünü bulana +r3p

slm

cd 2 sorunu yaşayanlar 1. part birdaha indirsin bendede aynı sorun vardı şimdi hallettim

bu oyunu 3 kere bıtırdım sımdı 4 uncuyu oynuyorum hastasıyım bunun ustune oyun yok elıne saglık

ARKADAŞLAR kurulum yapamaya başlarken serial istiyor
rica etsem serialini yazarmısınız 2 saattir nette arıyorum bulamadım

arkadaşım oyunu kuramıyorum .linkler sağlam partların hepsini indirdim .sorun yok ama oyunu kuramadım yardımcı olursan sevinirim

herkes eline sağlık diyorda bilader bende yükledim oyunu kurmak mümkün değil .türkçesi çalışmıyor.yardımcı olursan sevinirim bu 2 inci mesaj oyun 20 inci sayfadaydı .cevap alamadım. lütfen acil yardım .2 gb boşa gitmesin artı 12 saat uğraştım

Geri