Far Cry + Crack [HH Up] [US&RS] Crysis'in yapımcıLarından Başka Bir Efsane!

ßen ßu oyunu yukLedim Kurdum Oynuyorum Hatta formatLadim ßidaha Kurdum yine oynuyorum iSYan ßöLümündeyim ßi gecemedim Koca Koca adamLaRI :D ßirde Karma' ya teşekkür etmeyi Unutmuşum :)) tŞKLer KarMa ßu iŞi en iyi YapaNSIN diyorum ßaşka Söz ßuLamiyorumki en çok istedigim Oyundu cdsi ßiLe yoktu Koskoca iSTanbuL'da iSTanßuL istanßuL oLaLi ßöyLe Oyun Görmedi :D

crc şifre hatası dedi..

ha bide 16 . 17. 19 partlar 97.657 mb değil..

doğrumu indi..

BU PARTLARI YENİDEN İNDİRİYORUM..

teşekkürler gerçekten güzel bir oyun

şu an itibari ilen yüklemeye başlamış bulunmaktayım...

ilerleyen dakikalarda sorun olmazsa 10 dakka sonra ilk mermiyi atmayı planlıyorum :)

bismillah...:hhmanD

us bırakıp netload gecsen cok super olcak karma bızde bu ıskenceyı yasamak zorunda kalmıycaz

karma! cd2 istiyor tıklayınca devam etmiyor. isoları cd ye yazdırıp aynı dosyaya atsam işimi görür mü. yoksa ne yapmalıyım. çözüm lütfen....

karma! cd2 istiyor tıklayınca devam etmiyor. isoları cd ye yazdırıp aynı dosyaya atsam işimi görür mü. yoksa ne yapmalıyım. çözüm lütfen....

YAPMAN GEREKEN ŞU ;

TÜM PARTARI İNDİRDİĞİN YERDE RAR'DAN ÇIKARTIYORSUNYA...

ÇIKTIKTAN SONRA FARCRAY CD2 , FARCRAY CD3 VAR RAR DOSYASI , ONLARIDA ORAYA ÇIKARTIYORSUN.. SONRADA YÜKLEMEYE DEVAM... ANLAŞILDI..

SONRA ZATEN CD3 TE ÇIKAN EK DOSYALAR SANA BİŞELER ANLATIYOR.. OKURSUN UYGULAMAK İSTRERSEN UYGULARSIN...

ŞİMDİ BEN OYUNU PROBLEMSİZ KURDUM YÜKLEMESİNİDE AYARLARINIDA YAPTIM FAKAT ŞÖLE BİR KONTROLSÜZLÜK YAŞADIM FAREM İLE KONTROL EDEMEDİM.. ÇOK HIZLI SAĞA SOLA KAYIYOR NİŞAN ALMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM... TABİ ALAMAYINCA NANAYI YİYORUM...

ZATEN OYUN ÖZETİ ŞÖYLE ;

GÖREVLERİN ZORLU OLMADIĞI AMA GÖREVİ YERİNE GETİRMEK İÇİN YAPILANLARIN ZORLULUĞU..

HADİ SİZE BAŞARILAR...

Karma abi sende farcryın ek paket oyunları var mı googlede baktım biraz hep xbox için vermişler pc için olanı lazım bana youtube kapanmadan önce izlemiştim ek paket filmini far cryın devam oyunu. Abi bulursan upshareleyiver ya:)

Şu Far Cryın tadına bakamadığın için ben senden çok üzülüyorum arkadaşım hala kuramamışsın oyunu. Bak hala kuramıyorsan git cdini filan almaya çalış bence o kadar insan kurduk oynadık sen hala menüsünü göremedin :vur

geç dalganı chemical... sende de benimki gibi bir bilgisayar olsa sen de çıldırırsın. oyunu oynayacak kadar özellikler fazlasıyla mevcut ama şu işletim sistemimin ara sıra problem çıkarması cd ve dvd sürücülerin ara sıra okuma problemi yaşatması ve cabası....ne bileyim yine benim bilgisayardan mı kaynaklanıyor anlayamadım...ama dediğin gibi cd sını alayım. haklısın ....

Ben seninle dalga geçmedim inan oyunu oynayabilmeni senden çok istiyorum. Format atıp tekrar yüklesen?O da olmazsa Half Life 2 The Orange Box u yükle harika bir oyun tavsiye ederim...

kardes bu oyunu defalarca oynadım hale bıkmadım yenıden oynuyorum oyun super turkler yapdımı tam yapar bunuda turkler yapdı bılıyorsunuz oynamayan arkadslar varsa tavsıye ederım super bır oyun

Geri