Far Cry + Crack [HH Up] [US&RS] Crysis'in yapımcıLarından Başka Bir Efsane!

Aslında tam olarak Türkler yapmadı ama yapımcı olmaları bile güzel birşey Far Cryla başladılar Crysisle devam ediyorlar... Ve daha nicesi gelecek :)

sistemi yeniledim ya daha kimse beni durduramaz... bütün oyunları indirecem. rapid üyeliğide aldım üç aylık. sömür sömüre bildiğin kadar

TEŞEKKÜRLER KARMA. TAKİPÇİNİM...

YAPMAN GEREKEN ŞU ;

TÜM PARTARI İNDİRDİĞİN YERDE RAR'DAN ÇIKARTIYORSUNYA...

ÇIKTIKTAN SONRA FARCRAY CD2 , FARCRAY CD3 VAR RAR DOSYASI , ONLARIDA ORAYA ÇIKARTIYORSUN.. SONRADA YÜKLEMEYE DEVAM... ANLAŞILDI..

SONRA ZATEN CD3 TE ÇIKAN EK DOSYALAR SANA BİŞELER ANLATIYOR.. OKURSUN UYGULAMAK İSTRERSEN UYGULARSIN...

ŞİMDİ BEN OYUNU PROBLEMSİZ KURDUM YÜKLEMESİNİDE AYARLARINIDA YAPTIM FAKAT ŞÖLE BİR KONTROLSÜZLÜK YAŞADIM FAREM İLE KONTROL EDEMEDİM.. ÇOK HIZLI SAĞA SOLA KAYIYOR NİŞAN ALMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM... TABİ ALAMAYINCA NANAYI YİYORUM...

ZATEN OYUN ÖZETİ ŞÖYLE ;

GÖREVLERİN ZORLU OLMADIĞI AMA GÖREVİ YERİNE GETİRMEK İÇİN YAPILANLARIN ZORLULUĞU..

HADİ SİZE BAŞARILAR...

oh beee saolasın arkadaşım..meğer nekadar kolaymış..aynen söylediğin gibi yaptım canavar gibi çalışıo...iyi çalışmalar..

karma tesekkurler upload icin
yukledim cok guzel calisiyor, cok guzel bir oyun ;)

arkadaşlar bu oyun vistayla uyumlumu ve kurarken daemon tools gereklimi çünkü daemon tools vistayla uyumlu degilmiş galiba uyumlu degilse baska nasıl kurabilirim acaba arkadaslar kusura bakmayın fazla bu işlerden anlamiomda :d yardımcı olursanız sevinirim

daemon tools VİSTAMDA KULLANDIM.AYRICA oyun vista da problem çıkarmaz indirme linkinde de var.

teşekkürler karma....
03.05.2008 itibari ile 23.40 ta partları tamamlayıp kurdum sorunsuz.
crysis kadar yüksek kalite beklemeyin daha basit grafik geçeklik vs.
delta tüm serilerinden iyidir....vista....

KARMA kardeş part4 bi bakar mısın? bende inmiyor da.

kardeş oyunu sorunsuz indirdim sorunsuzda yükledim crack işlemlerini felanda yaptım oyunu açıyorum ekrana resim gelio hata werio hata şu:
CRITICAL ERROR: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml. You're probably running the executable from the wrong working folder.
die hata werio tama diyince oyundan atıo dedim kurarken mi bişey oldu die sildim tekrar yükledim gene aynı hatayı veriyo bu soruna bi bakarsan sevinirim
paylaşım için saol çok güzel bi oyun we güzel bi paylaşım bide soruna çözüm olursa daha ii olur^

çözüm için yardım eder misin karma kardeş çünkü hemen oynamak istiorum oyunu şimdiden saol

kardeş 2 gündür sizden cvp bekliorum hala bi ses yok maden upload ettiniz bizde bi sorunla karşılaştık o sorunu çözmek için yardım edin

yha arkakadaşlar bn bu oyunu sorunsuz oynuyorum ama başlangıçtaki yeri geçemedim lütfen yardım edin...

arkadaslar oyun gayet saglam ,

setup a tiklayin cd 2 isteyince farcray 2 isimli .iso dosyasını daemon tools la kurun

3 ü isteyincede ayni islemi yapin ve crack islemini bitirin oynayin ..

tsk ler karma

teşekkürler güzel oyun, en azından crysis kadar makineyi kasmıyor.

Geri