Far Cry + Crack [HH Up] [US&RS] Crysis'in yapımcıLarından Başka Bir Efsane!

crc yanlış parola hatası veriyor part 3 de he birde dosyanın boyutu 95.3 Mb 3 defa yeniden indirdim aynı hatayı alıyorum bir ilgilenseniz...

Dostum yüzlerce kez indiriLdi hiç sorun cıkmadı.. eksik iniyordur büyük ihtimaL Upshare ise bazen yapiyor öyLe sorun rapidden indir birde aynı partı..son part haric bütün partLarın boyutLarının aynı olup oLmadıqını kontroL et..

ya arkadaşlar 3.souyom ama hala birisi cevap vermedi!!! lütfen bi bakın.bu oyunda joystick desteği varmı?????? birisi cevap versin artık...

Karma Repidden indirdim 3 partı 3 kere indirdim ama olmadı hep acarken 3 partta crc hatası aldım

yav helal olsun öldüm artık googlweden aramaktan....

Arkadaşlar linklerde sorun yok ben indirdim kurdum oynadım bitirdim...ama pce format attık yine indiricem yine oynayacam yine bitiricem :) Teşekkürler Karma sensiz bu forumda durmam ben :)

karma kardeş ellerine sağlık. bir de bu oyunun kurulumunu anlatırsan sevinirim.

ya bunun ek paketi çıkmış Far Cry Instincts Predator diye. KaRma Pc için varsa uploadlar mısın googleden aradım hep xbox360 için koymuslar...Bir de yakında Far Cry 2 çıkıcakmış :D gerçi benim 512 ram var pc kaldırmaz ama inşallah kaldırır diyeyim :)

KaRma eğer elinde varsa Far Cryın ek paketini uploadlar mısın?

eline saglık dostum harikasın senin oyunlar super oluyo :)

ellerine sağlık usta
bu da crysis gibi full türkçe mi¿

dostum yaf oyunu yukledim oynamaya basladım grafikler gercekten super hic bole bi oyun gormemistim cok gercekci eline emegine saglık ....:):)

yahu nasıl yüklediniz. direkt yükleniyor mu? iso yazıyor onları cd mi yapacağız. bir kişide cevap versin ya...

ya rarları açınca farcry cd2 ve cd 3 deki ıso dosyalarını "FarCryAutoCD" nerdeyse oradaki dosyaya koy. sonra FarCryAutoCD i aç ınstall de kur ben öyle yaptım kurdum sora crack dosyasında denilenleri yap biter:)
aynen böyle olucak

farcrykurulum.jpg

arkadaşlar sistem gereksinimlerinde 64 mb ekran kartı diyor acaba deniyen var mı ben laptopta oynamak istiyorum boşa indirmiim :)

chemical kardeş dediklerini yaptım ama yine de cd2 yi istiyor. bu problemi nasıl aşacağız?

chemical kardeş dediklerini yaptım ama yine de cd2 yi istiyor. bu problemi nasıl aşacağız?

cd 2 nin yerini gösterceksin orda yanlış hatırlamıyosam 3 tane olması lazım cd 2 ardından da cd-3 ün yerini göster sorun hallolur :victory

Setup tıklayınca otomatik olarak okuması lazım onları...Baya uzun sürüyor ama kurması :D

çok güzel bir oyun. emeğine ve yüreğine sağlık dostum.. ama bu oyunun hilelerini nasıl aktif hala getireceğimi bir bilen varsa bana anlatırmı ? bütün hile modlarını denedim ama yinede olmadı.. yardım lütfenn

isoları nero da yazdırıp o şekilde dosyaya yapıştırsan olur mu. cg2 yi istediğinde tıklyorum ama başlamıyor. yerini göstermek için"gözat" yok. elle yazıyorum yine yok. çıldıracağım...

Geri