Facebooktan programsız video indirme!!!

tabiki oluyo, çünkü nette gezinirken veya video izlerken bu verileri bu klasöre geçici olarak kaydını kapıyo ki daha hızlı sayfayı yüklemek veya videoyu kesintisiz izlemek için;:goz:

ama sadece Internet Explorer da oluyo bu dedigin olay Mozilla Firefox veya Internet Explorer 8 falan olmuyo ayrıca sadece masaüstü pc lerinde geçirli

kardeş bnde admin denen şeey yoqq yardımcı olabilir misin

arkadaşlar bu yöntemle internetten istediğiniz videoyu indirirsiniz. o acıdan indirmek için ayrı bir programa gerek yok, tabi o programların avantajlı oldugu yerler var. bu arada arkadaşımıza teşekkürler.

internet download manager ile bunların hiçbirine gerek yok :) istediğin siteden istediğin videoyu indir...

bütün tarayıcılarda oluyor beyler herkese yetecek kadar var :) vistada ; C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files burada oluyor tabi internet explorer kullananlar için ;) firefox içinse : C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\17cmqoje.default\Cache
google chrome içinse : C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache
ben böyle yapıyorum vistada
not: masaüstüne attıktan sonra yeniden adlandırıp sonuna .avi koyun ;)

Çok teşekkür ederim. Çok işime yaradı. sağolun varolun.

Allah'tan facebook mp4 formatında video verio yoksa işimiz daha zor olurdu

sağ ol kardeş allah razı olsun parmaklarına sağlık herhalde 10 parmak yazıyorsundur =)

İnternet E 8de de oluyor kardes digerlerini bilmiyrm!

kardes kullanıcı adın neyse o, bende admindi o yüzden öyle yazdım. ;))

güzel kardeşlerim bu kadar zahmete ne gerek var sadece (mozilla firefox ) downloadhelper çok basit bir şekilde yapıyor bunu hiç öle zahmetlere girmeyin hem sadece face den değil bütün sitelerden istediğiniz videoyu indirebilirsiniz

Teşekkürler Gerçekten çalışıyo. emeğe saygı

Geri