F.Bahce 2-1 Beşiktaş [TSL 13.Hafta] [Tek BaşLık]

Son 3 Sezondur Gerek Beşiktaşı - Gerekse Galatasarayı Hem Kadıköyde Hem Deplasmanda Ekarte Eden Bi Fenerbahce Görüyorum. Önemli Olan Bu Başarıyı Diğer Maçlarda Göstermesi. Diğer Takımlarla Alay Eder Gibi Top Oynamasın Fener Bu Ligi En Az 16-17 Puan Farkla Şampiyon Kapatır.
Ve Şunu da Unutmayın Bu Ligde Fenerbahce ve Galatasaray İstemedikten Sonra da Kimse Şampiyon Felan Olamaz. Keşke Olsa da Görsek Ama Olamazlar.

sen kafanı yorma deplasmandada yeneriz

Senin gibi Kafamın hepsini sporLa yormuyorum için rahat oLsun :goz:
FanatikLikten az öteye gidebiLirseniz yapıLan yorumLarı hep aynı yönLü okumaktan beLki vazgeçersiniz..

neyi salladılar yaaa arkadaslar 3.5 attılar ama ofsayt falan filan derken yıttınız hadi iyisiniz yine
beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen neredeyse tek kale oynadı geri zekalı mustafa denizli 2. yarının başında alsaydı holoskoyu boboyu görürdünüz sallamayı

neyi salladılar yaaa arkadaslar 3.5 attılar ama ofsayt falan filan derken yıttınız hadi iyisiniz yine
beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen neredeyse tek kale oynadı geri zekalı mustafa denizli 2. yarının başında alsaydı holoskoyu boboyu görürdünüz sallamayı

Yırttıkmı?:saskin:saskin
Galiba yırttık:biggrin:durdurun:clap:aşkBide tek kale oynayan bi Beşiktaş görmedim ben.Yanlışlıkla başka bi maça girmediysem eğer::D
O zaman alsaydınız Holoskoyu boboyuda görseydik.:D:D:D:D

Görüyorumki çok seviniyor Fenerbahce Taraftarı ..ee hakLarı sevinmek ..Önce GaLatasaray Sonra Beşiktaşı Kadıköy de yendi.Fakat fikstüre baktıgımda Feneri asLında 2. devre de ne kadar zorLukLarın bekLedigini sanırım herkes görmüştür.iLk yarı için ne kadar şansLıysanız (DerbiLeri kendi evinizde oynamak anLamında) ikinci yarı ŞampiyonLuk anLamında bir o kadar şanssıznız..
iLk yarının keyfini çıkarın derim :-D

Galatasaray - Fenerbahçe 27. Hafta 12.04.2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 30. Hafta 03.05.2009
Trabzonspor - Fenerbahçe 34. Hafta 31.05.2009

Biz samiyendende çıkarız inönüdende.No problem.son 2 3 sezonun hem içeri hem dışarı maçlarına bak istersen:goz:

burasi fenerbahce bölümü
böyle komik ötesi bir yorum yazarsan
>>>>>>>>> BAK :hhmanD

Çalışmalar ara vermeden sürecek..

Turkcell Süper Ligi 13.Hafta mücadelesinde Beşiktaş`ı 2-1 mağlup eden ve zirve hesaplarının yeniden yapılmasına neden olan takımımız, 14.haftada Denizlispor`la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 30.Kasım Pazar günü saat 10.30`da Samandıra tesislerimizde yapacağı antrenmanla başlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak..

antu.com

Görüyorumki çok seviniyor Fenerbahce Taraftarı ..ee hakLarı sevinmek ..Önce GaLatasaray Sonra Beşiktaşı Kadıköy de yendi.Fakat fikstüre baktıgımda Feneri asLında 2. devre de ne kadar zorLukLarın bekLedigini sanırım herkes görmüştür.iLk yarı için ne kadar şansLıysanız (DerbiLeri kendi evinizde oynamak anLamında) ikinci yarı ŞampiyonLuk anLamında bir o kadar şanssıznız..
iLk yarının keyfini çıkarın derim :-D

Galatasaray - Fenerbahçe 27. Hafta 12.04.2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 30. Hafta 03.05.2009
Trabzonspor - Fenerbahçe 34. Hafta 31.05.2009

Ara transfer denen bişey var ikinci devre daha rahat yeneriz biglia mevlüt nuri daha şimdiden basldılar dostum...........​

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı!!

Kadıköy'deki en son Beşiktaş galibiyeti 17 Nisan 2005.
İnönü'deki en son Beşiktaş galibiyeti 18 Eylül 2005.

Tarih 3 Aralık 2008.

2009 kapıda.

Maç öncesi ''Kocan geliyor'' gibi galiz yazılara en güzel cevap skor tabelasında verildi..

Beşiktaşlı taraftarlara İnleyen Nağmeler şarkısını armağan ediyorum...

2s1qfwk.gif
2s1qfwk.gif
2s1qfwk.gif

akddmf.gif

Geri