Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
heh tam üstüne bastın hadi bu maçı aldın ya diğer maçlar ondan sonrada lig sonu gelince dua et gs yenilsin şampiyon olalım en büyük örnek geçen sezon bu kahrediyor adamı
neyse öyle yada böyle gelenek bozulmadı artık bjk nin fenere karşı üstün bi tarafıda kalmadı bjk ye karşı galibiyetlerde 139-138 öne geçtik bu halimizde bile
ben bi fenerli olarak şunu söyliyim maçı denizli kaybettirdi 1. si ilk 11 çok yanlıştı holoskoyla başlasa maçı önceden koparabilirdi toraman sağ açık oynadı ne alaka belli değil ayrıca değişiklikleri çok geç yaptı ama beşiktaş ii mücadele etti valla
ayrıca guizaya 10 yıldız hernekadar yine çok kaçırdıysada..
bjk daha ii oynadı diyen arkadaslar maçı izlememiş galiba bence geniş özete bi bakın.Guiza yine mallık yapmasaydı skor daha farklı olcaktı ama yinede ayagına saglık gol vuruşu güzeldi.maçtan önce atıp tutan bjk li arkadaslar mactan sonrada şov yapmaya devam ediyolar eee boşuna dememişler yenilen pehlivan güreşe doymaz diye:durdurun HAYDİ BREE PEHLİVANNN:durdurun
Turkcell Süper Ligi 13.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Beşiktaş`ı son yıllarda klasikleşen 2-1`lik skorla mağlup etti. 11.dakikada Selçuk Şahin`in golüyle öne geçen takımımız, 21.dakikada Nobre`nin golüne engel olamadı. 27.dakikada Güiza`nın jeneriklere geçecek golüyle öne geçtik. 41.dakikada Cisse ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüne kadar sayısız fırsat yakalayan takımımız adeta tarihi farkı kaçıran taraf oldu. 83.dakikada Güiza`nın rakip kale önünde Gökhan Zan tarafından düşürülmesine devam kararı veren Bünyamin Gezer, eyyam dolu kararlarıyla taraftarlarımızı çileden çıkartmayı başardı...
İkinci yarının ilk çeyreğinde rakibine pozisyon dahi vermeyen takımımız, bu dakikada Alex`in oyundan alınmasıyla geriye yaslanmayı tercih etti. Beşiktaş bu dakikalarda yarıalanımızda baskı kurmaya çalışsada oyuncularımızın ayağa kısa paslarla oyunu açması karşısında çaresiz kaldı. Son çeyrekte bütün riskleri alan Mustafa Denizli, Holosko ve Bobo`yu oyuna dahil etti. Ancak takımımızın orta alandaki üstünlüğü Beşiktaş`a gol yollarında şans tanımadı. Zaman zaman bireysel hatalardan kaynaklanan ataklar geliştirsede, konuk ekip sonucu değiştirecek pozisyon bulamadı.
Mücadele Fenerbahçemizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla takımımız maç fazlasıyla 4.sıraya yerleşirken lider Trabzonspor`la arasındaki puan farkını beş`e indirdi.
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu Dracena, Diego Lugano, Roberto Carlos, Selçuk Şahin, Colin Kazım, Deivid de Souza, Uğur Boral, Alex de Souza, Daniel Güiza
İlkyarı...
Karşılaşmaya takımımız etkili başladı. İlk dakikalarda gelişen cılız Beşiktaş ataklarını karşılayan takımımız, organize ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. 10.dakikada Deivid`in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Güiza`nın şutunu Rüştü çeldi. Bu pozisyondan doğan korner atışını kullanan Alex, öndirekteki Selçuğu iyi gördü. Selçuk, İbrahim Toraman`dan önce topa vurdu ve takımımız 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü ele geçiren takımımız, hakem Bünyamin Gezer`in anlamsız kararlarıyla zaman zaman zor anlar yaşadı. 21.dakikada rakip yarıalanda Gökhan Gönül-İbrahim Üzülmez mücadelesinde Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı veren hakem Gezer, bu pozisyonda İbrahim Üzülmez`in kendisini yere bırakmasını görmedi! Rüştü`nün kullandığı atışı sağ kanatta karşılaşan Ekrem cezaalanındaki Nobre`ye çıkarttı. Bu oyuncunun şutuyla Beşiktaş eşitliği sağladı 1-1. Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Beşiktaş, pozisyon bulmasına rağmen değerlendiremedi. Beşiktaş ataklarından sonra oyuna tekrar ağırlığını koyan takımımız, 27.dakikada Volkan`ın asistiyle topla buluşan Güiza`nın jeneriklere geçecek golüyle skoru 2-1`e taşıdı. Volkan`ın uzun kullandığı atışı izleyen iki Beşiktaş`lı defans oyuncusunun hatasını affetmeyen Güiza bir anda Rüştü`yle karşı karşıya kaldı. Topu bekletmeden plase bir vuruşla aşıran Güiza, Rüştü`nün şaşkın bakışları arasında meşin yuvarlağı uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluşturdu. Galibiyet golünden sonra ataklarını sıklaştıran takımımız 39.dakikada Güiza ile net bir pozisyon kaçırdı. Carlos`un cezasahasının sol çaprazından ortaladığı topa kale sahası içinde dokunamayan Güiza mutlak bir fırsatı kaçırdı. 41.dakikada daha önce sarı kartı bulunan Cisse, Uğur Boral`a arkadan müdahele ederek düşürünce ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Eksik rakibi karşısında kalan dakikalarda oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren takımımız, Uğur Boral`la bir pozisyon daha kaçırdı. Kazanılan korner atışını kullanan Alex önce paslaştı daha sonra cezaalanı ön yayındaki Uğur Boral`a çıkarttı topu. Uğur gelişine sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı. Karşılaşmanın ilkyarısı takımımızın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci Yarı...
İkinci yarıya takımımız, eksik rakibi karşısında etkili başladı. Üst üste Uğur Boral ve Güiza ile iki pozisyondan yararlanamayan takımımız, rakibine ilk çeyrekte pozisyon dahi vermedi. 60.dakikada Alex`i oyundan alan Aragones, Josico`yu oyuna dahil etti. 62.dakikada Gökhan`la gelişen atağımızda bu oyuncunun ortaladığı topa cezaalanında Deivid şık vurdu Rüştü son anda kornere çeldi topu. Aragones bu sefer Uğur Boral-Gökçek Vederson değişikliği yaptı. Orta alanda her iki takımda üst üste top kayıpları yapıyor. Takımımız, Alex`in oyundan çıkmasından sonra geriye daha fazla yaslandı. Rakibini karşılıyor ancak kontra atağa çıkmakta zorlanıyor. 71.dakikada Zapotochy-Holosko, 75.dakikada Nobre-Bobo değişikliği yapan Denizli, bütün riskleri aldı. Ancak takımımızın orta sahadaki baskısı Beşiktaş`a atak şansı tanımıyor. 82.dakikada gelişen atağımızda Kazım sağdan ortaladı, cezaalanı sol çaprazında Carlos gelişine sert vurdu direkten dönen topu tamamlamak isteyen Güiza, Gökhan Zan tarafından düşürüldü ancak hakem Bünyamin Gezer devam dedi.
83.dakikada takımlar son oyuncu değişikliği haklarını kullandı. Takımımızda Deivid`in yerine Ali Bilgin, Beşiktaş`ta ise Ekrem Dağ`ın yerine Uğur İnceman dahil oldu. Karşılaşmada başka gol veya goller olmadı ve Fenerbahçemiz Beşiktaş`ı son yılların klasik skoru 2-1`le mağlup etti.
Güiza "Güzel bir gol attım..."
Beşiktaş karşılaşmasında jeneriklere girecek bir gol atan Güiza, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Bugün gol attığım için mutluyum. Güzel bir gol attım, takımımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Güzel oynadığımı düşünüyorum. Ancak goller de kaçırdım, şans yanımda değildi. Sonuçta kazanmamız gerekliydi ve bunu da başararak önemli bir sonuç elde ettik" dedi. Daha sonra attığı golü anlatan Güiza, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Gerçekten de güzel bir gol oldu. Attığım golde topu hafif sürdüm ve içimden gelen vuruşu yaptım. Ben de beğendim golümü. Güzel bir gol oldu. Herkes goller kaçırır. Ama önemli anlarda goller atmak önemli. Bugün kaçırdım ama futbolda bunlar olabilir. Yine de şu önemliydi; skor lehimize ve kazanmamız gereken bir maçı kazanmayı başardık."
Güiza stadımızda attığı golün ardından yapılan anonsla ilgili olarak ise "Golümden sonraki `Hoşgeldin Güiza` anonsu için teşekkür ediyorum. Zaten Fenerbahçe camiası ve taraftarı her zaman arkamda oldular. Bütün taraftarlardan bunu görüyorum. Basında başka bir takıma gitmek istediğim şeklinde bazı yalan haberler çıktı. 4 senelik kontratımın sonuna kadar burada kalacağım. Ben böyle oynamaya alışığım. Daha önce de böyle oynadım. Tek başıma olmam çok pozisyona girmememi engellemiyor. Bugün de girdim. Yani bu durum beni etkilemiyor".
fenerli arkadaşlar tebrik ederim yendiiz ama durup bi düşünün gerçekten hakedilmiş bi galibiyet mi ? elbette hatice netice olayı geçerli ama ben olsam pek sevinmezdim açıkcası.. ama yine de tebrikler..
Turkcell Süper Ligi 13.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Beşiktaş`ı son yıllarda klasikleşen 2-1`lik skorla mağlup etti. 11.dakikada Selçuk Şahin`in golüyle öne geçen takımımız, 21.dakikada Nobre`nin golüne engel olamadı. 27.dakikada Güiza`nın jeneriklere geçecek golüyle öne geçtik. 41.dakikada Cisse ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüne kadar sayısız fırsat yakalayan takımımız adeta tarihi farkı kaçıran taraf oldu. 83.dakikada Güiza`nın rakip kale önünde Gökhan Zan tarafından düşürülmesine devam kararı veren Bünyamin Gezer, eyyam dolu kararlarıyla taraftarlarımızı çileden çıkartmayı başardı...
İkinci yarının ilk çeyreğinde rakibine pozisyon dahi vermeyen takımımız, bu dakikada Alex`in oyundan alınmasıyla geriye yaslanmayı tercih etti. Beşiktaş bu dakikalarda yarıalanımızda baskı kurmaya çalışsada oyuncularımızın ayağa kısa paslarla oyunu açması karşısında çaresiz kaldı. Son çeyrekte bütün riskleri alan Mustafa Denizli, Holosko ve Bobo`yu oyuna dahil etti. Ancak takımımızın orta alandaki üstünlüğü Beşiktaş`a gol yollarında şans tanımadı. Zaman zaman bireysel hatalardan kaynaklanan ataklar geliştirsede, konuk ekip sonucu değiştirecek pozisyon bulamadı.
Mücadele Fenerbahçemizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla takımımız maç fazlasıyla 4.sıraya yerleşirken lider Trabzonspor`la arasındaki puan farkını beş`e indirdi.
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu Dracena, Diego Lugano, Roberto Carlos, Selçuk Şahin, Colin Kazım, Deivid de Souza, Uğur Boral, Alex de Souza, Daniel Güiza
İlkyarı...
Karşılaşmaya takımımız etkili başladı. İlk dakikalarda gelişen cılız Beşiktaş ataklarını karşılayan takımımız, organize ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. 10.dakikada Deivid`in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Güiza`nın şutunu Rüştü çeldi. Bu pozisyondan doğan korner atışını kullanan Alex, öndirekteki Selçuğu iyi gördü. Selçuk, İbrahim Toraman`dan önce topa vurdu ve takımımız 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü ele geçiren takımımız, hakem Bünyamin Gezer`in anlamsız kararlarıyla zaman zaman zor anlar yaşadı. 21.dakikada rakip yarıalanda Gökhan Gönül-İbrahim Üzülmez mücadelesinde Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı veren hakem Gezer, bu pozisyonda İbrahim Üzülmez`in kendisini yere bırakmasını görmedi! Rüştü`nün kullandığı atışı sağ kanatta karşılaşan Ekrem cezaalanındaki Nobre`ye çıkarttı. Bu oyuncunun şutuyla Beşiktaş eşitliği sağladı 1-1. Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Beşiktaş, pozisyon bulmasına rağmen değerlendiremedi. Beşiktaş ataklarından sonra oyuna tekrar ağırlığını koyan takımımız, 27.dakikada Volkan`ın asistiyle topla buluşan Güiza`nın jeneriklere geçecek golüyle skoru 2-1`e taşıdı. Volkan`ın uzun kullandığı atışı izleyen iki Beşiktaş`lı defans oyuncusunun hatasını affetmeyen Güiza bir anda Rüştü`yle karşı karşıya kaldı. Topu bekletmeden plase bir vuruşla aşıran Güiza, Rüştü`nün şaşkın bakışları arasında meşin yuvarlağı uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluşturdu. Galibiyet golünden sonra ataklarını sıklaştıran takımımız 39.dakikada Güiza ile net bir pozisyon kaçırdı. Carlos`un cezasahasının sol çaprazından ortaladığı topa kale sahası içinde dokunamayan Güiza mutlak bir fırsatı kaçırdı. 41.dakikada daha önce sarı kartı bulunan Cisse, Uğur Boral`a arkadan müdahele ederek düşürünce ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Eksik rakibi karşısında kalan dakikalarda oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren takımımız, Uğur Boral`la bir pozisyon daha kaçırdı. Kazanılan korner atışını kullanan Alex önce paslaştı daha sonra cezaalanı ön yayındaki Uğur Boral`a çıkarttı topu. Uğur gelişine sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı. Karşılaşmanın ilkyarısı takımımızın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci Yarı...
İkinci yarıya takımımız, eksik rakibi karşısında etkili başladı. Üst üste Uğur Boral ve Güiza ile iki pozisyondan yararlanamayan takımımız, rakibine ilk çeyrekte pozisyon dahi vermedi. 60.dakikada Alex`i oyundan alan Aragones, Josico`yu oyuna dahil etti. 62.dakikada Gökhan`la gelişen atağımızda bu oyuncunun ortaladığı topa cezaalanında Deivid şık vurdu Rüştü son anda kornere çeldi topu. Aragones bu sefer Uğur Boral-Gökçek Vederson değişikliği yaptı. Orta alanda her iki takımda üst üste top kayıpları yapıyor. Takımımız, Alex`in oyundan çıkmasından sonra geriye daha fazla yaslandı. Rakibini karşılıyor ancak kontra atağa çıkmakta zorlanıyor. 71.dakikada Zapotochy-Holosko, 75.dakikada Nobre-Bobo değişikliği yapan Denizli, bütün riskleri aldı. Ancak takımımızın orta sahadaki baskısı Beşiktaş`a atak şansı tanımıyor. 82.dakikada gelişen atağımızda Kazım sağdan ortaladı, cezaalanı sol çaprazında Carlos gelişine sert vurdu direkten dönen topu tamamlamak isteyen Güiza, Gökhan Zan tarafından düşürüldü ancak hakem Bünyamin Gezer devam dedi.
83.dakikada takımlar son oyuncu değişikliği haklarını kullandı. Takımımızda Deivid`in yerine Ali Bilgin, Beşiktaş`ta ise Ekrem Dağ`ın yerine Uğur İnceman dahil oldu. Karşılaşmada başka gol veya goller olmadı ve Fenerbahçemiz Beşiktaş`ı son yılların klasik skoru 2-1`le mağlup etti.
Güiza "Güzel bir gol attım..."
Beşiktaş karşılaşmasında jeneriklere girecek bir gol atan Güiza, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Bugün gol attığım için mutluyum. Güzel bir gol attım, takımımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Güzel oynadığımı düşünüyorum. Ancak goller de kaçırdım, şans yanımda değildi. Sonuçta kazanmamız gerekliydi ve bunu da başararak önemli bir sonuç elde ettik" dedi. Daha sonra attığı golü anlatan Güiza, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Gerçekten de güzel bir gol oldu. Attığım golde topu hafif sürdüm ve içimden gelen vuruşu yaptım. Ben de beğendim golümü. Güzel bir gol oldu. Herkes goller kaçırır. Ama önemli anlarda goller atmak önemli. Bugün kaçırdım ama futbolda bunlar olabilir. Yine de şu önemliydi; skor lehimize ve kazanmamız gereken bir maçı kazanmayı başardık."
Güiza stadımızda attığı golün ardından yapılan anonsla ilgili olarak ise "Golümden sonraki `Hoşgeldin Güiza` anonsu için teşekkür ediyorum. Zaten Fenerbahçe camiası ve taraftarı her zaman arkamda oldular. Bütün taraftarlardan bunu görüyorum. Basında başka bir takıma gitmek istediğim şeklinde bazı yalan haberler çıktı. 4 senelik kontratımın sonuna kadar burada kalacağım. Ben böyle oynamaya alışığım. Daha önce de böyle oynadım. Tek başıma olmam çok pozisyona girmememi engellemiyor. Bugün de girdim. Yani bu durum beni etkilemiyor".
Uruguay`lı yıldız oyuncumuz Diego Lugano, Beşiktaş galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada diğer maçlarıda aynı şekilde kazanarak şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. Lugano`nun açıklamaları şöyle:"Bizim için özellikle bu derbi maçtan galibiyetle ayrılmak çok önemliydi. Üst sıraları ve şampiyonluğu hedefliyorsak, üzerimizde olan takımlarla oynadığımız maçları kazanmamız lazım. Biz şampiyonluk istiyoruz ve bunun da yolu bu maçı kazanmaktan geçiyordu. Biz de bunu başardık ve üst sıralara tırmanışımızı sürdürdük"
Lugano, Fenerbahçe forması giyen bir oyuncunun her maça aynı şekilde hazırlandığının altını çizdi ve şunları söyledi: "Biz elbette her maça aynı şekilde çıkmak istiyoruz ama büyük futbolcular büyük maçlarda gösterdiği performanslarla daha da büyür. Bizim için önemli olan lig şampiyonluğudur. Bunun için de önümüze gelen rakipleri özellikle Kadıköy`de yenmemiz gerekir ve bu maç da bu hedef için kritik bir virajdı. Biz de buradan 3 puan çıkarmayı başardık."
Lugano oğlunun kendisinden hep gol istemesi ile ilgili olarak "Çocuğa laf anlatmak zor oluyor. Oğlum benden her zaman gol istiyor ama ben de ona her zaman asıl görevimin defansımı dengelemek ve takımımın gol yememesini sağlamak olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Arada sırada gol attığım zaman da elbette hem oğlumu, hem camiamızı hem de kendimi çok mutlu ediyorum" diye konuştu.
Uğur Boral "Konsantre olunca iyi oynuyoruz.."
Beşiktaş maçından sonra açıklamalarda bulunan Uğur Boral, "Böyle maçlarda mücadeleyi ön planda tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Önemli maçlara iyi motive olduğumu düşünüyorum. Bugün içim rahat" şeklinde konuştu. Uğur, maçla ilgili olarak, "Bugün de Beşiktaş`ın üzerimize geleceğini ve kontraya çıkabileceğimizi biliyorduk. Onlar da iyi mücadele ettiler. Kapanmadılar ama daha iyi oynayan tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Bugün daha rahat bir skor alabilirdik. Benim, Güiza`nın, Kazım`ın, Deivid`in pozisyonları var. Yine bir derbi maçı kazandık ve derbilerde 2`de 2 yaptık. Zaten bizim derbilerle ilgili bir sıkıntımız yok. Umarım diğer maçları da derbiler gibi kazanıp bu başarıyı bir seri haline getirebiliriz. Haftaya da Denizli deplasmanında kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Selçuk "Farkı kaçırdık..."
Fenerbahçemizin Beşiktaş maçındaki ilk golünü atan Selçuk Şahin, karşılaşmayı ve attığı golü şöyle yorumladı: "Yan toplarda genelde hocamızın isteğiyle ön direkte gittiğim noktalar var. İyi toplar geldiğinde, ben de iyi pozisyon alırsam bazen böyle goller atabiliyorum. Bu sezon 3 gol attım ve 3`ü de bu şekilde ön direkte duran toplarla. Benim için ekstra mutluluk, tabii 2 golü de derbide atmış olmam. Bu golle kazanmamızda pay sahibi oldum. Bunun için de ayrıca mutluyum.Bütün takımlar için benim oynadığım mevkide oynayan oyuncular ekstra sorumluluğu olan oyunculardır. Çok kritik bir bölgede oynuyorum. Savunmaya yardım etmek gibi önemli bir görevin yanında hücuma da katkı yapıp zaman zaman ileriye sürpriz çıkışlar yaparak sonra bir de geri dönmem gerekiyor. Bu sene hocamız her maçta görev veriyor bana. Sürekli oynadığım için form tuttuğumu düşünüyorum. Bu bütün oyuncular için böyledir. 2 maç oynayıp 1 maç kesik yiyen oyuncu zor form tutar. Bugün de iyi oynadığımı düşünüyorum. Zaman zaman yanımda Josico da oynuyor ve işimi kolaylaştırıyor. Bugün gol pozisyonlarında daha becerikli olsaydık daha rahat ve daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Bugün çok fazla şut attık ama bunu denemelisiniz. Şut çekmezseniz golü bulamazsınız. Bize karşı oynayan takımlar çok agresif ve kritik bölgede çok kapalı oynuyorlar. Çok fazla şut pozisyonu bulamıyoruz. Ama bundan önce 3 tane duran toptan gol attım bundan sonra da uzaktan atmaya çalışacağım."
Roberto Carlos "Mutluyuz..."
Beşiktaş galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, "Galibiyetin her zaman önemli olduğunu" söyledi ve şöyle konuştu: "Şampiyon olmak için sadece derbileri değil, diğer maçlarda da kazanmak lazım. Maça dönersek elbette ki kazandığımız için mutluyuz. Ben kariyerimde birçok derbiye çıktım ancak buradakilerde durum biraz daha farklı. Burada kendimi biraz daha özel hissediyorum. Bu tarz maçlar takımlara güven verir. Herkesi mutlu eder.
Diğer ekipler bizim karşımıza çıktığında daha fazla savunmayı ve marke etmeyi düşünüyorlar ama Galatasaray ve Beşiktaş gibi futbol oynamaya ve kazanmaya çalışan ekiplere karşı daha iyi futbol oynuyoruz. Ayrıca daha fazla pozisyon olduğu için maçlar daha zevkli oluyor. Biz futbolcular da bu maçlarda daha kolay oynuyoruz. Ama biraz daha küçük diyebileceğimiz takımlar daha çok markajı ve kapanmayı tercih ettiği için işimiz zorlaşıyor.
Önemli olan gol pozisyonu yaratmaktır. Biz yaratıyoruz ama ne yazık ki son anlarda gole çeviremiyoruz. Biraz daha sabredersek, son vuruşlarda daha becerikli olabilirsek hem üzerimizdeki stresi atacağız hem de daha iyi sonuçlar alacağız. Yinede iyi sonuçlar almak için elimizden geleni yapıyoruz."
Öte yandan, Carlos kendisine yöneltilen soruda uğurunu da açıkladı. Karşılaşmalara formasının alt kısmını keserek çıktığını açıklayan yıldız futbolcumuz, bunun bir bağımlılık olduğunu söyledi.
Valla ne güzel olur elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon oluruz.Stres yok kafa yorgunluğu yok.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
Görüyorumki çok seviniyor Fenerbahce Taraftarı ..ee hakLarı sevinmek ..Önce GaLatasaray Sonra Beşiktaşı Kadıköy de yendi.Fakat fikstüre baktıgımda Feneri asLında 2. devre de ne kadar zorLukLarın bekLedigini sanırım herkes görmüştür.iLk yarı için ne kadar şansLıysanız (DerbiLeri kendi evinizde oynamak anLamında) ikinci yarı ŞampiyonLuk anLamında bir o kadar şanssıznız..
iLk yarının keyfini çıkarın derim :-D
Galatasaray - Fenerbahçe 27. Hafta 12.04.2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 30. Hafta 03.05.2009
Trabzonspor - Fenerbahçe 34. Hafta 31.05.2009
Görüyorumki çok seviniyor Fenerbahce Taraftarı ..ee hakLarı sevinmek ..Önce GaLatasaray Sonra Beşiktaşı Kadıköy de yendi.Fakat fikstüre baktıgımda Feneri asLında 2. devre de ne kadar zorLukLarın bekLedigini sanırım herkes görmüştür.iLk yarı için ne kadar şansLıysanız (DerbiLeri kendi evinizde oynamak anLamında) ikinci yarı ŞampiyonLuk anLamında bir o kadar şanssıznız..
iLk yarının keyfini çıkarın derim :-D
Galatasaray - Fenerbahçe 27. Hafta 12.04.2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 30. Hafta 03.05.2009
Trabzonspor - Fenerbahçe 34. Hafta 31.05.2009