Alacağız, aldık, kesin bizim, şampiyonuz, bi yerlerinizi yırtmayın, kapak olacak, bekleyin, görüşücez vs.
3 kupa bekliyordunuz, 3 ün 1ini aldınız. (Bursaspor'dan teselli armağanı teneke kupa)
hazımsızlık olmasa bu konuda fenerlılere sarmazsın sevmıyorsan sevmıyorsundur zorla sevdırecek degılız.... ama sevıormu sevmıormu lig tablosuna bakın goreceksiniz cevabı
bunları ninem yazmadıo yuzden soledıklerınızı acıklarken kulaklarınızla duyun öle yorum yapın tamam bilader dahada polemiğe girilcek kadar futbol bilginiz yok
olunca bol bol dertleşiriz..
Ben bizimkiler yapmadı demedim ki
Her takım taraftarlarının arasında böyleleri var ben bunu her zaman söylerim.
Keşke sende gerçekleri kabullenebilsen
Burayı niye boşaltalım, forum burası kardeşim, üye olan herkes her bölüme yorum yapabilir.
Ben bizimkiler yapmadı demedim ki
Her takım taraftarlarının arasında böyleleri var ben bunu her zaman söylerim.
Keşke sende gerçekleri kabullenebilsen
Burayı niye boşaltalım, forum burası kardeşim, üye olan herkes her bölüme yorum yapabilir.
dellyoglan ın "he he hiç umrumuzda bile deilsiniz." cevabı bile "FENERBAHÇE NİYE SEVİLMİYOR" gibi bir başlğın yazılmasının sebeplerinden biridir.
Türkiye ligi şampiyonluklarının dışında hiçbir başarısı olmayan bir takımın çoğu taraftarının kendini Real Madrid (9 kez kazanmış) , Milan (7 kez kazanmış) gibi şampiyonlar ligini kazanmış takımların taraftarı gibi görmesinden kaynaklanan bir "KONUDUR " bu aslında. Burada asıl sorulması gereken soru şudur "SİZ KİMSİNİZ ?"
Sen gitte 20 küsür senedir alamadığın şampiyonluğu bi al önce elalemin kupasını dağını bırakta =) en son ligi 2. bitirdiğiniz bile 19. yyda kaldı
Sanki bunların sevgisine desteğine ihtiyacımız varmış gibi kendinizi kuru fasülye gibi nimetten saymayın =)