F.Bahçe Neden Sevilmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağız, aldık, kesin bizim, şampiyonuz, bi yerlerinizi yırtmayın, kapak olacak, bekleyin, görüşücez vs.

3 kupa bekliyordunuz, 3 ün 1ini aldınız. (Bursaspor'dan teselli armağanı teneke kupa)

Alacağız, aldık, kesin bizim, şampiyonuz, bi yerlerinizi yırtmayın, kapak olacak, bekleyin, görüşücez vs.

3 kupa bekliyordunuz, 3 ün 1ini aldınız. (Bursaspor'dan teselli armağanı teneke kupa)

bu sene sevinin :D birdaha sevinecek hal kalmıcak önümüzdeki sene :D

hazımsızlık olmasa bu konuda fenerlılere sarmazsın sevmıyorsan sevmıyorsundur zorla sevdırecek degılız.... ama sevıormu sevmıormu lig tablosuna bakın goreceksiniz cevabı

Ya kardeşim git yazılarımı tek tek oku, yazılarımda fenere hakaret,kötü söz vs. var mı?

Bu konuda fenerlilere sarmazsın diyorsun da fenerlilerin bana sarmalarını niye görmüyorsun/

Size zorla sevdirin diyen mi var?

Konu başlığı açılmış insanlar gelip yorum yapıyorlar niye alınıyorsunuz, niye oraya buraya çekiyorsunuz yazılanları.

Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum bu çocukca saldırılarınıza cevap vererek.

İyi geceler.

Alıntı:
redyellow2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yukardaki yazıyı yazmadan önce bence kendi takımınıza, başkanınıza bakın.

mesela:

Fener şampiyon olsaydı rüştü şike yapmış olmayacaktı, ama kaybedince oraya buraya saldır!!!

takımınızı bağrınıza başmışsınız

onun için mi yaktınız stadı?

onun için mi guizayı bize verinnnn diye bağırıyordunuz?

yapmayın lütfen.

Fener hakemleri satın aldı vs. diyecekleri görüyorsunuz yani olacakları görüyorsunuz amam olmuşları başkanınızı görmüyorsunuz.

Rakip takımı tutmamışlar, bırakın bunları.

Tüm fenerliler kendileri şampiyon olamaycaksa galatasaray şampiyon olmasın diye o sene galatasarayın rakibi olan takımı desteklerler, gayet de normaldir.

Yapmıyoruz diyerek kendinizi bile kandıramazsınız

bunları ninem yazmadı :D o yuzden soledıklerınızı acıklarken kulaklarınızla duyun öle yorum yapın tamam bilader dahada polemiğe girilcek kadar futbol bilginiz yok :D olunca bol bol dertleşiriz..

bunları ninem yazmadı :D o yuzden soledıklerınızı acıklarken kulaklarınızla duyun öle yorum yapın tamam bilader dahada polemiğe girilcek kadar futbol bilginiz yok :D olunca bol bol dertleşiriz..

Ninenin yazmadığı konusunda hemfikiriz:)

Ne var bunlarda? olmamış bir şeyi mi yazmışım? yalanmı yazmışım? hakaret mi var ne var?

Futbol bilgim yok mu?

:)

Tamam olunca sana haber ederim dertleşiriz:)

Bizim yanan stadın derdi kimseye değil bi tane geseliye kalmış =)

Ben sana ilk başta çıkan yangının sebebini söylüyorum sonradan atılan koltuğu değil.

Kendi stadınızı yaktığınız günü unuttunuz heralde.Dinime küfreden müslüman olsa bari.

Ya bi boşaltın şurayı.Sizene bizim kaçan şampiyonluğumuzdan yanan stadımızdan.

Senenin başında fenerin gol atma rekoru üst üste kazanma rekoru 2.uefa kupası 2.süper kupa Tr. kupası şampiyonluk süper kupa hepsine kadar gözünüzü dikmiştiniz bi sürü dünya yıldızı aldınız güya 10 puan arkamızda zor bela kaldınız.

Konuşmayım diorum zorluyosunuz insanı.Derdiniz ne sizin anlamadımki :D

Ben bizimkiler yapmadı demedim ki:)

Her takım taraftarlarının arasında böyleleri var ben bunu her zaman söylerim.

Keşke sende gerçekleri kabullenebilsen:)

Burayı niye boşaltalım, forum burası kardeşim, üye olan herkes her bölüme yorum yapabilir.

Fenerbahçe İle Özellikle Galatasaray Arasındaki Bu Sevda Bitmez,
Nesiller Boyu Bu Şekilde Devam Edecek,
Yalnız Herşey Dozunda Kalmalı Spor'un Özü Dostluk Ve Kardeşlik Bu Unutulmamalı.

Burayı niye boşaltalım, forum burası kardeşim, üye olan herkes her bölüme yorum yapabilir.

Ben gerçeği zaten kabul ediyorumda niye bizim başımıza gelen olaylar size bu kadar dert oluyo onu anlamıyorum.

Yorum yapabilirsin ona lafımız yok kimsenin elinden klavyeyi aldığıda yok ama FB kısmında olduğunu unutmadan yorum yap.

İnsanları kışkırtma.Bu konu zaten baştan sona kışkırtıyo adamıda neyse.

Niye hala açık duruyo onuda anlamış değilim.

sen ılk once sölerken kendı taraftarının yapmadıklarından bahsetkı herkez sizinle övünsün ama sen kendınde sorun arama baskasının yaptıklarına bak ne dunya be :D basarısız oldukca saldırıosunuz mıllete :D

sebeplerden biri

dellyoglan ın "he he hiç umrumuzda bile deilsiniz." cevabı bile "FENERBAHÇE NİYE SEVİLMİYOR" gibi bir başlğın yazılmasının sebeplerinden biridir.
Türkiye ligi şampiyonluklarının dışında hiçbir başarısı olmayan bir takımın çoğu taraftarının kendini Real Madrid (9 kez kazanmış) , Milan (7 kez kazanmış) gibi şampiyonlar ligini kazanmış takımların taraftarı gibi görmesinden kaynaklanan bir "KONUDUR " bu aslında. Burada asıl sorulması gereken soru şudur "SİZ KİMSİNİZ ?"

Türkiye de furbol ligi 1+17 olarak oynanıyor. Meyva veren ağacın taşlandığını herkez biliyordur sanırım. Şampiyon olsaydık kutlamanın nasıl yapıldığını görecektiniz. biz bize yeteriz, kimseye ihtiyacımız yok.

dellyoglan ın "he he hiç umrumuzda bile deilsiniz." cevabı bile "FENERBAHÇE NİYE SEVİLMİYOR" gibi bir başlğın yazılmasının sebeplerinden biridir.
Türkiye ligi şampiyonluklarının dışında hiçbir başarısı olmayan bir takımın çoğu taraftarının kendini Real Madrid (9 kez kazanmış) , Milan (7 kez kazanmış) gibi şampiyonlar ligini kazanmış takımların taraftarı gibi görmesinden kaynaklanan bir "KONUDUR " bu aslında. Burada asıl sorulması gereken soru şudur "SİZ KİMSİNİZ ?"

Biz kim olduğumuzu biliyoruzda Acaba siz kimsiniz onu bi çözemedik =)

Ya siz bişeyi anlamıyonuz galiba.Yada biz anlatamıyoruz.Bunların sizi ilgilendiren kısmı ne niye bukadar size dert oluyo size bizi sevin diyen yok destekleyin diyende yok.Kendinizi niye bu kadar önemliymiş gibi gösteriyonuz =)

Sen gitte 20 küsür senedir alamadığın şampiyonluğu bi al önce elalemin kupasını dağını bırakta =) en son ligi 2. bitirdiğiniz bile 19. yyda kaldı :D

Sanki bunların sevgisine desteğine ihtiyacımız varmış gibi kendinizi kuru fasülye gibi nimetten saymayın =)

Senin gibi Forumdan 333 ( üç yüz otuz üç :durdurun ) kere banlanmış Fanatik birinden ancak böyle bir cılız açıklama beklenir .
Senden Fanatikten başka birşey olmaz .

Sen At Gözlüğü Takmış Fb'li Bir Fanatiksin başka birşeyde değil .
Burda TS'un büyüklüğünü Tartışmaya Senin çapın yetmez .
:durdurun

KUPA BİZİM , ŞAMPİYONLUK BİZİM !
:lol:

İtirazı olan Lig sonundaki 1,5 DK'Lık Şampiyonluk Sevincine baksın .
:durdurun

o büyüklüğü bi öğrenebilirmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri