F.Bahçe Neden Sevilmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin neden sevilmediğini fenerliler daha iyi bilir.

a dan z ye tüm fenerlilerde kibir var ondan
sevilcek neleri varki
kabullenme yok ondan

tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu sese kulak verin =)

25 milyonluk Cumhuriyet 45 milyon bukalemunun sevgisine muhtaç kaldı sanki =) =)

Hep diorum çok güldürüyosunuz bizi :D

Çünkü çok gülünç durumdasınız.Biz şampiyonluğa oynarken siz 3. ve 4.lük yarışı yapıyodunuz daha neyi tartışıyonuzki :D

Senin Benimle Konuşman İçin Önce Bi UEFA Al Sonra Bide Süper Kupa Al.
Gel Sonra Ne İstiyosan Konuşak.

Ben Bir TS'li olarak kendimi bildim bileli Sevmem bu takımı .
:durdurun

Fb'lilerin hazımsızlık ve KİBİR duyguları biraz fazla .
Kendilerini Kaf dağında sanıyorlar .

Bir yenilgiden sonra Takımları eleştirildiğinde KÜFÜR etmedikleri kalıyor .
Hazımsızlık ve Çekememezlik HAD SAFHADA .

Başarı başarı diyorlar ama ortada bir başarı yok .
( Geçende Akşam gazetesinde Kupa bazında başarı listesi vardı Fb GS'ye geçildi . TR kupasını son kez aldıklarında Taş devriydi :durdurun )

Küçük Emrah'ın taklidi Güiza'yı nerden bulup getirdilersa Allah Razı olsun iyi eğlendik bu sene
:lol:

Seneye bir KÜÇÜK EMRAH daha alsınlar Taklide gerek yok Türk alsınlar .

Ben Bir TS'li olarak kendimi bildim bileli Sevmem bu takımı .

Fb'lilerin hazımsızlık ve KİBİR duyguları biraz fazla .
Kendilerini Kaf dağında sanıyorlar .

Bir yenilgiden sonra Takımları eleştirildiğinde KÜFÜR etmedikleri kalıyor .
Hazımsızlık ve Çekememezlik HAD SAFHADA .

Başarı başarı diyorlar ama ortada bir başarı yok .
( Geçende Akşam gazetesinde Kupa bazında başarı listesi vardı Fb GS'ye geçildi . TR kupasını son kez aldıklarında Taş devriydi :durdurun )

Küçük Emrah'ın taklidi Güiza'yı nerden bulup getirdilersa Allah Razı olsun iyi eğlendik bu sene
:lol:

Seneye bir KÜÇÜK EMRAH daha alsınlar Taklide gerek yok Türk alsınlar .

Sen gitte 20 küsür senedir alamadığın şampiyonluğu bi al önce elalemin kupasını dağını bırakta =) en son ligi 2. bitirdiğiniz bile 19. yyda kaldı :D

Sanki bunların sevgisine desteğine ihtiyacımız varmış gibi kendinizi kuru fasülye gibi nimetten saymayın =)

..:.. vaLLa FB ne yapıyorsa kendıne yapıyor baskasına degıL ..:..

Önce Sen Al Küflenmiş Kupayı Sonra Konuş.

Yazacak Birşey Bulamadığın İçin Birşey Yazamassın Tabi.

AL DA GÖREK !!!​

Türkçeyi düzgün kullanalım öle büyük yazmasını biliyosan adam gibi doğru yazmasını da bil.

neyse

galatasaraylı çoğu arkadaşım bile takımdan illallah etmişken seni burda kim sallarki. sen git kumda kale yap hadi bakim

Arkadaşlar şurda sohbet ediyoruz, şakalaşıyoruz, ortamı germeye gerek yok, sakin lütfen.

(lucian, yazımı düzelttim, fakat çocuk felan hoş değil hitabın, sen hatasız bir insan mısın, hiç hata yapmaz mısın????)

ben şampiyon olamayınca kimsenin takımının sayfasına gidipte zeka kıtlığı içeren esprileri yapmam. geriye dönük aranabilir. herkes kendi takımıyla ilgilensin.

Ne zamandan beri beşiktaşLı arkadaşLarımız kardeşLerimiz fener'e yaranmak için gaLatasarayın biLeğinin hakkıyLa aLdığı uefa kupasına Laf etmeye başLadı ?? Tmm beşiktaşLının beşiktaşLıdan başka dostu yoktur ama bu yapıLan yorum canımı sıktı aman dikkat diyim yuva sakinLeri.. GaLatasarayLıLar sizde kızmayın boşverin.. ;)

Unutmadan biz feneri sevmiyoruz biz guizayı seviyoruz.. FrekansLar farkLı..

ben şampiyon olamayınca kimsenin takımının sayfasına gidipte zeka kıtlığı içeren esprileri yapmam. geriye dönük aranabilir. herkes kendi takımıyla ilgilensin.

Bunu kendi yandaşlarına da söylüyorsundur umarım.

Git antuya bak, hala trömsö geyikleri dönüyor.

"Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak" başlığına bakarken bir yazınızı gördüm:

biz o bayrağı indiririz yapmadığımız şey değil

http://www.hackhell.com/spor-genel/...yragi-bogazda-sallanacakquot.html#post5016217

Doğru, siz espri yapmazmışsınız, gidip başka takımın sayfasında böyle güzel!!!! yazılar yazarmışsınız!

bursaspor bayrağı için bunu yazan birisinin burda ahkam kesmesi de çok ilginç doğrusu!!

MozoLe Miяach;5019453' Alıntı:
Ne zamandan beri beşiktaşLı arkadaşLarımız kardeşLerimiz fener'e yaranmak için gaLatasarayın biLeğinin hakkıyLa aLdığı uefa kupasına Laf etmeye başLadı ?? Tmm beşiktaşLının beşiktaşLıdan başka dostu yoktur ama bu yapıLan yorum canımı sıktı aman dikkat diyim yuva sakinLeri.. GaLatasarayLıLar sizde kızmayın boşverin.. ;)

Unutmadan biz feneri sevmiyoruz biz guizayı seviyoruz.. FrekansLar farkLı..

biz de sadece o beşiktaşlı arkadaşa (tüm beşiktaşlılar değil) onun gibi bir atasözüyle cevap verelim:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

:)

biz galatasarayın bayrağınıda indirdik. ayrıca o boğaza bayrak konulması sadece bizi değil sizide rahatsız etmeli. ama mide geniş olunca böle oluyo demekki

biz galatasarayın bayrağınıda indirdik. ayrıca o boğaza bayrak konulması sadece bizi değil sizide rahatsız etmeli. ama mide geniş olunca böle oluyo demekki

Pardon bişey sorucam ?? bayrak indirmek marifet mi ?? bunun nesiyLe övünüyorsun ?? hıı yok sen şimdi dersın kı ben övünmüyorum, ama yazış stiLin aynen o şekıLde gözükmekte.. Eğer marifet oLarakta görüyorsanda sen marifet nedir nasıL gösterıLır nasıL sergiLenir daha biLmiyorsun demektir dostum..

Önce Sen Al Küflenmiş Kupayı Sonra Konuş.

Yazacak Birşey Bulamadığın İçin Birşey Yazamassın Tabi.

AL DA GÖREK !!!​

Yazacak çok şey varda uğraşmaya değmezsin.

Herkez kendi çöplüğüne.Git orda istediğin kadar kutla kupanı.

Kimse size gelinde Feneri sevin demiyo.Niye kendinizi gelipte burda sanki çok önemliymişsiniz gibi gösteriyonuz =)

Bayrak olayına gelince bırakın asılı dursun.

Yarım yüzyıldır bizim bayraklar Bursada sallanıyo.

Zaten bi sonraki şampiyonluğuda yarım yüzyıl sonra bi ihtimal görürler.

o bayrağı oraya astırmayız arkadaş asılırsa indirirz varsa itirazı olan çıksın. anlaşılan birileri bursanın şampiyonluğuna gerçekten sevinmiş. birileri sadece kendi gönül verdiği takımını tutmayı unutmş. birbirini korur olmuş. bize göre problem yok tabi bu da tercih meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri