F.Bahçe 2-0 Beşiktaş [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Fуσηв;4516683' Alıntı:
ikiLi tartışmaya girmeden iLgiLi böLüme gerekLi şikayetLerini biLdirsen daha usturupLu oLur kanısındayım

sürekli sürekli şikayetlerimi yazıyorum oraya gereğide yapıyo ama artık insan bıkıyor =) Onların bölüme bişi yazsak kavga çıkar onlar buraya yazarken hoş =)

~ ƒire ßuŁŁ ~;4516687' Alıntı:
sürekli sürekli şikayetlerimi yazıyorum oraya gereğide yapıyo ama artık insan bıkıyor =) Onların bölüme bişi yazsak kavga çıkar onlar buraya yazarken hoş =)

boşver sen çocukLa çocuk oLma =)

evet heLLdeviL ve bjkLi üyeLer arasında bu konuda tartışma çıkmış şunLarı ekLemek istiyorum ben de..

1. HeLLDeviL de ben de diğer mod arkLarımız da birer takım tutuyoruz ve fanatik derecesinde futboLu ve takımımızı sevmesek spor böLümü mod'u oLmazdık..
  2. Maçın gaLibi kim oLursa oLsun tebrik yada temenni dışında rakip takım böLümünde atıLan her mesaj siLinecektir.. O yüzden kimse başka türLü yazacaksa yazmasın.. Bu bir uyarıdır ve uyarımı dikkate aLmayanLar bir daha uyarıLmaksızın banLanacaktır..
  3. Rakip takım böLümündeki maç konusunu sabote edip kapatma gibi bi amaç güdenLer uzun süreLi ban cezası yiyecekLerdir çünkü bu durumLa çok karşıLaştık biz ve artık bunLarı aşmak istiyoruz..
  4. Kim ne yazarsa yazsın aLıntı yapıp da aynı duruma düşecek arkadaşLara da benzer cezaLar uyguLanacaktır.. Rütbe mesaj eş dost hiç farketmez..

İyi forumLar,boL goLLü,hakem hatasız,çok güzeL bir maç diLiyorum.. Hak eden kazansın.. :goz:

800px-FOX_logo.svg.png

Maç Kanalı: FOX Tv
Saat: 21.00

Taraftar Mehmet Topuz`dan Gol İstiyor ...!!!

b-312119-Fenerbah%C3%A7e_Taraftar%C4%B1.jpg

FOX TV ekranlarında yayınlanan ana haberde yayın yapan FOX Muhabiri taraftarlara sordu ..

- Mehmet Topuz`dan Gol Bekliyormusunuz ?

Taraftar : Hemde çok istiyoruz. Beşiktaşlılara M.Topuzumun golü hediye olsun dediler...

Herkez büyük bir çoşkuyla bu akşam ki maçı bekliyor..

FOX TV

bjk top yaptırtmıyor bize
böyLe giderse maç sakat bizim açımızdan

hadi be kacti goL

aLex de kaçırırsa onu demi kuzen =)

Kıran kırana maç oluyor maşallah :)

beşiktaşın savunma bLoğu çok hoşuma gitti
daha sezon başı oLmasına rağmen
sezon ortaLarına geLindiğinde çok daha sağLam haL aLacaktır
bu sezon Ligde ve avrupada çok sıkıntı çekecekLerini sanmam
en az goL yiyen takımLar arasında oLabiLirLer kesinLikLe

bjk çok net gol kaçırdı :hhmanD

yapma bee...

Bu maç uzatmalara gider demedi deme İbrahim.

yaptım bile ilk yarı 0 - 0 bitti :D

Abi bu stad kadar iğrenç bi stad yok yaa.Futbolcu koşamıyo pas yapılmıyo bomboş zaten.

bende çok sinirlendim ama ben internetten izliyorum malum bozdum kanalı :hhmanD

Geri