F.Bahçe 2-0 Beşiktaş [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Ne olursa olsun bu süper kupa kupa galipleri kupası.
Türkiyedeki iki kupayı alan takımlar oynuyor.
Fenerbahçe hangisi aldı bu sene?

Ya sen yazdımı okumadan yada anLamak istemiyorsun!

Arkadasım tamam aLdınız 2 kupayı ama bunun kuraLı böyLe ne yapaLım yhani
süper kupa macı oynanmasın mı.Oynamadan kupa mı veriLsin bunumu istiyorsun!
Takımına güvenmiyormusun!

Ya sen yazdımı okumadan yada anLamak istemiyorsun!

Arkadasım tamam aLdınız 2 kupayı ama bunun kuraLı böyLe ne yapaLım yhani
süper kupa macı oynanmasın mı.Oynamadan kupa mı veriLsin bunumu istiyorsun!
Takımına güvenmiyormusun!

Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum,zaten yarında hep beraber göreceğiz.
Ayrıca evet o kupayı tüm beşiktaşlılar olarak oynanmadan verilmesini istiyoruz çünkü o kupa bizim hakkımız.
Zaten o kupayı biz alacağız ama bu sefer sizi yenerek daha eğlenceli olacaktır.

Ayrıca evet o kupayı tüm beşiktaşlılar olarak oynanmadan verilmesini istiyoruz çünkü o kupa bizim hakkımız.

Sen tren garında vapur bekliyon.Daha çook beklersin.

Bıktım bu beşiktaşlı MozoLe Miяach ve Hell fire dan.Sizin işiniz gücünz yokmuda burada pusuya yatmışsınız.Gidin kendi konuzdaki mesajlara teşkekkür edin yorum yapın. Herkes Kendi konusu bilsin ona göre yazsın.

~ ƒire ßuŁŁ ~;4514457' Alıntı:
Bıktım bu beşiktaşlı MozoLe Miяach ve Hell fire dan.Sizin işiniz gücünz yokmuda burada pusuya yatmışsınız.Gidin kendi konuzdaki mesajlara teşkekkür edin yorum yapın. Herkes Kendi konusu bilsin ona göre yazsın.

Onların amacının ne olduğunu biliyorum ben de burda çıklama yapmıycam aralarındaki köstebeği bulmak onların işi benim değil.Sadece cevap vermeyin diyorum bu kadarını söylüyorum.

Öyle saçmalık mı olur yaa
Maç oynanmadan kupa verildiği nerede görülmüş Allah aşkına
Çıkın oynayın maçı,kimin hakkıysa o kaldırsın kupayı
Bu kadar basit:goz:

~SiLenT ScЯeaM~;4514436' Alıntı:
HeLLDeviL

Ben Bu Sitede GaLatasaray-Beşiktaş MaçLarınada Şahit oLdum Ama Ne ReaList'in Ne Lazish'in Maçtan Sonra KutLama Var Hazır oLun vs ZırvaLadıkLarını Görmedim.
BizimkiLer ResimLerLe vs Geyik Yapıyor Diye Sizinde Ortamı Cıvıtmanıza Gerek Yok.
YetkiLerini KuLLan Kimse ÜzüLmesin.

Tamam yöneticiyiz.

Ama bunda provakatif birşey yok.Görende sancak koycaz gömcez tarzı bir şey yazmısım
Bu kadar abartıLır!KutLamaLara hazır oLun ne demek.Kupayı aLıcaz demek.
ReaLiST LaZiSH hic kupayı aLıcaz tarzında birşey demedi mi. . .
Mod'uz diye hiç yorum yazmayaLam mı!

Dediğin Laf mı şimdi bizimkiLer resimLerLe geyik yapıyor diye.
Sizde cıvıtmayın ne demek yha!
Bjk'ın forumda bir ayrıcaLığı var da ben mi biLmiyorum.
Herkes işine baksın!

Derbiyi sevinçle bekliyor!

Daum, tecrübelerinin kendisine öğrettiği şeyin "rakibe saygı duymak" olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ve tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile oynanacak olan TFF Süper Kupa maçı öncesi, Swiss Otel'de basın toplantısı düzenledi. Derbiyi büyük bir sevinçle beklediklerini ifade eden Daum, "Bu maçın bir futbol şenliği olmasını istiyorum. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'nin başında çok önemli derbiler yaşadım. Bu derbilerden öğrendiğim şey şudur; Birincisi rakip takımı ikincisi rakip taraftarı saygıyla karşılamak. Umarım Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde hem kendisini hem de Türkiye'yi iyi temsil eder. Şu an son şampiyon olduğu için Türkiye'nin en iyi takımı gibi görünüyor. Mustafa Denizli benim arkadaşım ve onunla yeniden görüşeceğim için seviniyorum. Benim için Denizli üst düzey bir teknik adamdır. Çok iyi bir Beşiktaş takımı kurdu. Yaptıkları transferlerle de daha güçlü oldular. Nihat'ı futbola başladığından beri tanıyorum. beşiktaş için süper bir transfer Beşiktaş için" diye konuştu.

Süper Kupa'nın büyük bir manevi anlamı olduğuna dikkat çeken Alman teknik adam, "İçinde bulunduğumuz hazırlık dönemine devam etmek için bu maç iyi bir şans ayrıca. Almanca'da bu konuda güzel bir söz vardır. Her kadrodan, her 11'den önemli olan şey nasıl oynadığınızdır. Benim için sezon sonunda başarılı olmak, sezon başında olmaktan çok daha önemli. Şampiyona karşı oynamak bizim için güzel bir şans. Bu şansı kullanmak istiyoruz. Başta da dediğim gibi bu maçı sevinçle bekliyoruz. Beşiktaş camiasıyla karşılaşmak, Yıldırım Demirören'le bir daha görüşmek beni çok mutlu ediyor. Olimpiyat Stadı bence çok güzel bir stat. Çok büyü kapasiteye sahip bir stat. Ben burada bir final yaşamıştım ama o maçta fazla seyirci yoktu. Dolayısıyla atmosfer fazla iyi olmamıştı. Umarım yarınki maçta daha iyi bir atmosfer görebiliriz" dedi.

Bir soru üzerine Daum, Fenerbahçe'deki eski döneminde defansın çok kaliteli olduğunu belirterek, "Tabi ki bu durum hücum oyuncularına kolaylık sağlıyor ve daha rahat oynamalarına imkan veriyor. Bu, şimdiki dönemde de geçerli. Defansa önem veriyoruz. Eğer defans iyi olursa ofansta da rahat edersiniz. Pres yapmak istiyoruz her maç. Bu tabi ki rakibe de bağlı. Honved bize bu şansı verdi ama Beşiktaş tabi ki Honved'ten çok ayrı bir sınıfta. İki kanadımızı birden bir maçta güçlü görürsek çok daha iyi olur tabi ki. Bolu maçında sol, Honved maçında sağ kanadımız daha iyiydi. Bu maçtan maça değil maçın içinde de değişebilecek bir olay. Bazen rakibin kanadı da güçlü oluyor tabi ki" ifadelerini kullandı.

Roberto Carlos'un sakatlığına üzüldüklerini anlatan Daum, "Buradan bir kez daha geçmiş olsun diyorum kendisine. Sağlık ekibimiz her gün, 24 saat onunla uğraşıyor. Roberto Carlos bir tanedir. Onun yerine bir başkasını koyamazsınız. Yerine oynayacak oyuncular mutlaka farklı olacaktır çünkü dediğim gibi o bir tanedir. Bu da bir takımın gücünü gösterir. Eğer öyle önemli bir futbolcu sakatlanırsa yerini alacak diğer oyuncular takımın kalitesini ortaya koyar. Edu yarın oynayamayacaktır. Ona da geçmiş olsun diyorum" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu ise çok iyi bir sezon başı kampı geçirdiklerini ifade ederek, "Ben daha önceki senelerde hep bu kamplara katılamamanın sıkıntısını çekmiştim. Sezona takım halinde iyi başladık. Herkes kendini çok hazır hissediyor. Süper Kupa bence ligden sonraki en önemli kupa. Biz geçen sene kupa kazanamadık. Bunun sıkıntısını üzerimizden atmamız için önemli bir fırsat diye düşünüyorum. Bunun için elimizden geleni yapacağız. İki takımın da fair play çerçevesinde güzel bir maç izleteceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Emre, takımdaki lider oyuncu özelliğinin sorulması üzerine ise, "Hocamız takım içinde lider oyuncu sayısının fazla olmasını istiyor. Ben de bu görüşe katılıyorum. Honved bizim ayarımızda bir takım olmasa da iyi başladık o maçla. Liderlik özelliği bizim takımımızda çok oyuncuda mevcut. Ben de ekstra bir şey yapmadım bu konuda. Var olanı sahaya yansıttım. İki yeni transferimiz de çok iyi oyuncular. Zaten Fenerbahçe'deki her oyuncu iyi oyuncudur ki bu takımdadır. Biz iyi bir ekiptik, onların da gelmesiyle daha iyi olduk. Bu rekabetin takım içinde olumlu etkileri olacaktır. Gerek yönetimimiz gerek hocamız gerekse Aykut Kocaman abimiz o oyuncuları uygun gördüler ki aldılar takıma. Takıma faydalı olacaklarına inanıyorum ben. Daum'un gelmesiyle bazı şeylerin değiştiği aşikar. Geldiği günden beri şampiyonluk konuşuluyor. Fenerbahçe'nin başka hedefi olmamalı zaten. O'nun gelişiyle çok şey değişti. Zaten havanın değiştiğinin sizler de farkındasınız" ifadelerini kullandı.

~ ƒire ßuŁŁ ~ ƒαякı нιѕѕєт...

kaynak

~SiLenT ScЯeaM~;4515080' Alıntı:
Derbi Öncesi İnsanLar Gergin oLur BiLiyorsun.
En Ufak Bir KıvıLcım NeLere MâL oLuyor.
Sana Hiç Yorum Yapma Demiyorum Ama Maç "Öncesi" Biraz Daha Hafif YorumLar Yapman Daha SağLıkLı oLur.
Ayrıca Ben Diğer ModLarın Bu Tarz SöyLemLerine İnanki RastLamadım.

CıvıkLıktan Kastım Sadece Sizin BöLüme YöneLik DeğiLdi.
Beşiktaş BöLümünde "Komik" ResimLer PayLaşan ArkadaşLar Var.
Bundan Rahatsız oLan Fenerbahçe'Li Biri O BaşLıkta Yorum Yapması Yasak oLduğu İçin GeLip Tepkisini Burda Gösteriyor.
Sonucunda İki BöLümdede Cıvık Bir Ortam oLuşuyor.
Bu Durum iLerLedikçe Her İki Tarafta Dayanamıyor ve KarşıLıkLı Rakip Takımın BaşLığı ALtından TartışıyorLar.
Dediğim Gibi İnsanLar Gergin, Maç Öncesi TahammüL EdemiyorLar BunLara
Bu Tarz Resim, Video, Yazı PayLaşımLarını SiLersen Sorun oLcağını Sanmıyorum.
Demek İstediğim Buydu.

Bi bakıma haklısın fakat neden bjk ve gs avatarı taşıyan üyeler gelip Sürekli fenerbahce bolumu altına Konu Acıyorlar

Mesela gecenlerde fener " Kazık" Yedi Başlıklı Bi Konu Açıldı Bu lleti Kışkırtır....

Bunun mod la alakası Yok üye ye gerekli ceza verilmiyorsa mod ne yapsın adamı haksız yere yargılıyorsun...​

~SiLenT ScЯeaM~;4515080' Alıntı:
Derbi Öncesi İnsanLar Gergin oLur BiLiyorsun.
En Ufak Bir KıvıLcım NeLere MâL oLuyor.
Sana Hiç Yorum Yapma Demiyorum Ama Maç "Öncesi" Biraz Daha Hafif YorumLar Yapman Daha SağLıkLı oLur.
Ayrıca Ben Diğer ModLarın Bu Tarz SöyLemLerine İnanki RastLamadım.

CıvıkLıktan Kastım Sadece Sizin BöLüme YöneLik DeğiLdi.
Beşiktaş BöLümünde "Komik" ResimLer PayLaşan ArkadaşLar Var.
Bundan Rahatsız oLan Fenerbahçe'Li Biri O BaşLıkta Yorum Yapması Yasak oLduğu İçin GeLip Tepkisini Burda Gösteriyor.
Sonucunda İki BöLümdede Cıvık Bir Ortam oLuşuyor.
Bu Durum iLerLedikçe Her İki Tarafta Dayanamıyor ve KarşıLıkLı Rakip Takımın BaşLığı ALtından TartışıyorLar.
Dediğim Gibi İnsanLar Gergin, Maç Öncesi TahammüL EdemiyorLar BunLara
Bu Tarz Resim, Video, Yazı PayLaşımLarını SiLersen Sorun oLcağını Sanmıyorum.
Demek İstediğim Buydu.

345646456415234 Defa söyLedik eLimizden geLdiğince tüm konuLara bakmaya çaLısıyoruz ama gözümüzden kaçan postLar warsa şikayet edin cevap vermeyin diye.GördükLerimi siLiyorum zaten.SiLdiğim postLarı göremediğin içinde birsey yapmıyorum zannediyorsun.Fenerbahce böLümündede bjk böLümündede birçok post siLdim.SiLinmesi gerekenLer şikayet başLığından biLdir siLim. . .

İyi ForumLar

Daum'dan Beşiktaş'a övgü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, yarınki Süper Kupa maçının bir futbol festivali olacağını belirterek, rakipleri Beşiktaş'ın şu anda Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu ifade etti.

c1yan5x6.widec.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, TFF Süper Kupa'da Beşiktaş ile yarın yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini söyledi.

Daum, kupa maçı öncesi Swissotel'de düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini belirterek, ''Bunun bir futbol şenliği olmasını diliyorum'' dedi.

Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin başında birçok derbi heyecanı yaşadığını ifade eden Alman teknik adam, ''Benim için bu derbilerde iki önemli nokta var. Birincisi rakip takım Beşiktaş'ı saygıyla karşılamak. İkincisi de rakip taraftarları saygıyla karşılamak'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın yeni sezonda mücadele edeceği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını dileyen Daum, ''Umarım Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde hem Türkiye'yi hem Beşiktaş camiasını en iyi şekilde temsil eder. Rakibimiz şampiyon olarak, en aktüel takım olarak gözüküyor. Türkiye'nin en iyi takımı olarak gözüküyor'' dedi.

Beşiktaş'ın başında bulunan teknik direktör Mustafa Denizli'nin arkadaşı olduğunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Yarınki maç bizim arkadaşlığımızda hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bir etkisi olmayacak. Mustafa Denizli ile tekrar görüşeceğimiz için seviniyorum. Benim için Denizli, ulusal ve uluslararası çapta üst düzey bir teknik adamdır. Çok iyi takım yarattı. Yaptıkları transferlerle daha güçlü oldu'' dedi.

''NİHAT SÜPER TRANSFER''
Beşiktaş'ın tekrar kadrosuna kattığı Nihat Kahveci'ye değinen Christoph Daum, siyah-beyazlı takımın mükemmel bir transfer gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Nihat'ı kendisinin de tanıdığını vurgulayan Daum, ''Bu transferle Beşiktaş daha güçlü oldu. Nihat'ı futbola başladığından beri tanıyorum. Süper bir transfer. Beşiktaş için mükemmel bir transfer diyebilirim'' dedi.

''SEZON SONU DAHA ÖNEMLİ''
TFF Süper Kupa'nın kendileri için manevi anlamı olduğunu ifade eden Alman çalıştırıcı, ''Ama bizim için, içinde bulunduğumuz hazırlık dönemini devam ettirmek için iyi bir şans. Almancada bir söz vardır, 'Her kadrodan, her iyi ilk 11'den, her isimden çok daha önemli olan şey mücadele etmektir' diye. Benim için sezon sonunda başarılı olmak sezon başında başarılı olmaktan daha önemli'' dedi.

Şampiyon takıma karşı mücadele etmenin kendileri için güzel bir olay olduğunu kaydeden sarı-lacivertli takımın teknik adamı, ''Bu şansı kullanmak istiyoruz. Tüm Beşiktaş camiası ile karşılaşmak, özellikle Yıldırım Demirören ile bir daha görüşmek beni çok mutlu ediyor' diye konuştu.

Daum, maçın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili soruyu ise, ''Bence güzel bir stat. Büyük taraftar kapasitesine sahip. Bu statta bir maç yaşadım. Kupada final maçı oynamıştık. Ne yazık ki seyirci gelmedi, atmosfer iyi olmadı. Umarım yarın çok daha fazla seyirci ve taraftar görebiliriz'' diye yanıtladı.

''DEFANS, OFANSTA BAŞARIYI GETİRİR"
Christoph Daum, daha önce başında bulunduğu Fenerbahçe ile şimdiki Fenerbahçe arasında ne gibi farklar olduğu sorusu üzerine, ''O zaman defansımız çok kaliteliydi. Böyle olunca ofanstaki oyuncuların daha rahat oynamaları sağlanıyordu. Bu sezon için de bu geçerli. Defansa ağırlık veriyoruz. Defans iyi oldu mu ofansta da başarılı olabiliriz. Defansta daha toplu ve birlik olmak istiyoruz. Pres yapmayı da isteriz. Ancak bu rakibe bağlı. Honved gibi rakipler bu fırsatı verirse olur. Ama Beşiktaş Honved'den çok çok daha güçlü, apayrı klasta bir takım'' diye konuştu.

''ROBERTO CARLOS BİR TANEDİR''
Alman çalıştırıcı, sağ ve sol kanatlardaki oyuncuların aynı anda iyi oynamaları halinde daha güçlü olacaklarını ifade ederek, ''Ama bu her maçta olabilecek bir şey değil. Maç içinde bile farklı olur. Roberto Carlos'un sakatlığı bizi üzdü. Umarım yakın zamanda aramıza katılır. Roberto Carlos bir tanedir. Başka biri olamaz. Yerini yarın kim alırsa, Vederson veya Dos Santos, farklı olacaktır. Çünkü Roberto Carlos bir tanedir. Bu da bir takımın gücünü gösterir, kalitesini gösterir. Önemli bir oyuncu sakatlanırsa diğerleri yerini alacak'' şeklinde konuştu.

Alman çalıştırıcı, Edu konusundaki soru üzerine de, ''Edu yarın oynamayacak. O'na da geçmiş olsun'' demekle yetindi.

EMRE: KAZANMAK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu ise TFF Süper Kupa'nın şampiyonluktan sonraki en önemli başarı olduğunu ve kupayı kazanmak için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Emre, çok iyi sezon başı kampı geçirdiklerini ifade ederek, ''Daha önceki sezonlarda bunun sıkıntısını yaşadığımızı ifade etmiştim. Sezona hep beraber takım halinde iyi başladık. Tüm oyuncular kendini hazır hissediyor. Biz ne yazık ki ne şampiyon olduk, ne de Fortis Türkiye Kupası'nı aldık. Geçen sezonki sıkıntıları atlatmamız adına kupanın şans olduğunu düşünüyorum. Sezon başlamadan her iki takımın da örnek mücadele vereceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Takımda lider oyuncunun fazla olması yönündeki soru üzerine sarı-lacivertli oyuncu, ''Hocamızın istediği bu. Lider oyuncunun fazla olmasının takıma olumlu yansıyacağını düşünüyor. Hepimize bu yönde görev verdi. Honved maçıyla iyi başladım'' dedi.

Brezilyalı yeni oyuncular hakkındaki soruyu ise Emre, ''Çok kaliteli ve iyi insanlar. Potansiyeli olan takıma güç kattılar. İkisinin gelmesiyle daha iyi takım olduk. Rekabetin olumlu yansıyacağını düşünüyorum'' diye yanıtladı.

Emre, ''Daum'un gelmesiyle takımda ne değişti'' sorusuna da ''Bazı şeylerin değiştiği aşikar. Hocamız ilk geldiği günden beri 'Şampiyonluk' diyor. Fenerbahçe'nin başka hedefi olmamalı. Bu hedefi aşıladı. Havanın değiştiğinin farkındayız'' şeklinde yanıt verdi.

Ntvspor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, yarınki Süper Kupa maçının bir futbol festivali olacağını belirterek, rakipleri Beşiktaş'ın şu anda Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu ifade etti.

c1yan5x6.widec.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, TFF Süper Kupa'da Beşiktaş ile yarın yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini söyledi.

Daum, kupa maçı öncesi Swissotel'de düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini belirterek, ''Bunun bir futbol şenliği olmasını diliyorum'' dedi.

Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin başında birçok derbi heyecanı yaşadığını ifade eden Alman teknik adam, ''Benim için bu derbilerde iki önemli nokta var. Birincisi rakip takım Beşiktaş'ı saygıyla karşılamak. İkincisi de rakip taraftarları saygıyla karşılamak'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın yeni sezonda mücadele edeceği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını dileyen Daum, ''Umarım Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde hem Türkiye'yi hem Beşiktaş camiasını en iyi şekilde temsil eder. Rakibimiz şampiyon olarak, en aktüel takım olarak gözüküyor. Türkiye'nin en iyi takımı olarak gözüküyor'' dedi.

Beşiktaş'ın başında bulunan teknik direktör Mustafa Denizli'nin arkadaşı olduğunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Yarınki maç bizim arkadaşlığımızda hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bir etkisi olmayacak. Mustafa Denizli ile tekrar görüşeceğimiz için seviniyorum. Benim için Denizli, ulusal ve uluslararası çapta üst düzey bir teknik adamdır. Çok iyi takım yarattı. Yaptıkları transferlerle daha güçlü oldu'' dedi.

''NİHAT SÜPER TRANSFER''
Beşiktaş'ın tekrar kadrosuna kattığı Nihat Kahveci'ye değinen Christoph Daum, siyah-beyazlı takımın mükemmel bir transfer gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Nihat'ı kendisinin de tanıdığını vurgulayan Daum, ''Bu transferle Beşiktaş daha güçlü oldu. Nihat'ı futbola başladığından beri tanıyorum. Süper bir transfer. Beşiktaş için mükemmel bir transfer diyebilirim'' dedi.

''SEZON SONU DAHA ÖNEMLİ''
TFF Süper Kupa'nın kendileri için manevi anlamı olduğunu ifade eden Alman çalıştırıcı, ''Ama bizim için, içinde bulunduğumuz hazırlık dönemini devam ettirmek için iyi bir şans. Almancada bir söz vardır, 'Her kadrodan, her iyi ilk 11'den, her isimden çok daha önemli olan şey mücadele etmektir' diye. Benim için sezon sonunda başarılı olmak sezon başında başarılı olmaktan daha önemli'' dedi.

Şampiyon takıma karşı mücadele etmenin kendileri için güzel bir olay olduğunu kaydeden sarı-lacivertli takımın teknik adamı, ''Bu şansı kullanmak istiyoruz. Tüm Beşiktaş camiası ile karşılaşmak, özellikle Yıldırım Demirören ile bir daha görüşmek beni çok mutlu ediyor' diye konuştu.

Daum, maçın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili soruyu ise, ''Bence güzel bir stat. Büyük taraftar kapasitesine sahip. Bu statta bir maç yaşadım. Kupada final maçı oynamıştık. Ne yazık ki seyirci gelmedi, atmosfer iyi olmadı. Umarım yarın çok daha fazla seyirci ve taraftar görebiliriz'' diye yanıtladı.

''DEFANS, OFANSTA BAŞARIYI GETİRİR"
Christoph Daum, daha önce başında bulunduğu Fenerbahçe ile şimdiki Fenerbahçe arasında ne gibi farklar olduğu sorusu üzerine, ''O zaman defansımız çok kaliteliydi. Böyle olunca ofanstaki oyuncuların daha rahat oynamaları sağlanıyordu. Bu sezon için de bu geçerli. Defansa ağırlık veriyoruz. Defans iyi oldu mu ofansta da başarılı olabiliriz. Defansta daha toplu ve birlik olmak istiyoruz. Pres yapmayı da isteriz. Ancak bu rakibe bağlı. Honved gibi rakipler bu fırsatı verirse olur. Ama Beşiktaş Honved'den çok çok daha güçlü, apayrı klasta bir takım'' diye konuştu.

''ROBERTO CARLOS BİR TANEDİR''
Alman çalıştırıcı, sağ ve sol kanatlardaki oyuncuların aynı anda iyi oynamaları halinde daha güçlü olacaklarını ifade ederek, ''Ama bu her maçta olabilecek bir şey değil. Maç içinde bile farklı olur. Roberto Carlos'un sakatlığı bizi üzdü. Umarım yakın zamanda aramıza katılır. Roberto Carlos bir tanedir. Başka biri olamaz. Yerini yarın kim alırsa, Vederson veya Dos Santos, farklı olacaktır. Çünkü Roberto Carlos bir tanedir. Bu da bir takımın gücünü gösterir, kalitesini gösterir. Önemli bir oyuncu sakatlanırsa diğerleri yerini alacak'' şeklinde konuştu.

Alman çalıştırıcı, Edu konusundaki soru üzerine de, ''Edu yarın oynamayacak. O'na da geçmiş olsun'' demekle yetindi.

EMRE: KAZANMAK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu ise TFF Süper Kupa'nın şampiyonluktan sonraki en önemli başarı olduğunu ve kupayı kazanmak için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Emre, çok iyi sezon başı kampı geçirdiklerini ifade ederek, ''Daha önceki sezonlarda bunun sıkıntısını yaşadığımızı ifade etmiştim. Sezona hep beraber takım halinde iyi başladık. Tüm oyuncular kendini hazır hissediyor. Biz ne yazık ki ne şampiyon olduk, ne de Fortis Türkiye Kupası'nı aldık. Geçen sezonki sıkıntıları atlatmamız adına kupanın şans olduğunu düşünüyorum. Sezon başlamadan her iki takımın da örnek mücadele vereceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Takımda lider oyuncunun fazla olması yönündeki soru üzerine sarı-lacivertli oyuncu, ''Hocamızın istediği bu. Lider oyuncunun fazla olmasının takıma olumlu yansıyacağını düşünüyor. Hepimize bu yönde görev verdi. Honved maçıyla iyi başladım'' dedi.

Brezilyalı yeni oyuncular hakkındaki soruyu ise Emre, ''Çok kaliteli ve iyi insanlar. Potansiyeli olan takıma güç kattılar. İkisinin gelmesiyle daha iyi takım olduk. Rekabetin olumlu yansıyacağını düşünüyorum'' diye yanıtladı.

Emre, ''Daum'un gelmesiyle takımda ne değişti'' sorusuna da ''Bazı şeylerin değiştiği aşikar. Hocamız ilk geldiği günden beri 'Şampiyonluk' diyor. Fenerbahçe'nin başka hedefi olmamalı. Bu hedefi aşıladı. Havanın değiştiğinin farkındayız'' şeklinde yanıt verdi.

Ntvspor

Daum güzel taktik uyguluyo.Aferin aferin :D

hea yarın pes oynucaz karşımızda fb yi alcak nihatla atcaz golleri

İnşallah inşallah:D

Her iki takım için gerek transferleriyle çekişmeli bir maç olacak ..
İki takımada başarılar..

Fenerbahçemize başarıLar

~ ƒire ßuŁŁ ~;4516677' Alıntı:
çek git kendi bölümüne

ikiLi tartışmaya girmeden iLgiLi böLüme gerekLi şikayetLerini biLdirsen daha usturupLu oLur kanısındayım

Geri