Aslında Bjk topiğine yazıcaktım malesef ordaki başlık kapanmış bu yüzden burdan yazıyorum .
Fb Geçen seneki Fb'den biraz daha iyi .
Fakat yinede Kötü .
Hazırlık maçlarında vs'lerde aldığı skorlar gerçek oyunun kanıtı .
Honved maçı o kadar Baz alınacak bir karşılaşma değil .
Artist - Kazım - :durdurun Takım oyunu oynamayı hala umursamadığını gösterdi .
Kaçırdığı golle Fenerliler iyi bir küfür etmiştir .
Emre bildiğimiz Emre -
Geçen sene Müzmin sakat yazdım diye Fenerliler beni linç ediyordu
:hhmanD
Bu senede Fenerliler Çokşey beklemesin Emre'den .
Guiza Her zamanki gibi Performansından birşey kaybetmemiş
Böyle devam etmesini temenni ediyorum :durdurun
Skora bakıp Fener Süper oynadı dersek haksızlık olur her iki takımada .
Daum geldi Fener Takım oldu Takım ruhu geldi vs diye Gaza getiren Fener basını , her zamanki gibi Abartıyor .
Ben aslında Bjk'ye birşeyler yazıcaktım fakat o topic kapatılınca burdan Fener'ede yazmak mecburiyetinde kaldım .
Bjk'ye gelince .
Geçen seneki gibi Çok Çabuk Gol Yiyip .
Çok Zor Gol Atıyorlar ( hatta atamıyorlar )
Savunma S-O-S veriyor .
Hazırlık maçlarında Özetleri felan izleyince bu Bjk Zor gol yiyor felan sanırdım aldığı skorlara bakınca fakat öyle değilmiş .
Denizli 10,5 Numaramı bulur 12,5 mu bulur orası ona kalmış ama Bjk'ye oyun kurucu şart.
Fink - Ernst gibi Hücumda da görülebilen bir orta saha oyuncusu değil .
Dost acı söyler diyerek -
Bu BjK - Şampiyonlar liginde çıkacak rakiplere bağlı olarak - Çok Gol Yer - diyorum .
Son olarak dip not = Hemen hemen tüm basın diyorki 2 takımda hazır değil eksikleri var vs .
Tamamda bu hafta sonu Lig başlıyor Takımlar hala hazır değil geyiğini neden yapıyorsunuz
Ligte Bu takımlar değilde Chelsea felanmı top oynayacak ? :durdurun
Düşünsenize Haftaya Bundesliga'da başlıcak - Çıkıp Bayern Teknik direktörü Lige daha hazır değiliz diye açıklama yapıyor .
Taraftarlar o adamı ne yaparlar bir düşünün .
Yada Hollanda Ligi Geçen hafta başladı - Ajax Teknik Direktörü çıkıp daha Lige hazır değiliz diye açıklama yaptı mı ?
Yenilgiyi yada Kötü oyunları bu kadar ucuz ve Saçma bahaneler üreterek savunmak hiçkimseye fayda sağlamaz .