F.Bahçe 2-0 Beşiktaş [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Bır Fenerlı 10 Beşıktaşlı 20 Trabzonlu Ve Bütün Cımbomlulara Bedeldır..... Fenerbahçeli Olmak Bir Ayrıcalıktır.
Biz Bu Moralle şampiyonluğa Kadar Gideriz Artık

Bır Fenerlı 10 Beşıktaşlı 20 Trabzonlu Ve Bütün Cımbomlulara Bedeldır..... Fenerbahçeli Olmak Bir Ayrıcalıktır.

Şimdi sen diyosunki mesela Uğur Boral bütün değilde baros arda kewell keita elano'ya bedeldir öylemi :hhmencool: :D Oldu cnm başka :D

10 beşiktaşlı 20 trabzonlu ve bütün cimbomlular bir maç aldıkları zaman 1 fenerli kadar abartmazlar :D

sakin olalım lütfen ortamı germeye hiç gerek yok sonuçta bu bir maç yenende olur yenilende abartmaya gerek yok.

bu fener de hiç umut ışığı yok. tek güzel gelişme kondisyon olmuş. maçın 90 dakikası ayakta dinç kalabiliyor. karşısında güçlü ve forvet hattı yetenekli bir takım olsa bu fener en az 5 yer her maçta. hiçbir fenerli bu maça bakıpta kendini avutmasın. avrupada daha dişli bir takımla oynasaydık honved maçını farkı yemiştik.

sonuçta kazandık ama maçın 90 dakikası ecel teri dökmedik değil.

lanet olsun o koyulan reklamlara bir ağız tadıyla maç izleyemedik. d-smartı bile arattı ya bu adamlar başka da sözüm yok

hayırlı olsun kardeşlerim darısı lig'de oynanan maçlarda da böyle olması dileğiyle...

BazıLarı qeLip adam qibi tebrık eder . . .
BazıLarı geLir tartısma çıkarır (=​

Aslında Bjk topiğine yazıcaktım malesef ordaki başlık kapanmış bu yüzden burdan yazıyorum .

Fb Geçen seneki Fb'den biraz daha iyi .
Fakat yinede Kötü .
Hazırlık maçlarında vs'lerde aldığı skorlar gerçek oyunun kanıtı .
Honved maçı o kadar Baz alınacak bir karşılaşma değil .
Artist - Kazım - :durdurun Takım oyunu oynamayı hala umursamadığını gösterdi .
Kaçırdığı golle Fenerliler iyi bir küfür etmiştir .
Emre bildiğimiz Emre -
Geçen sene Müzmin sakat yazdım diye Fenerliler beni linç ediyordu
:hhmanD
Bu senede Fenerliler Çokşey beklemesin Emre'den .
Guiza Her zamanki gibi Performansından birşey kaybetmemiş
Böyle devam etmesini temenni ediyorum :durdurun
Skora bakıp Fener Süper oynadı dersek haksızlık olur her iki takımada .
Daum geldi Fener Takım oldu Takım ruhu geldi vs diye Gaza getiren Fener basını , her zamanki gibi Abartıyor .

Ben aslında Bjk'ye birşeyler yazıcaktım fakat o topic kapatılınca burdan Fener'ede yazmak mecburiyetinde kaldım .

Bjk'ye gelince .
Geçen seneki gibi Çok Çabuk Gol Yiyip .
Çok Zor Gol Atıyorlar ( hatta atamıyorlar )
Savunma S-O-S veriyor .
Hazırlık maçlarında Özetleri felan izleyince bu Bjk Zor gol yiyor felan sanırdım aldığı skorlara bakınca fakat öyle değilmiş .
Denizli 10,5 Numaramı bulur 12,5 mu bulur orası ona kalmış ama Bjk'ye oyun kurucu şart.
Fink - Ernst gibi Hücumda da görülebilen bir orta saha oyuncusu değil .
Dost acı söyler diyerek -
Bu BjK - Şampiyonlar liginde çıkacak rakiplere bağlı olarak - Çok Gol Yer - diyorum .

Son olarak dip not = Hemen hemen tüm basın diyorki 2 takımda hazır değil eksikleri var vs .
Tamamda bu hafta sonu Lig başlıyor Takımlar hala hazır değil geyiğini neden yapıyorsunuz
Ligte Bu takımlar değilde Chelsea felanmı top oynayacak ? :durdurun
Düşünsenize Haftaya Bundesliga'da başlıcak - Çıkıp Bayern Teknik direktörü Lige daha hazır değiliz diye açıklama yapıyor .
Taraftarlar o adamı ne yaparlar bir düşünün .
Yada Hollanda Ligi Geçen hafta başladı - Ajax Teknik Direktörü çıkıp daha Lige hazır değiliz diye açıklama yaptı mı ?
Yenilgiyi yada Kötü oyunları bu kadar ucuz ve Saçma bahaneler üreterek savunmak hiçkimseye fayda sağlamaz .

Burdan herkeze söylüyorum.Maç hakkında daha fazla yorum yapılmasın ve hiçbirşeyede cevap vermeyin.

Bu maç bitti önümüzde UEFA maçı var.Şimdiki konumuz o 1 kupaya 1 ay sevinecek değiliz.

Bütün arkadaşların beni anladığını ne demek istedğimi kavradığını umuyorum.Hepinize iyi forumlar.

Tekrar söylüyorum Kim ne yazarsa yazsın kesinlikle cevap vermeyin

Biz cevabımızı sahada en güzel şekilde kim olursa olsun zaten veriyoruz.
.

alex de souza 10 numara büyük kaptan yine işini bitirdi bunlarn :D alex gibi oyuncu kimsede yok herkese güzel bi kapaktı o kafası :D:D sonuçta ne oldu daha üstün oynayan daha çok pozisyona giren takım olan Fenerbahçe kazandı bjk nin ilk yarıda direkten dönen topu ve nobre ile yakaladıgı pozisyon dışında etkili atagı yoktu penaltımız verilmedi fln diyor bi de bazı bjk liler güldürmeyin kendinize Fenerbahçe bjk yi baya bi yendi haddini bildirdi son dönemlerde maçtan önce abuk sabuk konuşan bazı tiplere dir bu lafım da :D

Geri