Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F.Bahçe 2-0 Beşiktaş [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]
Daum "Başkanımız için kazandık.." Teknik Direktörümüz Christoph Daum, böyle bir takım kurduğu için Başkanımız Aziz Yıldırım`a teşekkür ederek, "Bu Kupa Başkanımız için" dedi. Fenerbahçemizin Beşiktaş`ı 2-0 yenerek Süper Kupanın sahibi olduğu maçtan sonra yayıncı kurulaşa açıklamalar yapan Daum, "Sevincimiz ilk başta Başkanımız için. Bu kupayı Başkanımız için kazandık Başkanımıza teşekkür ediyorum, bu takımı bize verdiği için. İlk devrede Beşiktaş daha iyi başladı, erken presiyle bizi zor duruma soktu. İkinci yarı ise biz daha iyi açılabildik. Aslında 25 dakika sonra daha iyi maça girebildik. İkinci yarı apayrı bir takım gördük. Bu yeni Fenerbahçemiz. Belki sonunda biraz şansla aldık bu maçı ama memnunuz. Yine söylüyorum bu kupa Başkanımız için, Aziz Yıldırım`ın kupası. Aynı zamanda taraftarımıza teşekkürler. Bu güzel destekle daha güzel şeyler yapacağız. Taraftarın bu şeklide desteklemesi bizi sevindiriyor" dedi.
Emre "İyi çalışıyoruz.." Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu, Beşiktaş`ı 2-0 yenerek TFF Süper Kupa`yı kazanmalarını, iyi bir çalışma dönemi geçirmelerine bağladı. Takım olarak çok iyi çalıştıklarını vurgulayan Emre, UEFA Avrupa Ligi`nde perşembe günü çok yüksek tempoda bir maç yapmalarına karşın, bugün yine kazanmayı bildiklerini belirterek, ``İlk yarıya iyi başlayamamamızın nedeni bence buydu, fakat istediğimizi sonunda aldık`` dedi.
Geçen sezon Beşiktaş ile 4 maç yapıp, rakiplerini 3 kez yendiklerini hatırlatan Emre, ``Şimdi TFF Süper Kupa`da yine kazandık. Sezonu kupayla açtık. Önemli olan bu`` diye konuştu.
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe`nin sergilediği futbolun, ilerki maçlar için nasıl bir işaret olduğunun sorulması üzerineyse, ``Bazı şeyler için çok erken ama iyi başlangıç oldu. İnşallah herkesin bizden beklediği oyun ve kupalar gelir. Camiamız herşeye layık`` dedi.
En değerli oyuncu "Alex de Souza" Fenerbahçemizin, Beşiktaş karşısında 2-0 galip gelerek kazandığı TFF Süper Kupa maçının en değerli oyuncusu Kaptanımız Alex de Souza seçildi. Basın mensupları arasında yapılan ankette de maçın adamı seçilen Alex`e, maç sonunda bir şilt verildi. İnternet kullanıcılarının tff.org`dan kullandığı oylar sonucunda maçın en değerli oyuncusu seçilen Alex de Souza, 75(P) ve 90+2. dakikalarda, Fenerbahçemizin gollerini attı.
Güiza "Geçen Seneye Göre Daha İyiyiz" Oyuncularımızdan Daniel Güiza, bundan sonra başarı için tüm şartların mevcut bulunduğunu ve takımın geçen seneye kıyasla daha iyi olduğunu söyledi.
Süper Kupa maçı sonrası açıklamalar yapan Güiza, "Bu kupanın en büyük özelliği burada kazandığım ilk kupa ve Euro 2008`den sonra kazandığım ilk kupa olması. Cristian`dan sağdan aldığım topla Alex`in tam kafasına güzel bir orta yaptım. Bugün için benim özetleyebileceğim budur. Tüm şartlar var ve taraftarımız bizi destekliyor. Takım, geçen seneye kıyasla daha iyi. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız" dedi.
Takımımız Gece İdmanı Yaptı TFF Süper Kupa maçında Beşiktaş`ı 2-0 yenerek kupanın sahibi olan Fenerbahçemiz, maçtan sonra Atatürk Olimpiyat Stadı`ndan doğruca Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi`ne gelerek bir yenilenme antrenmanı yaptı. Takımızın gece yaptığı antrenman, FB TV`den de naklen yayınlandı. Bugünü izinli geçirecek olanı Takımımız, Honved`le 6 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına, 4 Ağustos Salı günü Can Bartu Kamp Merkezi`nde saat 18.00`de yapacağı ve basın mensuplarına da açık tutulacak antrenmanla başlayacak.
kardeşim bi takım her maç ağlar mı ya hakemden yaa ferrarinin lastiği patlamış bobo ayakta duramıyor nobre topçudan başka herşeye benziyor telloya fenerli olark bn bile tahammül edemedim hala hakem de hakem ilerleyin artık....
kardeşim bi takım her maç ağlar mı ya hakemden yaa ferrarinin lastiği patlamış bobo ayakta duramıyor nobre topçudan başka herşeye benziyor telloya fenerli olark bn bile tahammül edemedim hala hakem de hakem ilerleyin artık....
Bu maçta hakemlik hiçbirşey yoktu boşa kimse zırlamasın.Bilicanın eline top değdi diyorlar ona nie penaltı verilmemiş?
İkisi aynı şekilde deil.Birinde adam kafasını içeri doğru sokuyo öbürü topun üstüne doğru balıklama atlıyo.Bi kere serbest vuruşta öyle bir müdahele yapamazsın.Yapsanda ellerini öyle kanat çırpar gibi açamazsın.Açtınmı?Penaltıdan Golü yersin.
HAdi 1. gol hakem hatasıydıda 2.gol neydi?Adam göstere göstere attı.Kimse alınmasın kırılmasın.Bu maçta hakemlik hiçbirşey yoktu.Kimse bahane aramasın.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa finalinde iki farklı kırılma anı yaşandı. Her ikisi de serbest vuruş esnasında ceza sahası içerisinde futbolcuların eline temas eden toplarda...
Fenerbahçe'nin kullandığı sertbest vuruş sırasında Sivok'un hamlesini topa olarak nitelendiren hakem Yunus Yıldırım, penaltıya hükmetti. Alex, atışı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu pozisyonun öncesinde de Fenerbahçe ceza sahasının hemen önünde Bobo yerde kalınca Beşiktaş penaltı kazanmış, atışı Nihat kullanmıştı.
Nihat'ın şutu barajdaki Bilica'nın eline temas etti ama Yunus Yıldırım takdir hakkını, devam yönünde kullandı. Karşılaşmanın ardından en çok bu iki pozisyon kıyaslandı.
Valla ne yalan söyleyeyim ilk 90 dakika 1-1 biter diye tahmin etmiştim ama Fenerbahçe almış,kendilerini tebrik eder aldıkları kupanın hayırlı olmasını dilerim
dün geceden bari tam 55 mesaj siLdim konudan
neden kupa sevincinizi yaşayın diye
ama böyLe devam ediLirse bu konuyu da kapayacağım (mesajLarını siLdiğim arkadaşLara)