Ezeli rakiplerden Beşiktaş'a 8-0 şakaları...

iste türklügünüz bu kadar !!!!

bekleyin,elbett o gün gelecek..o zaman alayinizi bi güzel sevecegiz..!!! pis ingilizler..!!

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK BEŞİKTAŞ vE GALATASARAY IN TARAFTARLARININ BU GÜNLER İÇİN(YENİLGİ SONRASİ NÜKTE) VAROLDUĞUNU Bİİ FENERBAHÇEMDE TARİH YAZMIŞTI ŞAMPİYONLAR LİGİNDE HATIRLASANA ve BİZE GÜLMÜŞTÜNÜZ SIRA BİZDE :durdurun:biggrin

abi gusel olmuş ama sonucunda turkiyeyi temsil eden bi takım bu
en baba tarafar bjk de bence . hernekdr fenerli olsam da
çarşı haketmedi bunu

Köstek Olmayalım, Destek Olalım!...

Ben Beşiktaşlı değilim ama destek olmak için bir tanede ben yazıyorum.

Söz konusu takımsa, 8-0 teferruattır.

Galatasaraylıyım ama Beşiktaş bence çok iyi bir takım. Sadece şanssızlık oldu. Umarım bu durumu en kısa sürede düzeltirler. Beşiktaşa başarılar diliyorum...

dalga gecmesek daha iyi olur arkadaslar sonucta bır turk takımı kaybettı üzülmemiz gerekecegı yerde gülüyoruz ben bir FENERBAHCELİ olarak kınıyorum

Ya kardeşim kimse İngilizlere koşup ne güzel yendiniz Beşiktaş'ı demiyo aramızda dalga geçemeyeceksek ne gerek var o zaman futbola bunun bi oyun olduğunu ne zaman anlayacaksınız.8 tane yiyen takımla dalga geçilir.Bu da dünyanın sonu değildir Öyle zannedildiği kadar önem verilmiyo Avruğada bu konulara merak etmeyin yenseydi Beşiktaş ihracatımız falan da artmazdı...Belki faydası bile olmuştur Türk tekstil şirketleri İngilizlere 8-0 hatırası satar para kazanır...
Siz bu oyunu onur ve gurur meselesi yaptıkça bizden de bi şey olmaz ...

arkadaşlar gerçekden de çk komik olay!

ne yalan söyleyim ben televizyonun sayacı bozuldu sandım sürekli gol olup duruyodu :D:D

iste türklügünüz bu kadar !!!!

bekleyin,elbett o gün gelecek..o zaman alayinizi bi güzel sevecegiz..!!! pis ingilizler..!!

Ayıp olmasın diye alıntı yaptım yanlış anlaşılmasın!!!! Bugüne kadar gördük Türklüğünüzü FB hangi maça çıksa yapmadığınızı bırakmadınız hala bide sömürüde bulunuyorsunuz! Sizin gibi taraftara sahip takım utanmalı bence.. Kendinize gelince Türklük olsun başkasına gidince olmasın yok öyle yağma.. Önce aynaya bak ondan sonra öt!

PAF Takım çıksa o maça bu kadar yemezdiniz o ayrı konu..
He gelecek beklediğiniz Batuhan varya taçsız kralınız işte o çocukta bi işe yaramaz söyliyim ahh o çocuqu ben okulda benzetmedim ya ona yanıyorum meğer ne çok poh pohlamışlar cocuqu BJK ye giden herkes böyle mi olyuo acaba?

EDIT: Fenerbahçeliyim ama adam gibi taraftarım adam! Nankör değilim hangi Türk takımı olursa olsun Avrupa'da destekçisiyimdir! Siz olmadınız mı biz 0 çekip geldiğimizde Pankart açan 0 ları o ların yerine sokan,Aziz Yıldırıma olmadık şeyler yakıştıran fazla ötmeyin arkadaşlar.. Kimseyede Türklük,Türkçülük öğretmeyin önce kendiniz öqrenin,bilin..!

Kartaaaal noooluuuurrr gooolll kartaaaaal nooolluuuuuurr gooollll buda beşikaşın yeni tezahüratı benden olsun

Sizin Gibi Türklerin.... anladınız siz...Feneride hatırlıyoduk "0" çekerken ;) yazıklar olsun ne dielm :)

fener 0 çekiodu doğru ama şimdi ne yapıo

clde kendi sahasındaki tüüm maçları kazanarak bu sezon kazanamadığımız bi maç söyleyin evimizde 2.tura yükseldi

bu arada çarşı 8'e razı 9'a karşı

Geri