- Reaction score
- 0
ya bunu nie veryrsn hç mi üzlmedn be bi kere orda 6-0 la ne alakası var bu konunun sen kesn fblsn !!!!!! yazık sana çok hoşuna gtti galiba dnkü 8-0 lk skor ben gslym ama dn çok üzüldm:S
ya bunu nie veryrsn hç mi üzlmedn be bi kere orda 6-0 la ne alakası var bu konunun sen kesn fblsn !!!!!! yazık sana çok hoşuna gtti galiba dnkü 8-0 lk skor ben gslym ama dn çok üzüldm:S
Hadi gslılar dalga gecsinde fb lilere noluo onu anlamadım =), şampiyonlar ligini puansız kapatan takımlardan biriydi, yani en kötü 2. takımı olmuştu, beşiktaşın en azından böle bişeyi yok, 8-0 ı yok saymıyorum ama fb nin de bizden kalır yanı yok yani
Asil Biz Sizin Gibi Turklerden Utaniyoruz Rezil Ettiniz Ulkeyi Bide Konusuyosunuz Ben Besiktasli Olsam Kendimi Odama Kitler Dunyayla Iliskimi Keserdim 8 Yiyipte Hala Nasil Konusabiliyosunuz Hayret Buda Besiktaslilara Ozel Bisey Galiba
SĦARK;2287784' Alıntı:Odaya Kitlemekmi Bu Bir Spor Ölüm Kalım Meselesi Değil Adam Odaya Kilitlesin Kendisini Diyor Senin Tuttugun Takım Farklı Yenilince Kendini Odayamı Kapatıyorsun :hhmanD
ŦıяŤıиá;2287674' Alıntı:Ayrıca bu konuyu kım geyık mızaha tasıdı :S
Deniz Bu Konunun Yeri Geyik Mizah!!!
Hadi gslılar dalga gecsinde fb lilere noluo onu anlamadım =), şampiyonlar ligini puansız kapatan takımlardan biriydi, yani en kötü 2. takımı olmuştu, beşiktaşın en azından böle bişeyi yok, 8-0 ı yok saymıyorum ama fb nin de bizden kalır yanı yok yani
aynı FENERBAHCENİN 9 puanla bır grupta en cok puan toplayan ılk Türk takımı oldugunu unutma...
canım yanlış bilgi o galatasaray 10 puan topladı :goz: