Ezeli rakiplerden Beşiktaş'a 8-0 şakaları...

ya bunu nie veryrsn hç mi üzlmedn be bi kere orda 6-0 la ne alakası var bu konunun sen kesn fblsn !!!!!! yazık sana çok hoşuna gtti galiba dnkü 8-0 lk skor ben gslym ama dn çok üzüldm:S

ya bunu nie veryrsn hç mi üzlmedn be bi kere orda 6-0 la ne alakası var bu konunun sen kesn fblsn !!!!!! yazık sana çok hoşuna gtti galiba dnkü 8-0 lk skor ben gslym ama dn çok üzüldm:S

anlamıyorsunuz sanırım komikliğime gittiği içöin vermedim bi spor haberi olduğu için verdim

bi gazete sitesinden aldım

yarın eline gazteyi alınca görürsün ordaki haberi

ayrıca fenerliyim ve 8-0 a çok üzüldüm

ama konunun bunla alakası yok

Gercekten Halinize Acıyorum... Yazıklar Olsun

Hadi gslılar dalga gecsinde fb lilere noluo onu anlamadım =), şampiyonlar ligini puansız kapatan takımlardan biriydi, yani en kötü 2. takımı olmuştu, beşiktaşın en azından böle bişeyi yok, 8-0 ı yok saymıyorum ama fb nin de bizden kalır yanı yok yani

Hadi gslılar dalga gecsinde fb lilere noluo onu anlamadım =), şampiyonlar ligini puansız kapatan takımlardan biriydi, yani en kötü 2. takımı olmuştu, beşiktaşın en azından böle bişeyi yok, 8-0 ı yok saymıyorum ama fb nin de bizden kalır yanı yok yani

Sayın taraftarlar siz 6-0 ları manset yapıp bizi afişe ederken biz de bugunlerın hayalını kuruyorduk sanırım , işte beklediğimiz gün :)

8-0 ağır geldı galiba =)

Asil Biz Sizin Gibi Turklerden Utaniyoruz Rezil Ettiniz Ulkeyi Bide Konusuyosunuz Ben Besiktasli Olsam Kendimi Odama Kitler Dunyayla Iliskimi Keserdim 8 Yiyipte Hala Nasil Konusabiliyosunuz Hayret Buda Besiktaslilara Ozel Bisey Galiba

Bence bu zihniyette olanların kendilerini odaya kilitleyip, dışarıyla ilişiğini kesmesi lazım. Futbol'da bir spordur, aynı beşiktaş 15 gün önce liverpool'u yenmişti...

Odaya Kitlemekmi Bu Bir Spor Ölüm Kalım Meselesi Değil Adam Odaya Kilitlesin Kendisini Diyor Senin Tuttugun Takım Farklı Yenilince Kendini Odayamı Kapatıyorsun :hhmanD

bebn de üzüldüm bklnın yenilmesine ama böyle yenilmesine çok ama çok güldüm

SĦARK;2287784' Alıntı:
Odaya Kitlemekmi Bu Bir Spor Ölüm Kalım Meselesi Değil Adam Odaya Kilitlesin Kendisini Diyor Senin Tuttugun Takım Farklı Yenilince Kendini Odayamı Kapatıyorsun :hhmanD

galiba öyle yapıyor:melek

yoksa gelip burda ahkam kesmezdi..

valla 1 2 3 de guldum 4 5 de kahkaha attım 6 7 de uzuldum 8 de artık acıdım:)

aynı FENERBAHCENİN 9 puanla bır grupta en cok puan toplayan ılk Türk takımı oldugunu unutma...

bizim memlekette ne çok liverpool taraftarı varmış..

PSV Eindhoven'a BaşarıLar

Ahuahauzuhah :)

1 oldu dedim Beşiktaş yener sadece 1 gol
2 oldu dedim bari 3 olmasın maç 90 dakka
3 oldu dedim korkarım 5 e uzayacak
5 oldu dedim 8 e kadar yolu var ve televizyonu kapatttım

Bu arada Konunun yeri belli her ne kadar sonradan taşınmış olsada(!)
burda oturup ağlyacağımıza işe espirili bir şekilde yaklaşmaya çalışıyoruz ortamı germeye gerek yok
ayrıca
Sonuçta Beşiktaşın yenilmesine üzüldük Sonuçta bir türk takımı sevinenler varsa var biliyorum onlar gibil taraftar(!) taraftar bile demek istemiyorum gerçi Ben bir galatasaray taraftarı olarak fenerbahçe interi yendiğinde Fenerbahçe beşiktaşta liverpoolu yenndiğide Beşiktaş forması giyip göğsümü gere gere gezmişim
yurt içinde rakip olabiliriz ama avrupa da tek yürek tek bilek
çünkü

SPOR DOSTLUKTUR

Beşiktaşın ismi Sekiztaş olarak değiştirilecektir: '5iktaş out, 8taş in!'

:D:D:D süperdi ya

PSV Eindhoven'a BaşarıLar

Fener tarih yazdı.

feners.jpg

fener.jpg

:hhsigara:hhsigara:hhsigara:hhsigara:hhsigara:hhsigara

Geri